در ماه محرم مصرف چی زیاد می شود که بخریم و اونموقع بفروشیم که سود خوبی داشته باشه - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: در ماه محرم مصرف چی زیاد می شود که بخریم و اونموقع بفروشیم که سود خوبی داشته باشه (/showthread.php?tid=4629) |
در ماه محرم مصرف چی زیاد می شود که بخریم و اونموقع بفروشیم که سود خوبی داشته باشه - سعید یوسفی - 10-11-2012 12:20 PM امروز یکی از دوستام زنگ زد می گفت یه چیزی هست که اگه الان بخری، تا سی چهل روز دیگه برای محرم مثلا از سی میلیون حداقل، 10 میلیون فایده می بری، می گفت پول از تو، سود پنجاه، پنجاه. به نظرتون منظورش چی میتونه باشه؟ RE: در ماه محرم مصرف چی زیاد می شود که بخریم و اونموقع بفروشیم که سود خوبی داشته باشه - M3HDI - 10-11-2012 12:36 PM پیراهن مشکی RE: در ماه محرم مصرف چی زیاد می شود که بخریم و اونموقع بفروشیم که سود خوبی داشته باشه - m_grate29 - 10-11-2012 12:52 PM پرچم برای بچه ها طبل زنجیر و ... و از همه مهم تر ظروف یکبار مصرف که خودش مافیایی هست که معمولا از قبل میشناسن همو RE: در ماه محرم مصرف چی زیاد می شود که بخریم و اونموقع بفروشیم که سود خوبی داشته باشه - مهتاب - 10-11-2012 01:21 PM سلام اینکه منظود دوستتون چی توده فهمیدنش کمی سخته. اما ظروف یکبار مصرف در محرم بشدت کمیاب و گرون میشه و مصرفش هم که بالا. RE: در ماه محرم مصرف چی زیاد می شود که بخریم و اونموقع بفروشیم که سود خوبی داشته باشه - goldmen - 10-11-2012 01:25 PM خيلي چيزها خرما شكر ظروف يكبار مصرف لباس مشكلي زنجير شكر آرد تو بعضي شهرما مثل ما گندم گوشت برنج قند RE: در ماه محرم مصرف چی زیاد می شود که بخریم و اونموقع بفروشیم که سود خوبی داشته باشه - هومان هرمزدی - 10-11-2012 01:26 PM برنج.برای شعله زرد مخصوصا غذای هیات ها.یک سال سرمایه گذاری کردم و قرارداد مستقیم با هیات ها بستم.لوازم جانبی ای هم که فروختم کلی سود داشت.البته همه ی سودها رو به عنوان تخفیف در فاکتورها ثبت کردم. RE: در ماه محرم مصرف چی زیاد می شود که بخریم و اونموقع بفروشیم که سود خوبی داشته باشه - goldmen - 10-11-2012 01:36 PM روغن شمع ولي در حالت كلي اين چيزها هست در شهرها ومحل هاي مختلف كه اداب رسوم فرق ميكند خيلي فرق ميكند وبعضي چيزها مخصوص همون شهر يا منطقه هست RE: در ماه محرم مصرف چی زیاد می شود که بخریم و اونموقع بفروشیم که سود خوبی داشته باشه - هومان هرمزدی - 10-11-2012 01:42 PM (10-11-2012 01:21 PM)مهتاب نوشته شده توسط: سلام کاملا موافق هستم.البته الان هم نایاب شدن و حسابی گرون.ما دو تا انبار 400 متری داشتیم اما یک ماهه که فقط یه انبار 200 متری ذخیره داریم.خیلی وضع یکبار مصرف بده و روز به روز داره گرون میشه.البته یکبار مصرف رو نمیشه به راحتی انبار کرد چون تغییر رنگ میده و زرد میشه مخصوصا ظروف تک پرسی و دوپرسی. میگن گیاهی دوام بیشتری داره RE: در ماه محرم مصرف چی زیاد می شود که بخریم و اونموقع بفروشیم که سود خوبی داشته باشه - Delta.H - 10-11-2012 02:47 PM گوسفند! الان یه بره بخرین، محرم راحت 50-60% میاد روش! خیلی از مردم عادت دارند محرم گوسفند زنده بخرن تو خونه یا تکیه ذبح کنن! RE: در ماه محرم مصرف چی زیاد می شود که بخریم و اونموقع بفروشیم که سود خوبی داشته باشه - سعید یوسفی - 10-11-2012 03:16 PM دوستان ممنون، ایده ها عالی بود ولی اکثرا ظروف یکبار مصرف رو گفتند، به نظر من هم بهترین ایده همینه. |