مشورت برای شروع کار و اجاره مکان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: مشورت برای شروع کار و اجاره مکان (/showthread.php?tid=4486) |
مشورت برای شروع کار و اجاره مکان - c4t3r - 10-01-2012 12:04 AM سلام خدمت تمام میلیاردر ها و روشن فکر های انجمن همونطور که میدونید ،من کار طراحی وب انجام میدم ، فعلا فقط یه طراح و تو خونه و مشتری خیلی کمی هم داشتم تا اینکه امروز تو یه مجتمع ورزشی ، تو یه طبقش خالی بود ، دیدم جای خوب و مناسبیه واسه کار (البته یه خورده کوچیکه ولی خوبه ) رفتم با صاحبش صحبت کردم گفت 100 ، میز و صندلی و خط تلفن هم داره ، به دوستم گفتم گفت من آشناشم ، واست میتونم تا 70 80 بگیرمش حالا از شما دوستان میخوام که بفرمایید آیا بصرفه است ؟؟؟؟ آیا 80 ماهی میتونم درآمد داشته باشم ؟؟؟؟ و ...... لطفا نظرتون رو اعلام بفرمایید پیشاپیش از مساعدت تمام شما تشکر میکنم RE: مشورت برای شروع کار و اجاره مکان - jahanagahi - 10-01-2012 12:14 AM با توجه به درآمدی که تا کنون داشتی دوبرابرش کن اگر توانستی پرداخت کنی خوب است.ضمنا این برای ماه اول است و اگر در ماه اول درآمدت دوبرابر شود اطمینان دارم در یکساله چندین برابر می شود. RE: مشورت برای شروع کار و اجاره مکان - c4t3r - 10-01-2012 12:18 AM (10-01-2012 12:14 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: با توجه به درآمدی که تا کنون داشتی دوبرابرش کن اگر توانستی پرداخت کنی خوب است.ضمنا این برای ماه اول است و اگر در ماه اول درآمدت دوبرابر شود اطمینان دارم در یکساله چندین برابر می شود. تابحال درآمدی نداشتم به اون صورت ، (چون کار نمیکردم ،فقط همینجوری در حال یادگیری و درس بودم) RE: مشورت برای شروع کار و اجاره مکان - jahanagahi - 10-01-2012 12:19 AM البته این درآمد اگر در منزل 10هزارتومان باشد و در دفتر 20هزار تومان باز قابل قبول است. RE: مشورت برای شروع کار و اجاره مکان - ahmad rezaee - 10-01-2012 12:19 AM دوست عزیز سلام . بفرمایید ببینیم مگر قیمت طراحی وب چقدر است که شما از عهده این میزان بر نیایید . با تلاش و کوششتان حتماً موفق می شوید . البته بسنده کردن به خواست کوچک و ترس از احتمال عدم موفقیت ریشه در ظرفیت ها دارد من پیشنهاد می کنم قبل از انجام کارتان کتاب جوان و ثروتمند بازنشسته شوید ( اثر رابرت کیوساکی ) را حتماً مطالعه کنید . موفق باشید . RE: مشورت برای شروع کار و اجاره مکان - هومان هرمزدی - 10-01-2012 12:30 AM پیشنهاد من پارک علم و فن آوری هستش بعد شما سایت پونیشا رو دیدید؟کلی پروزه طراحی وب اونجا هستش که میتونید دست گرمی یکیشون رو بگیرید و اجاره یکساله دفترتون رو هم در بیارید RE: مشورت برای شروع کار و اجاره مکان - c4t3r - 10-01-2012 12:32 AM (10-01-2012 12:30 AM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط: پیشنهاد من پارک علم و فن آوری هستش بعد شما سایت پونیشا رو دیدید؟کلی پروزه طراحی وب اونجا هستش که میتونید دست گرمی یکیشون رو بگیرید و اجاره یکساله دفترتون رو هم در بیارید پارک علم و فناوری هنوز طول میکشه ، فعلا اگه اینجارو اجاره کنم چطوره ؟ RE: مشورت برای شروع کار و اجاره مکان - iranboy - 10-01-2012 12:36 AM (10-01-2012 12:30 AM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط: پیشنهاد من پارک علم و فن آوری هستش بعد شما سایت پونیشا رو دیدید؟کلی پروزه طراحی وب اونجا هستش که میتونید دست گرمی یکیشون رو بگیرید و اجاره یکساله دفترتون رو هم در بیاریدسلام صابر گرامی سایت برنامه جو هم مثل سایت پونیشاست موفق باشید. ![]() RE: مشورت برای شروع کار و اجاره مکان - jahanagahi - 10-01-2012 12:37 AM اصولا باز کردن دفتر نیاز به : - داشتن روابط عمومی بالا دارد - بازاریابی حرفه ای(می توانید چند بازاریاب حرفه ای بصورت پورسانت استخدام کنید) - کیفیت بالای کار RE: مشورت برای شروع کار و اجاره مکان - c4t3r - 10-01-2012 12:40 AM (10-01-2012 12:37 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: اصولا باز کردن دفتر نیاز به : دوتا اولی رو دارم ، اما سومی رو نمیتونم نظر بدم |