من هم شروع کردم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: من هم شروع کردم (/showthread.php?tid=4283) |
من هم شروع کردم - arak_2008 - 09-13-2012 07:30 PM با سلام به همه دوستان و عزیزان سایت من نیز تولید ورمی کمپوست را شروع کردم.خدا کنه موفق بشم ![]() البته میخوام اگه بشه در کنار این کار یک تولیدی مانتو و در کل لباس زنونه را هم شروع کنم. ![]() بچه ها ممنون میشمکه که منو دعا و راهنمایی کنید. RE: من هم شروع کردم - M3HDI - 09-13-2012 08:20 PM امیدوارم موفق باشید پیشنهاد میکنم اگر خواستید چند تا کار رو با هم انجام بدید ، طوری برنامه داشته باشید که تمامی کارها رو خودتون انجام ندید این طوری موفقیت بیشتری کسب میکنید RE: من هم شروع کردم - بهنام ذوالفقارزاده - 09-13-2012 09:21 PM موفق باشید و سربلند. دوست عزیز در صورت امکان درمورد میزان سرمایه ای که باهاش شروع کردی و میزان زمینی که استفاده کردی و قیمتارو در اینجا بفرمایید تا دوستان و بنده بتوانیم استفاده کنیم. ممنون RE: من هم شروع کردم - kafshduzak - 09-13-2012 09:37 PM موفق باشی دوست من حالا که اولین قدم رو ورداشتی از تو دوست عزیز خواهش میکنم حتما به مسیر ادامه بده و صرفا به شروع کردن اتکا نکن RE: من هم شروع کردم - مهدی 1 - 09-13-2012 11:58 PM (09-13-2012 07:30 PM)arak_2008 نوشته شده توسط: با سلام به همه دوستان و عزیزان سایت آرزوی موفقیت و کامیابی پیشنهاد می کنم در حال حاضر به کل فکر شغل دوم و سوم را از سرتون بیرون کنید کار اول را به نتیجه برسونید ، به سوددهی که رسید انشالله در آینده به شغل های ثانویه فکر کنید . دعای خیر پدر و مادر پشت سر شماست انشالله که موفق می شید RE: من هم شروع کردم - ast0300 - 09-14-2012 01:10 AM بریک میگم.انشاله هرچه زودتر به موفقیت کامل برسید در مورد بازار فروشش فعالیتی انجام دادین یا نه ؟ راستش من هم بدنبال این کار بودم (البته هنوزم یه جورایی دنبالش هستم) اما ... وقتی رفتم جهاد کشاورزی شهرستان بهم گفتن که 2 سال دارن به کشاورزها آموزش میدن اما هنوزم که هنوزِ هیچ کدوم استقبال نکردن با اینکه شهرستان ما معروفترین تولید کننده برنج و بادام زمینی کشوره و اکثر مردم کشاورزن اما اینجا این محصول جا نیافتاده خیلی رک بهم گفتن این کار رو انجام نده ضرر میبینی RE: من هم شروع کردم - کامیار کاظمی - 09-14-2012 01:56 AM تبريك و آفرين به شما استقامت داشته باشيد و با توكل بخدا پيش برويد حتما موفق خواهيد شد RE: من هم شروع کردم - goldmen - 09-14-2012 02:15 AM حسابي موفق باشي دوست عزيز بيكارهم شدي يك گزارش از كارت براي انجمن تهيه كن هم با نحوه كارت بچه ها بيشتر آشنا بشوند وهم اينكه كسي خواست اين كارتو رو بزنه يك اطلاعات اوليه داشته باشه كمكي هم خواستي در حد توانم درخدمتم RE: من هم شروع کردم - sokoot - 09-14-2012 01:19 PM تبریک می گم در مورد تولیدی مانتو هم تحقیق یا کار خاصی انجام دادین یا در حد ایده است؟ RE: من هم شروع کردم - arak_2008 - 09-14-2012 02:35 PM با سلام خدمت تمام دوستان خیلی ممنون که دلگرمی دادید. من این کار رو با سرمایه تقریبا 9 میلیون تومان شروع کردم(البته با یکی دیگه شریک شدم).والا زمینی که اجاره کردیم باید ماهی 200 هزار تومان اجاره بدهیم و با یک میلیون و پانصد پول پیش.دیگه بقیه پول رل هم برای خرید کرم و کود و وسایل جانبی کنار گذاشتیم.در مورد فروش هم فکر نکنم به زحمت بیفتیم چون کود تولید شده را اکثر گلخانه ها و گلفروشی ها میخرند و چون به شهر محلات نزدیکیم (پایتخت گل ایران)ان شاالله بتونیم اونجا هم محصول مان را هم بفروشیم.البته بازار یابی این کار رو میگن سخته ولی ان شاالله با کمک خدا بتونیم به کارمان ادامه بدهیم. در مورد تولیدی مانتو هم چون خودم یه چند سالی کار کردم و خودم هم این کار را دوست دارم نمیتونم ازش دل بکنم برای همین ان شاالله از اول مهر شروع میکنم.یه کارایی کردم اما مطمن هستم که موفق میشم. |