سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
امیل کوئه کاشف تلقین به خود یا خودالقایی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106)
+--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37)
+---- انجمن: دیگر مطالب آموزنده روانشناسی فردی (/forumdisplay.php?fid=72)
+---- موضوع: امیل کوئه کاشف تلقین به خود یا خودالقایی (/showthread.php?tid=4910)



امیل کوئه کاشف تلقین به خود یا خودالقایی - Delta.H - 10-28-2012 01:04 AM

كاشف تلقين به خود، دانشمندي فرانسوي به نام اميل كوئه است. او قدرت تلقين را كشف كرد.
داستان كشف تلقين :
يك روز پسر 13 ساله او دير از خواب بيدار مي شود و بدين جهت مورد سرزنش و برخورد شديد پدر قرار مي گيرد. عصر آن روز وقتي پسر كوئه از مدرسه به خانه بر مي گردد؛ اميل متوجه مي شود كه هنوز اثر صحبت هاي صبح در چهره پسر مشخص است. مدتي بعد مجدد اين ماجرا تكرار شد تا اينكه جرقه اي در ذهن كوئه پديد آمد. او از خود اين سئوال را پرسيد كه چرا اثر تنبيه يا تشويق از صبح تا عصر همان روز باقي مي ماند. نامبرده پس از تحقيق و آزمايش بسيار در اين خصوص به اين نتيجه رسيد كه انسان ها 10 الي 15 دقيقه بعد از خواب و به همين مقدار قبل از خواب رفتن در شرايطي قرار ميگيرند كه هر نوع فكر حرف و تصويري را كه در رويا يا واقعيت با ان مواجه شوند در طول روز عينا براي خود شبيه سازي مي كنند.
همه افراد نوع بشر قبل و بعد از خواب به حالت رخوت و خواب الودگي هيپنوتيزمي وارد مي شوند؛ در اين وضعيت پذيرش افزايش مي يابد. كوئه توضيح مي دهد كه شخص در حالت هيپنوز نبايد بخوابد بلكه بايد تنها خواب آلود باشد. رمز هيپنوتيزم اين است كه فرد فقط و فقط خواب آلودگي داشته باشد. از آنجا كه نسل بشر هنگام صبح كه از خواب بر مي خيزند دچار رخوت و خواب آلودگي اند، پس بهترين زمان ارائه تلقين هاي صبح زود مي باشد.
اولين اصل در تلقين اميل كوئه خواب آلودگي است.
دومين اصل در تلقين اميل كوئه آرامش عضلاني است.
سومين و مهمترين اصل تلقين اميل كوئه تمركز فكري و خلا ذهني است كه در اصل كانوني كردن ذهن است؛ فقط و فقط بر روي يك موضوع ويژه.

اميل كوئه پس از تحقيق و آزمايش ير روي افراد و حالات گوناگون آنان به اين نتيجه رسيد كه اين سه حالت پيش از بيدار شدن از خواب به انسان دست ميدهد چرا كه در صبح هنگام انسان هم خواب آلود هم رلكس و هم در حالتي از تمركز فكري و ذهني ميباشد. پس از اعلام اين نتيجه روز به روز به مشتريان و بيماران اميل كوئه اضافه شد، او هر روز بيماران را در سالني جمع مي كرد و به آنها آموزش ميداد كه چگونه در ضمير ناخودآگاه خود نفوذ كنند و تلقين هاي عملي و كاربردي لازم را بر لوح ضمير نفس يا خويشتن خويش نقش زنند. او مي گويد : مهم اين است كه تلقين ها وارد ناخودآگاه شوند؛ بعد از آن ديگر كاري نكنيد بلكه منتظر معجزات درماني باشيد.

روش هاي كوئه در دهه 1920 شهرتي جهاني پيدا كرد مخصوصا جمله ابداعي او که به فرمول کوئه معروف شد:
‍‍"من هر روز از هر جهت بهتر و بهتر مي شوم"
اميل كوئه پرده از بزرگترين راز قرن در خصوص هيپنوتيزم برداشته و بيان كرد كه قدرت، عامل ايجاد يك حالت هيپنوتيزمي نيست بلكه مهم تر از آن مشاركت، همكاري و پذيرش بي چون و چراي تلقين هاي از طرف آزمودني مي باشد و همچنين عقيده دارد كه هيپنوتيزم چيزي نيست جز مجموعه اي از تلقين به نفس و تلقين به نفس نيز در اصل همان هيپنوتيزم مي باشد.
اگر انديشه اي براي مدت مديد در ذهن باقي بماند فرد آن را واقعي فرض كرده و حاضر نيست هيچ گونه مطلبي بر خلاف آن را قبول نمايد. از ديد روان شناسي هرگاه افراد نوع بشر تمام ظرفيت فكري خود را بر روي عقيده اي متمركز سازند و هر روز بر وسعت دامنه آن بيافزايند اين اعتقاد آن شخص در جهان بيرون جنبه واقعي پيدا خواهد كرد.

قوانين كوئه:
كوئه پس از گذشت حدود 20 سال تحقيق در خصوص تلقين هاي هيپنوتيزمي به قوانين سه گانه زير دست يافت:

1. قانون توجه و تمركز : زماني كه ذهن در مدت مديدي بر روي موضوعي متمركز شود آن موضوع بتدريج جنبه واقعي پيدا مي كند.
2. قانون اثر متضاد : مادامي كه در خيال خود ببينيد كه قادر به انجام كاري نيستيد با تلاش بيشتر موفقيت كمتري كسب ميكنيد. به عبارت ديگر تفكر منفي + كوشش بيشتر = موفقيت كمتر.
3. قانون اثر احساسي عاطفي : پندار قويتر از تلقين است. به عبارت ديگر زماني كه يك تلقين از روي اشتياق و احساسهاي عاطفي درون باشد و همراه با تصاوير ذهني باشد. اين تلقين قويتر از ساير افكار و القائات ظاهر شده و بر ديگر افكار غلبه پيدا مي كند.

تلقين چيست؟
تلقين همانند بذري است كه در خاك وجود انسان ها كاشته ميشود. اگر به موقع به آبياري و باغباني آن بپردازيم، از آن دانه كوچك كم وزن درخت قطور و تنومندي ايجاد خواهيم كرد كه با بالا رفتن از آن درخت از فراز قله هاي موفقيت خواهيم گذشت. تلقين همانند تيغ جراحي است كه تنها افراد متخصص بهترين بهره برداري را از آن به عمل مي آورند.
اگر تلقين به نفس در مدت زماني طولاني مثلا چند ماه (3 الي4) ادامه داشته باشد بعد از تاثير گذاري بر ضمير ناخودآگاه بصورت خودكار، ناخودآگاه در پي بدست آوردن موارد ذكر شده در تلقينات بر مي آيد؛ در آن موقع زماني است كه اعجاز ناخودآگاه را ميبينيم.


"من هر روز از هر جهت بهتر و بهتر مي شوم"

اين را مطمئن باشيد كه تلقين قدرتي دارد كه ميتواند از شما انسان ديگري بسازد، ميتواند شخصيت وجودیتان را كه سالهاي دراز شكل گرفته در مدتي كم چنان تغيير بدهد كه باعث تعجب همگان شود و ميتواند شما را به جائي از قله هاي موفقيت برساند که براي ديگران باور نكردني باشد و اين را بدانید که:
" تلقين يكي از مهمترين، مهمترين و مهمترين رموز موفقيت است ."


منبع: مجله موفقيت

توضیح: عزیزان میتوانند مانند نمونه زیر عبارات تاکیدی خود را در فرمول امیل کوئه قرار دهند.
[تصویر: GIF.gif]


RE: امیل کوئه کاشف تلقین به خود یا خودالقایی - GreatNavid - 10-28-2012 02:11 AM

ممنون از جناب سلمان پور بابت قرار دادن مطلب به این با ارزشی .
جالب هست بدانید زمانی که امیل کوئه در یک جلسه که افراد زیادی حضور داشتند ( نظیر پزشکان و ... ) این جمله معروف من هر روز از هر جهت بهتر و بهتر میشوم رو مطرح کرد مورد تمسخر دیگران قرار گرفت به صورتی که به جک سال معروف شد و در خیابان ها به عنوان تمسخر این رو بیان میکردند ، حتی در روزنامه ها . جوری که امیل کوئه خیلی سرخورده و افسرده شد . اما بعد از مدت ها فهمیدند که چه میگفته و چقدر ارشمند بوده .
براستی چرا افرادی که جهان رو متحول میکنند ابتدا دیوانه و مسخره به نظر میایند ؟؟؟


RE: امیل کوئه کاشف تلقین به خود یا خودالقایی - حامد - 10-28-2012 02:24 AM

خواندن چندین باره این جمله خالی از لطف نیست


(((اين را مطمئن باشيد كه تلقين قدرتي دارد كه ميتواند از شما انسان ديگري بسازد ميتوند شخصيت وجودیتان را كه سالهاي دراز شكل گرفته در مدتي كم چنان تغيير بدهد كه باعث تعجب همگان شود و ميتواند شما رو به جائي از قله هاي موفقيت برساند که براي ديگران باور نكردني باشد و اين را بدانید که:
" تلقين يكي از مهمترين، مهمترين و مهمترين رموز موفقيت است .")))


RE: امیل کوئه کاشف تلقین به خود یا خودالقایی - jahanagahi - 04-11-2013 07:43 PM

تکرار جملات تاکیدی باعث تلقین می شود و تلقین باعث باور می شود.


RE: امیل کوئه کاشف تلقین به خود یا خودالقایی - jahanagahi - 04-11-2013 08:13 PM

"من هر روز از هر جهت بهتر و بهتر مي شوم"

حمزه جان:
اين را مطمئن باشيد كه تلقين قدرتي دارد كه ميتواند از شما انسان ديگري بسازد، ميتواند شخصيت وجودیتان را كه سالهاي دراز شكل گرفته در مدتي كم چنان تغيير بدهد كه باعث تعجب همگان شود و ميتواند شما را به جائي از قله هاي موفقيت برساند که براي ديگران باور نكردني باشد و اين را بدانید که:
" تلقين يكي از مهمترين، مهمترين و مهمترين رموز موفقيت است ."



جهان آگهی :
با تکرار جملات تاکیدی روزانه می توانیم این تلقین را در خود ایجاد کنیم.