سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
با این نی از لجن،آب زلال استخراج کنید! - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: با این نی از لجن،آب زلال استخراج کنید! (/showthread.php?tid=4594)

با این نی از لجن،آب زلال استخراج کنید! - dara - 10-09-2012 12:24 PM

به گزارش پایگاه خبری فاطر، باشگاه خبرنگاران نوشت: در بعضی از مواقع شما موقعیت های خاصی قرار می گیرید که تامین اب لازم بدن بسیار سخت می شود برای مثال آب در دسترس نیست ولی گاهی اوقات اب به میزان زیادی وجود دارد اما سلامت آن مورد تایید نیست.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، به تازگی طراحی به نام «Vestergaard Frandsen» وسیله ای را تولید کرده است که می توانید با کمک آن بدون اینکه هیچ مریضی شما را تهدید کند از ناسالم ترین آب ها نیز بنوشید.
این «نی» که «LifeStraw» نامگذاری شده است می تواند تا ۹۹٫۹ درصد از باکتری های موجود در آب را ف/ی/ل/ت/ر کند و حتی جزئی ترین میکروب ها را نیز ازبین خواهد برد.

نکته جالب در مورد این «نی» سادگی بیش از حد آن است چرا که به هیچ گونه لوازم جانبی احتیاج ندارد برای مثال نیاز به باتری و یا شارژ کردن ندارد و به راحتی نیز قابل استفاده است.
«LifeStraw» می تواند تا ۱۰۰۰ لیتر آب را ف/ی/ل/ت/ر کند که تقریبا برای یک سال آب بدن میزان کافی است، البته این برای افرادی است که بخواهند حتی اب های سالم را با این نی بنوشند.

[تصویر: d7z0mdit87nv7r83ki9.jpg]

[تصویر: f54jrez9tt6m6y7ehq3h.jpg]

[تصویر: hqd5uz3fmsj5t388zkyi.jpg]

[تصویر: zjliik6bp3it1ix1ngu.jpg]

[تصویر: 7kri20v8gkop905mw7r.jpg]

RE: با این نی از لجن،آب زلال استخراج کنید! - Delta.H - 10-09-2012 03:06 PM

باید یکی بخرم برم یه دل سیر از آب رودخانه بخورمBig Grin:

RE: با این نی از لجن،آب زلال استخراج کنید! - سعید یوسفی - 10-09-2012 05:27 PM

چه وسیله جالب و پرکاربردی،هنوز تو خیلی از روستا ها آب سالم وجود نداره، حتی به این آب تهران هم شک دارم که سالم باشه،طبق این گفته<<این «نی» که «LifeStraw» نامگذاری شده است می تواند تا ۹۹٫۹ درصد از باکتری های موجود در آب را ف/ی/ل/ت/ر کند و حتی جزئی ترین میکروب ها را نیز ازبین خواهد برد.>>
اگه بتونه واقعا میکروبها و املاح رو از بین ببره و قیمتش هم خوب باشه ،می تونه یه وسیله پرفروش تو ایران باشه.

RE: با این نی از لجن،آب زلال استخراج کنید! - مهدی 1 - 10-09-2012 08:33 PM

بسیار وسیله جالبی هست ولی بعیده زیر 30 دلار باشه

http://s3files.core77.com/blog/images/0exp-lifestraw-diagram.jpg

RE: با این نی از لجن،آب زلال استخراج کنید! - goldmen - 10-09-2012 08:40 PM

(10-09-2012 05:27 PM)434343 نوشته شده توسط:  چه وسیله جالب و پرکاربردی،هنوز تو خیلی از روستا ها آب سالم وجود نداره، حتی به این آب تهران هم شک دارم که سالم باشه،طبق این گفته<<این «نی» که «LifeStraw» نامگذاری شده است می تواند تا ۹۹٫۹ درصد از باکتری های موجود در آب را ف/ی/ل/ت/ر کند و حتی جزئی ترین میکروب ها را نیز ازبین خواهد برد.>>
اگه بتونه واقعا میکروبها و املاح رو از بین ببره و قیمتش هم خوب باشه ،می تونه یه وسیله پرفروش تو ایران باشه.

بستگی داره کجای ایران هم عرضه بشه
طرف های ما وبشخصه خودم خیلی پیش آمده اب جوب وچاه ورود بخورم وهنوز درخدمت عزیزان هستم 5_004
ولی درکل طرح بسیار عالی هست واگر عزیزانی که امکانش رودارند جزئیات طرح رو هم پیدا کنند وبزار خیلی عالی می شود
اینکه به این سرعت چطور تسویه می کنند آب رو
درصورتی که دستگاه های تصویه زمان برهست برای تصویه آب