چگونه بدون سرمایه درآمد کسب کنم؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: چگونه بدون سرمایه درآمد کسب کنم؟ (/showthread.php?tid=4321) |
چگونه بدون سرمایه درآمد کسب کنم؟ - toofan245 - 09-17-2012 07:26 PM سلام من خیلی کم به سایت شما سر میزنم اما وقتی میام یه سه چهار سایتی هستم و تمام مطالب رو میخونم و خیلی چیزها یاد گرفتم. حالا یه سوال داشتم آیا میتونم من که این شرایط رو دارم : دانشجوی ترم هفتم - بدون سرمایه - یک سال تا سربازی کاری رو شروع کنم؟ مهارت خاصی ندارم تا حالا چندین بار سایت و وبلاگ ساختم اما خیلی آپدیت نمیکنم(ناامید میشم) خیلی در آمد نمیخوام اما ماهی 300 هزار تومن رو نیاز دارم. چند بار در فروشگاه ها فروشنده شدم اما به دلیل درسم و حقوق کمی که میدادند نمیتونستم کار کنم حالا کسی نظری داره؟ RE: چگونه بدون سرمایه درآمد کسب کنم؟ - mjdehghani - 09-17-2012 08:44 PM به نظر من پول در انجام یه کار در درجه چندم اهمیت قرار داره . شما موقعیت مکانی و زمانی و توانایی خودت رو خودت می تونی با کنار هم گذاشتن این فاکتور ها یه ایده بده و اونو دنبال کن . سعی کن کپی کاری نکنی . چون کپی کاری اون هم در جامعه کوچک شده ( مثلاً محل ) محکوم به شکست هست RE: چگونه بدون سرمایه درآمد کسب کنم؟ - jahanagahi - 09-17-2012 10:16 PM بله می شود بدون سرمایه درآمد کسب کرد . شما با کار حسابداری می توانید بهترین درآمد را داشته باشید. حسابداری بلد نیستید ولی اشتیاق دارید درآمد داشته باشید.توجه فرمائید: بیکار شدم و درآمدی نداشتم.2جلد کتاب اصول حسابداری آقای عزیز نبوی را گرفتم و یکهفته تا ساعت 3 نصف شب خواندم و تمرین کردم و رفتم در فروشگاهی مشغول شدم ودرضمن به جاهای دیگری هم مراجعه کرده و در یکماه 4 جا شروع بکار و کسب درآمد کردم. (09-17-2012 07:26 PM)toofan245 نوشته شده توسط: سلام من خیلی کم به سایت شما سر میزنم اما وقتی میام یه سه چهار سایتی هستم و تمام مطالب رو میخونم و خیلی چیزها یاد گرفتم. حالا یه سوال داشتم آیا میتونم من که این شرایط رو دارم : دانشجوی ترم هفتم - بدون سرمایه - یک سال تا سربازیوقتی میدونی نمیشه چرا مطرح کردید؟ عزیز من این جمله (البته میدونم که بدون سرمایه نمیشه)خود دیوار ذهنی است و باید این دیوار ذهنی را خرد کنی و از بین ببری.وقتی خودت ایمان نداری که می شود پس نمی شود ولی اگر ایمان داشته باشی می شود پس حتما می شود.به پست بالا که نوشتم و مثال زنده آوردم توجه کنید.می شود بله می شود و هزاران راه دارد.فقط باید ایمان و باور خود را زیادتر کنی.لطفا تایپیکهای انجمن را به دقت مطالعه فرمائید.موفقتر باشی. RE: چگونه بدون سرمایه درآمد کسب کنم؟ - mohammadshamosi - 09-18-2012 08:17 AM دوست عزیز سلام ذکر نکردید که دانشجوی چه رشته ای هستید! اگر رشته شما بازار کار داره ، وارد همون بشید ، که هم تجربه کاری اون رشته در محل کار رو داشته باشید هم دانش و اطلاعات اون رو کسب کنید در دانشگاه اگر هم میخواهید که کاری جدا از رشته تحصیلیتون انتخاب کنید ، ببینید در روز چه ساعاتی رو میتوانید به کار اختصاص بدید اینکه میگید ماهی 300 هزار تومان کفایت میکنه نمیدونم روی چه برنامه ای حساب کردید ، ولی میتونید بیشتر از این هم دربیارید حداقل ترین کار اینه که برید با دفاتر فنی صحبت کنید و تایپیست شوید ، هم در منزل هستید که سفارشات رو تایپ میکنید ، هم به درستون میرسید ( البته اینکار ملزم اینه که سرعت تایپتون رو افزایش بدید ) میتونید بازاریابی انجام بدید ، این دیگه بستگی به اعتماد به نفس و پشتکار خودتون داره ، مخصوصا بازاریابی دفاتر بیمه ( با برنامه ریزی و اعتماد بالا میتونید به درآمد خوبی برسید ) موفق باشید دوست من RE: چگونه بدون سرمایه درآمد کسب کنم؟ - mosafere55 - 09-18-2012 11:05 AM به مشاوره ملکی هم فکر کنید RE: چگونه بدون سرمایه درآمد کسب کنم؟ - jahanagahi - 09-18-2012 11:49 AM با داشتن خودرو می توان در آژانسها کار نیمه وقت انجام داد.اگر ماشین نیست به آژانسها مراجعه کرده و افرادی هستند که ماشینشان را در اختیار شما قرار می دهند و 50 -50شراکت میکنند.درآمد بیشتر از 300تومان است. RE: چگونه بدون سرمایه درآمد کسب کنم؟ - toofan245 - 09-18-2012 12:09 PM بچه ها ممنون از راهنمایی هاتون خیلی پیشنهادات خوبی دادین نمیدونم چی بگم ولی کسی پیشنهادی داره که بشه داخل خونه انجام داد؟ RE: چگونه بدون سرمایه درآمد کسب کنم؟ - jahanagahi - 09-18-2012 12:13 PM در منزل می توان کارهای تایپی انجام داد. RE: چگونه بدون سرمایه درآمد کسب کنم؟ - ahmad rezaee - 09-18-2012 03:08 PM می تونید فتوشاپ یاد بگیرید و برای مکانهای مختلف مثل شرکتهای تبلیغاتی - عکاسی ها کار طراحی انجام بدید . می تونید طراحی سایت یاد بگیرید و برای شرکتها طراحی وب کار کنید . RE: چگونه بدون سرمایه درآمد کسب کنم؟ - سعید محمدی - 09-18-2012 03:09 PM میتوانید تدریس هم انجام بدهید یا یک مقدار حبوبات فله از بازار بخرید و با بسته بندی به مغازه ها بفروشید ابتدا چون سرمایه ندارید از کم شروع کنید |