بازاریابی غیرمستقیم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: یادگیری یک مهارت برای میلیاردر شدن (/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: بازاریابی غیرمستقیم (/showthread.php?tid=4548) |
بازاریابی غیرمستقیم - بهنام ذوالفقارزاده - 10-06-2012 06:23 PM عتیقه فروشی در روستایی به منزل رعیتی ساده وارد شد. دید كاسهای نفیس و قدیمی دارد كه در گوشهای افتاده و گربه در آن آب میخورد. دید اگر قیمت كاسه را بپرسد رعیت ملتفت مطلب میشود و قیمت گرانی بر آن مینهد. لذا گفت: عموجان چه گربه قشنگی داری آیا حاضری آن را به من بفروشی؟ رعیت گفت: چند میخری؟ گفت: یك درهم. رعیت گربه را گرفت و به دست عتیقهفروش داد و گفت: خیرش را ببینی. عتیقهفروش پیش از خروج از خانه با خونسردی گفت: عموجان این گربه ممكن است در راه تشنهاش شود بهتر است كاسه آب را هم به من بفروشی. رعیت گفت: قربان من به این وسیله تا به حال پنج گربه فروختهام. كاسه فروشی نیست. RE: بازاریابی غیرمستقیم - نی نی عسلی - 03-07-2013 02:34 PM جالب بود و می دانم درس بزرگی می شود آموخت، اما چه درسی؟ لطفا پاسخ دهید. متشکرم RE: بازاریابی غیرمستقیم - یک همراه سبز - 03-07-2013 06:43 PM درود نمونه این کار رو شرکت عالیس داره انجام میده البه به گفته فروشنده سوپر مارکت محله مون: من رفتم دوغ عالیس بگیرم گفتم از اینا که تبلیغشو تو تی وی میکنه که با طعم نعناع و خیار و موسیر اینا داری گفت نه و اینطور ادامه داد حتی دوغ ساده عالیس هم ندارم چون ویزیتور بهم گفته در ازای هر شل دوغ باید یه شل نوشابه هم برداری در حالیکه میگفت نوشابه های عالیس بعلت بی کیفیتی فروش نمیره منم سفارش ندادم RE: بازاریابی غیرمستقیم - hade6453 - 03-09-2013 05:20 PM داستان خوبی بود جای تامل داره |