من هم شروع کردم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: من هم شروع کردم (/showthread.php?tid=4462) صفحه ها: 1 2 |
من هم شروع کردم - azim - 09-29-2012 03:08 AM سلام دوستـــــــــــــــــــــــان عزیزم. خیلی وقت بود نیومده بودم انجمن و دلم حسابی تنگ شده بود ![]() بالاخره من هم شروع کردم . . . راستش رو بخواین مدتی بود که مشغول کار بودم ، ولی نمی دونستم واقعا توی این کارایی که هستم میمونم یا نه. اما حالا فکر می کنم یه تثبیت رسیدم. در حال حاضر کار اصلیم مشاوره و کمک به فروش و برندینگ هستش. توی تیم فروش سایت نت برگ http://www.netbarg.com که احتمالا خیلی هاتون میشناسیدش مشغول به کار هستم و همزمان به شرکت کاسپین کیان پاد هم برای فروش و برندینگ ماهی و میگو مشاوره میدم ( البته این موضوع رو از قدیم بعضی دوستان میدونستند) خیلی دوست دارم توی این 2 زمینه ای که کار میکنم هم به دوستانم کمک بدم و هم از کمکشون استفاده کنم. اگر هر کدوم از دوستان تهرانی و یا مشهدی علاقه دارند یک تبلیفات گسترده ( در سایت نت برگ ) برای بیزنس هاشون انجام بدیم ، و طی یک هفته تعداد زیادی مشتری رو وارد کسب و کارشون بکنیم و فروش آنلاین هم براشون داشته باشیم میتونن با شماره من تماس بگیرند. ( حتما برید و روی سایت نمونه کارها رو ببینید) راســــــــــتــــــــــــــــــــــــــی : مشهدی ها از امروز ( 8/7 / 91 ) به سایت نت برگ سر بزنید که بنده براتون تخفیف های هیجان انگیز آوردم ![]() ![]() ![]() و اما در زمینه شیلات : اگر هرکدوم از دوستان ، تمایل به خرید میگو و ماهی دارند و یا از دوستانشون افرادی رو سراغ دارند که در زمینه فرآوری و بسته بندی یا توزیع ماهی و میگو فعالیت می کنند، میتونیم باهم لینک بشیم و یک فعالیت پرسود داشته باشیم. راستی ازین به بعد اگر اسم میگو دریای خزر رو در رسانه ها یا جاهای مختلف شنیدید تعجب نکنید ، چون ما پرورش دادیم و شما میتونید میگوی دریای خزر رو هم با طعمی متفاوت تر از میگوی جنوب میل کنید ![]() ![]() در بخش شبلات اگر هرکدوم از دوستان با سابقه در هر کجای ایران مایل به سرمایه گذاری و یا خرید هستند حتما خوشحال میشم باهم همکاری داشته باشیم. اگر سوالی هست در خدمتم دوستان : 09393837036 آهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا !! راستی دوستان ! من خیلی به شدت میخوام از کامیار و همسرش خانم MARYAR تشکر کنم که واقعا هرکدوم از مایی که تا امروز وارد یک بیرنس شدیم رو ساپورت روحی کرده ![]() واقعا شاید در ظاهر فکر کنیم هرکس خودش تلاش کرده و وارد یک بیزنس شده ، اما واقعا نمیشه این قدرت روحی رو که جمع میلیاردرها درون هرکدوممون ایجاد کرده نادیده بگیریم ! کـــــــــــــــــامیــــــــــــــار جـــــــــــان واقعا ازت ممنونم که متولی کارآفرینی و ایحاد انگیزه برای بچه های انجمن هستی ![]() RE: من هم شروع کردم - mteam - 09-29-2012 10:29 AM تبریک میگم موفق باشید RE: من هم شروع کردم - بهنام ذوالفقارزاده - 09-29-2012 10:36 AM خوشحالمان کردید. موفق باشید. خیلی خوبه. رنه دِکارت میگه: اگر بخواهیم میتوانیم. RE: من هم شروع کردم - mjdehghani - 09-29-2012 12:03 PM موفق و موید باشید . RE: من هم شروع کردم - مهدی 1 - 09-29-2012 12:09 PM تبریک فراوان برای این همه انرژی RE: من هم شروع کردم - c4t3r - 09-29-2012 12:25 PM تبریک ، انشاا... موفق و پیروز باشید RE: من هم شروع کردم - jahanagahi - 09-29-2012 01:49 PM موفق هستی , موفقتر باشی. RE: من هم شروع کردم - goldmen - 09-29-2012 02:00 PM منم تبريك ميگم واميدوارم بيشتر ازالانت موفق بشي دوست عزيز RE: من هم شروع کردم - مسعود کوچولو - 09-29-2012 02:05 PM شیطون رو نکرده بودی چی داریا!!! موفق ترین باشی. گامهایت استوار و زمین زیر پایت نلغزد انشائا... . RE: من هم شروع کردم - dara - 09-29-2012 07:09 PM آقا عظیم من هم تبریک می گم موفق باشی |