هنوز شروع نکردم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: هنوز شروع نکردم (/showthread.php?tid=4141) |
هنوز شروع نکردم - kiarash64 - 09-01-2012 12:28 PM سلام به همگی دوستان، من چند سالی میشه که دنبال مباحث کارآفرینی و کسب و کار هستم . خیلی طرحهاتو ذهنم داشتم و دنبالشم رفتم حتی برا یه سری هاشونم طرح تجاری نوشتم . حتی برا پیگیری و مطمئن شدن در زمینه اون کار تا خود هرکدوم از ادارات و وزارت خونه های مرتبطش رفتم .ولی هنوز نتونستم کاری کنم . کارایی که دنبالش بودم از مرغداری گرفته تا گاوداری و دامداری و کشاورزی و.... که از هر کدوم از اینها به دلایلی منصرف شدم . دلیل انصرافم یا دست تنها بودن تو کار بوده یا اینکه ریسک بالایی داشته یا نبود سرمایه کافی. واقعا خسته شدم از زندگی کارمندی و اینکه جایی استخدام باشم .احساس می کنم تواناییهام بیشتر از این هست و همین طور داره زمان از دست میره . آدمی هستم که اگه نسبت به کار و درامد اون تا حدودی مطمئن باشم پیگیر هستم .دست بردارش نیستم تا به نتیجه برسونم ولی از اونجاییکه اکثر طرحهام بزرگ بوده و منابع مالی زیادی می خواسته تلاشم بی نتیجه مونده. حالا از شما دوستان عزیز میخوام که منو راهنمایی کنید که تو چه زمینه ای کار کنم بهتره؟ RE: هنوز شروع نکردم - ahmad rezaee - 09-01-2012 03:43 PM دوست عزیز : من هم تقریباً وضعیت تو رادارم. کسانی مثل ما که در خودتوانایی های بزرگی می بینیم اغلب دوست داریم جا پای افراد موفق بگذاریم . کارهایی پرسود را مد تظر داریم که اغلب نه تنها با یک نفر بلکه با جند نفر هم نمیشود انجامش داد . واقعاً شاید به درستی و واقع بینانه با مسائل برخورد نمی کنیم .من خودم جند وقتی است که دارم ریز نکات راههای موفقیت را مطالعه می کنم و مشتاق رسیدن به آن هستم . اما الان بعد از گذشت مدتی می بینم از اهدافم بسیار فاصله دارم . نه اینکه نشسته باشم و فقط رویا پردازی کنم نه ! اما واقعیت گاهی با آنجه ما تصور می کنیم جور در نمی آید . خوب جاره جیست ؟ من فکر می کنم صرف خواستن و داشتن ایده و هدف ملاک نیست .مهم دانستن داشته ها - هدایت امکانات و ابزار به سوی هدف و حرکت بر مبنای آنست . واقعیت اینست که شما آنجه از گفته هایتان بر می آید مثل خود من هنوز به یک هدف نهایی نرسیده اید و دائماً از این هدف به آن هدف دیگر می پرید . این یعنی اتلاف زمان و گیج شدن در میان انبوهی از آمال و هدر رفتن انرژی . من خودم تصمیم گرفته ام روی یک هذف عالی تمرکز کنم و با علم به اینکه واقعاً جه امکاناتی دارم ( اعم از مالی - انسانی - تخصص کاری ) یک گوشه کار را شروع کنم و آرام آرام توسعه دهم . عیبی ندارد من ظرف 10 سال به هدفم برسم ولی بهتر است واقعآ برسم نه اینکه درجا بزنم . RE: هنوز شروع نکردم - kafshduzak - 09-01-2012 06:23 PM درود به شما دوستان عزیز مطمئن باشید خیلی از انسان های روی زمین همین حس و حال شما رو دارن اما پیشنهاد من به شما اینه که مصاحبه امیر مهرانی با مصطفی لامعی در لینک زیر رو حتما گوش بدین http://iclub.ir/ipulse11-thecoach درسته که به پرسنال برندینگ و موفقیت در استارت آپ های آنلاین میپردازن اما امیرمهرانی اینقدر نکات مفیدی رو توی این پادکست میگه که میتونه هر جنبه ای از زندگی شما رو دست خوش تغییر بده. و در جواب کیارش جان اینکه چرا هنوز هیچ کاری نکردی شاید به احتمال زیاد شما ایده مورد علاقت رو هنوز پیدا نکردی و صرفا ایده های تجاری که از نظر سودآوری به ذهن تو رسیدن رو پیگیری کردی البته این صرفا یه احتمال هستش و احتمال اشتباه بودن هم داره !!! موفق باشید RE: هنوز شروع نکردم - madar - 09-02-2012 03:33 PM آقی نصیری ممنون از راهنمایی تون چرا لینک دانلود سایت معرفی شده فعال نیست |