سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
تولید دانه مرغ از ضایعات رستورانها - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: روش های رایگان شروع کسب و کار شخصی (/forumdisplay.php?fid=32)
+--- موضوع: تولید دانه مرغ از ضایعات رستورانها (/showthread.php?tid=4356)

صفحه ها: 1 2


تولید دانه مرغ از ضایعات رستورانها - علی محمدی - 09-21-2012 12:31 AM

من چند وقت پیش این موضوع رو تو سایت دیدم دوستان اگر در این مورد اطلاعی دارند لطفا راهنمایی کنند


RE: تولید دانه مرغ از ضایعات رستورانها - goldmen - 09-21-2012 01:26 AM

اكثرا از رستوران ها و مراسم عروسي يا ترحيم كلي غذا كه شامل برنج ويا حبوبات استخوان ونان خشك هست كه همه رو متاسفانه دور ميريزند
براي تهيه دان مرغ از اين غذا ها درست هست يك روش قديمي هست ولي كلي كاربرد دارد وكم هزينه

استخوان رو آسياب مي كنيد
نان ور اول خشك وبعد آسياب
برنج هارو جاي پهن مي كنيد وبعد خشك وآسياب

اگرم بتونيد حبوبات شامل لوبيا يالپه هم آسياب كنيد واين هارو باهم مخلوط كنيد بسيار عالي مي شود

ولي براي درصد از هركدام يا خودتون با مقدار پايين ازمايش كنيد تا بدونيد با چه درصدي ازهركدام يا از كسي بپرسين
چون از لحاظ قدرت غذايي باهم خيلي فرق دارند


RE: تولید دانه مرغ از ضایعات رستورانها - jahanagahi - 09-21-2012 08:15 AM

آیا این مواد بمانند فاسد نمی شوند؟


RE: تولید دانه مرغ از ضایعات رستورانها - goldmen - 09-22-2012 09:08 AM

(09-21-2012 08:15 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  آیا این مواد بمانند فاسد نمی شوند؟

استخوان ها ونان كه بماند مشكلي براش پيش نمياد

ولي برنج خيس بماند خراب مي شود
براي اين بايد حتما خشك شود

حتي اگر خيش به مرغ ها داده شود مرغ ها دچار مصموميت هم مي شوند

ولي وقتي همه رو خشك كنيم مشكلي ديگر نداريم

بعد بعد ازآسياب كردن هم بايد درجايي مراقبت بشود كه نم بهشون نرسه
چون اينطوري خمير مي شوند وخراب
بعد سعي كنند هميشه مقداري تهيه كنند كه مصرف يك هفته يا 10 روز باشد براي زمان بيشتري ذخيره سازي نكنند


RE: تولید دانه مرغ از ضایعات رستورانها - jahanagahi - 09-22-2012 01:15 PM

البته قبلا من در مورد این مسئله اشاره ای کردم ولی متاسفانه پاک شده بود و استاد عزیز هم مجددا لطف کردن جواب را نوشتند.

با این حرکت هم می توان درآمد زائی کرد.2 نفر کارگر برای جمع آوری و 1 نفر برای خشک کردن و تمیز کردن و یک نفر هم برای بسته بندی و پخش . سرمایه گذار هم خود می تواند بازاریابی داشته باشد.
این کار قابل گسترش است و تا 50 نفر کارگر را می تواند داشته باشد.



RE: تولید دانه مرغ از ضایعات رستورانها - هومان هرمزدی - 09-23-2012 10:10 PM

عجب فکر خوبی.من با همه ی غذاهای آماده و رستورانهای شهر زنجان کار میکنم.چند تا مرغ دارم و براشون همیشه ته دیگ درجه یک میگیرم(گاهی اوقات هم کباب یه بار هم بهشون جوجه کباب دادم خیلی خوب خوردنش،بیچاره اون مرغی که خوردنش).میخواستم مرغ داری بزنم و از باقی مونده غذاها بهشون بدم.اما فکر تولید دانه مرغ رو نکرده بودم.
آیا نمونه عملیش انجام شده؟فرمولش بدست اومده؟چه جوری میشه استاندارها و ایزوهای لازم رو کسب کرد؟


RE: تولید دانه مرغ از ضایعات رستورانها - jahanagahi - 09-23-2012 10:46 PM

با روش پیشنهادی استاد آزمایش کن اگر نتیجه گرفتی ضمن اعلام به یاری خدا شروع کنید.


RE: تولید دانه مرغ از ضایعات رستورانها - هومان هرمزدی - 09-24-2012 10:12 AM

از کجا باید فهمید که جواب داده؟من معمولا در کنار برنج و کباب به مرغ ها دان پارس میدم.یه مدت قطع کردم شروع کردن به خوردن تخم های خودشون.از دانایی پرسیدم گفتش که اهک بدنشون کم شده.ای کاش یه دانشجوی دام پزشکی عضو انجمن و ساکن زنجان حضور داشت تا به کمکش محصول رو آزمایش میکردیم و به تولید انبوه میرسوندیم و نیاز داخلی رو تامین میکردیم و باعث کاهش قیمت مرغ تولیدی میشدیم و بعد از 6 ماه با حمایت دولت صادرات رو شروع میکردیم و ارز آوری میکردیم و قیمت ارز رو هم پایین میاوردیم.به سادگی میتونستیم ایران رو گلستانتر کنیم

البته اگه این رستورانها رعایت کنند و بذارن هر کی اونقدر که میخواد سفارش بده(بشقاب رو پر میکنن و به دلخواه هر چی میخوان میذارن کنار غذا و موقع سفارش از مشتری نمیپرسن چقدر برنج میخواهید و آیا زیتون دوست دارید؟و...)، خیلی خوب میشد.


RE: تولید دانه مرغ از ضایعات رستورانها - مهدی 1 - 09-24-2012 01:24 PM

والا من دیدم آخر شب می یادن ته مانده غذاها را از رستوران ها و تالارها می خرن ، یکبار که خودمون یکجورایی صاحب مجلس بودیم و تا آخر وقت اونجا بودیم ، دیدم که اون وانت پیکان کذایی اومد و با دادن 10 هزار تومان چند تا سطل بزرگ که محتویاتش ته مانده برنج و سالاد و ژله و .... همه در هم بود را گرفت و رفت از بچه های تالار که پرسیدم گفت اینها را می برن پاک می کنند !! یعنی برنج سوا و سایر محتویات هم سوا و بعد در ظروف یکبار مصرف می ریزن و فردا ظهرش به همراه یک تکه کباب یا جوجه یا هر چیز دیگه ای که داخلش بوده باشه تو محل های کارگری و بعضا پایین شهر هر بسته را 500 تومان می فروشند ، همه خریداران هم می دونند که اینها از کجا و با چه شرایطی اومده ولی تقاضا براش خیلی خیلی بالاست !!
اگر دست نخورده هم باشه که یا صاحب مجلس می بره یا کارگران همان محل !!
ضمنا بهداشت هم شدید روی این موضوع حساس هست و بعید می دونم بشه به صورت قانونی چنین کاری کرد


RE: تولید دانه مرغ از ضایعات رستورانها - هومان هرمزدی - 09-24-2012 03:06 PM

(09-24-2012 01:24 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  والا من دیدم آخر شب می یادن ته مانده غذاها را از رستوران ها و تالارها می خرن ، یکبار که خودمون یکجورایی صاحب مجلس بودیم و تا آخر وقت اونجا بودیم ، دیدم که اون وانت پیکان کذایی اومد و با دادن 10 هزار تومان چند تا سطل بزرگ که محتویاتش ته مانده برنج و سالاد و ژله و .... همه در هم بود را گرفت و رفت از بچه های تالار که پرسیدم گفت اینها را می برن پاک می کنند !! یعنی برنج سوا و سایر محتویات هم سوا و بعد در ظروف یکبار مصرف می ریزن و فردا ظهرش به همراه یک تکه کباب یا جوجه یا هر چیز دیگه ای که داخلش بوده باشه تو محل های کارگری و بعضا پایین شهر هر بسته را 500 تومان می فروشند ، همه خریداران هم می دونند که اینها از کجا و با چه شرایطی اومده ولی تقاضا براش خیلی خیلی بالاست !!
اگر دست نخورده هم باشه که یا صاحب مجلس می بره یا کارگران همان محل !!
ضمنا بهداشت هم شدید روی این موضوع حساس هست و بعید می دونم بشه به صورت قانونی چنین کاری کرد

خدایا یعنی کار به اینجاها کشیده؟ما به فکر غذای دام هستیم و بعضی ها تبدیلشون میکنن به غذای انسان؟