سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
استفاده از ایده های دوستان در مورد نام شرکت.لطفاً نام انتخابی خود را اعلام کنید - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123)
+--- موضوع: استفاده از ایده های دوستان در مورد نام شرکت.لطفاً نام انتخابی خود را اعلام کنید (/showthread.php?tid=4589)

صفحه ها: 1 2

استفاده از ایده های دوستان در مورد نام شرکت.لطفاً نام انتخابی خود را اعلام کنید - mohajer.my - 10-08-2012 05:37 PM

سلام
به همفکری و طوفان فکری دوستان نیاز دارم
یکی از دوستان میخواد شرکت ثبت کنه از من خواسته که باهاش شراکت کنم
می خواد یک شرکت بازرگانی ثبت کنه حالا از دوستان می خوام یک اسم خوب واسه شرکت تعیین کنند که کارای ثبت رو شروع کنیم
در اسم شرکت از مهاجر هم استفاده بشه12_002
مرسی از لطفتون

RE: استفاده از ایده های دوستان در مورد نام شرکت.لطفاً نام انتخابی خود را اعلام کنید - بهنام ذوالفقارزاده - 10-08-2012 05:50 PM

زمینه فعالیت شرکت را بفرمایید تا دوستان بتونن همکاری کنند جناب یزدان.

RE: استفاده از ایده های دوستان در مورد نام شرکت.لطفاً نام انتخابی خود را اعلام کنید - mohajer.my - 10-08-2012 05:59 PM

(10-08-2012 05:50 PM)behnam67 نوشته شده توسط:  زمینه فعالیت شرکت را بفرمایید تا دوستان بتونن همکاری کنند جناب یزدان.

زمینه کار این شرکت در مرحله اول پخش مواد غذایی ،بهداشتی و شوینده است
مثل شرکت خودم تقریباً

RE: استفاده از ایده های دوستان در مورد نام شرکت.لطفاً نام انتخابی خود را اعلام کنید - P@RSA - 10-08-2012 07:14 PM

نگين پخش غرب
ارمغان گستر غرب
به پخش مهاجر
نوين پخش مهاجر

RE: استفاده از ایده های دوستان در مورد نام شرکت.لطفاً نام انتخابی خود را اعلام کنید - mohajer.my - 10-10-2012 09:51 AM

سلام
دوستان نظر بدید کدام یک ازین نام ها بهتره
1 - مهاجر پخش زاگرس
2 - مهاجر پخش غرب
3 - مهاجر پخش طاق بستان
4 - مهاجر پخش پرآو
5 - مهاجر مهر زاگرس
6 - نوین پخش مهاجر
7 - ارمغان پخش محاجر
8 - ارمغان گستر مهاجر
9 - نوین گستر مهاجر
10- نگین پخش مهاجر
11- به پخش مهاجر ( البته به پخش یک شرکت گردن کلفته که فک نکنم این اسم قبول شه)

RE: استفاده از ایده های دوستان در مورد نام شرکت.لطفاً نام انتخابی خود را اعلام کنید - jahanagahi - 10-10-2012 10:21 AM

6 - نوین پخش مهاجر

RE: استفاده از ایده های دوستان در مورد نام شرکت.لطفاً نام انتخابی خود را اعلام کنید - M3HDI - 10-10-2012 01:04 PM

6 - نوین پخش مهاجر

RE: استفاده از ایده های دوستان در مورد نام شرکت.لطفاً نام انتخابی خود را اعلام کنید - mohajer.my - 10-11-2012 12:25 AM

مرسی از انتخابتون
فردا میرم اداره ثبت و درخواست تعیین نام رو میدیم تحویل ایشالا که مشابه نداشته باشه و تایید شه
مچکرم

RE: استفاده از ایده های دوستان در مورد نام شرکت.لطفاً نام انتخابی خود را اعلام کنید - P@RSA - 10-11-2012 04:46 PM

كادوي ما هم فراموش نشهBlush

RE: استفاده از ایده های دوستان در مورد نام شرکت.لطفاً نام انتخابی خود را اعلام کنید - jahanagahi - 10-11-2012 05:09 PM

به امید موفقیت هرچه بیشتر برای شما ,آقا مهاجر عزیز.