سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
همزمان چند کسب و کار؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: همزمان چند کسب و کار؟ (/showthread.php?tid=4115)

صفحه ها: 1 2

همزمان چند کسب و کار؟ - سعید احمدی - 08-28-2012 11:05 PM

یه سوال که برای من خیلی مهمه. به نظر شما هر شخص به صورت همزمان چند تا شغلو میتونه مدیریت کنه؟شغل هایی که ربطیم به هم ندارن

منظورم اینه که یه شخص مجموعه مشاغلو ایجاد کنه و با استخدام افرادی توانا مدیریتشو بده به اونا و خودش عمل نظارتو روشون انجام بده.به نظرم در این صورت حتی تعداد شغل 2 رقمیم میشه کنترل کرد نمونشم شرکت های virgin هستش که ریچارد برنسون از خطوط هواپیمایی گرفته تا تولید مواد غذایی رو انجام میده.

RE: همزمان چند کسب و کار؟ - Haavin - 08-29-2012 12:45 AM

(08-28-2012 11:05 PM)sfa07311370 نوشته شده توسط:  یه سوال که برای من خیلی مهمه. به نظر شما هر شخص به صورت همزمان چند تا شغلو میتونه مدیریت کنه؟شغل هایی که ربطیم به هم ندارن

منظورم اینه که یه شخص مجموعه مشاغلو ایجاد کنه و با استخدام افرادی توانا مدیریتشو بده به اونا و خودش عمل نظارتو روشون انجام بده.به نظرم در این صورت حتی تعداد شغل 2 رقمیم میشه کنترل کرد نمونشم شرکت های virgin هستش که ریچارد برنسون از خطوط هواپیمایی گرفته تا تولید مواد غذایی رو انجام میده.

دوست عزیز ممنون از تاپیک این بحث مورد علاقه من و یکی‌ از درگیری‌های همیشگی‌ ذهنم هم هست .به نظر من این واقعا بستگی به اعتماد شخص به خودش و میزان قدرت رهبریش داره.خیلی‌ از آدمهای موفق هستند که کارایی می‌کنن که ابداً به هم ربط نداره ولی‌ خیلی‌ هم موفقن !
لزوماً رهبری رهبری رهبری حرف اول و آخر رو می‌زنه نه نوع کار ها .

RE: همزمان چند کسب و کار؟ - Delta.H - 08-29-2012 06:09 AM

به نظر من هر فرد در یک بازه زمانی مشخص کاری شروع کنه و به سرانجام برسونه یعنی مثلا اگر تولیدی هست به تولید و توزیع و فروش مد نظر برسه و وقتی کارها رو غلطک افتاد میتونه بره سراغ یک کار دیگه.(بدون اینکه این کارش رو رها کنه)
اما اینکه فردی بیاد خودشو همزمان درگیر چند پروژه کنه به احتمال زیاد بعد از مدتی دچار کلافگی و پیچیدگی میشه و مجبور میشه یکی یکی کارها رو رها کنه حالا یا خودش کم میاره یا به لحاظ پراکندگی افکار و وظایفش با مشکلات مدیریتی و شکست روبرو میشه.
بنابراین شروع همزمان چند پروژه غیر مرتبط و ناهمگن برای یک نفر و حتی یک گروه نامطلوب هست اما وارد شدن به مشاغل مختلف به صورت تدریجی و موفق برای افراد پرانرژی و با استعداد مدیریتی بالا کاملاً منطقی هست.

RE: همزمان چند کسب و کار؟ - مــجــیــנ - 08-29-2012 09:37 AM

شروع هر کاری مشکلاتی داره. نظر من اینه اول یک هدف مشخص بشه .بریم سراغ اون کار.
توی شغل اول خودمون را جا بندازیم،چند نفر ما را بشناسن،بعد اگه دیدیم پتانسیل بیشتری داریم،بریم سراغ یه شغل دیگه

RE: همزمان چند کسب و کار؟ - dara - 08-29-2012 10:20 AM

اول از همه این رو باید یدونیم که مدیریت با رهبری دو مقوله جدا از هم هستند که در هر دو مورد هم بستگی به توانایی هر فرد داره و نمیشه تعداد خاصی براش برشمرد ولی خوب معمولا برای مدیریت که تعداد هرچه افزایش داشته باشه کار سخت تر میشه و ممکن هست تداخل کاری به وجود بیاد و خستگی و دلزدگی به وجود بیاره و به نظر من کسی که علاقه به ایجاد و انجام چند شغل و کار رو داره باید به دنبال رهبری کردن باشه نه مدیریت و همانطور که گفتم تعداد بستگی به توانایی هر فرد داره و مثلا آقای استیو جابز تا جایی که من می دونم نزدیک به پانصد شرکت داشت و اون ها رو رهبری می کرد .

RE: همزمان چند کسب و کار؟ - سعید احمدی - 08-29-2012 02:45 PM

نظر خود منم اینه که اول باید با یک کسب و کار شروع کرد و با قدرت به کار ادامه داد به نحوی که تمرکز ما روی همون کسب و کار باشه بعد که به سوددهی مناسب رسیدیم با سودش به یه کسب وکار دیگه وارد بشیم و تو اون مدت هم آموزشهای لازمو به یکی از کارکنا داده باشیم و قابل اعتمادمون باشه که در مواقعی که نیستیم نقش مارو در مجموعه ایفا کنه. یادگیری اصول مدیریتی هم بسیار مهمه

RE: همزمان چند کسب و کار؟ - 3ObHaN - 08-29-2012 03:43 PM

ادم باید به جایی برسه تا حتی وقتی خوابه درامد داشته باشه .
تحقق این امر اگر با انجام یک بیزینس امکان پذیر باشه مشکلی نیست ، در غیر اینصورت باید چندین بیزینس رو شروع کرد تا 24 ساعته به درامد شما اضافه بشه .

RE: همزمان چند کسب و کار؟ - amiryazdani138 - 08-29-2012 04:47 PM

به نظر من باید کارهایی باشند که نیاز به حضور فیزیکی آدم نباشه .
مثلا کارهای فنی مثل مکانیکی رو نمیشه چندتاشو با هم انجام داد و فقط باید روی همون فنی که بلدیم کار کنیم و نمیشه کار رو به کس دیگری واگذار کنی که به جای خودت کار کنه چون اون دیگه داره از فن خودش استفاده میکنه و شما کاری نمی کنی پس دستمزدش هم واسه خودشه ، توی کارهای فنی فقط میشه یه شاگرد بگیری که کمک دستت باشه و نمیشه به کلی کار رو به اون واگذار کنی و بگی که من میرم شما کارهارو انجام بده خوب این مشتری ها به دلیل فن اون شاگرد یا کسی که داره تعمیر میکنه مراجعه می کنند پس دیگه اون استاد کار ، کاره ای نیست .
پس فقط کارهای مدیریتی یا کارفرمایی رو میشه چندتاشو با هم داشت که فقط نیاز به نظارت جزئی داشته باشند.

RE: همزمان چند کسب و کار؟ - Delta.H - 08-29-2012 10:19 PM

در مورد کارهای فنی البته قابل توسعه هست اما در همان حوزه مثلا من یک برقکار ماشین میشناسم تو اهواز اگر کسی خواست میتونه بره ببینه اتوبان آیت الله بهبهانی پشت مصلا یک مغازه دو دهنه داره و حدود 10-15تا شاگرد جوان و حرفه ای!
همه مدل ماشین تعمیر میکنن و شما به محض رسیدن استادکار میاد نگاه میکنه بعد یکی از شاگرداش رو میفرسته سراغ ماشینتون بدون معطلی شروع میکنن به تعمیر، کارگاهش همیشه شلوغ و مشتری های زیادی داره خودش هم نظارت میکنه یا با دستگاه چک و تنظیم میکنه اما تعویض قطعه و این کارها رو میگذاره به عهده شاگرداش.

RE: همزمان چند کسب و کار؟ - tondar12 - 08-29-2012 11:07 PM

نمونه بارز این کار آقای کیم وو چونگ رئیس شرکت دوو ! از کشتی سازی تا لوازم خانگی و پوشاک و پتروشیمی!
به گفته خودش 250 روز در سال رو به سفر می گذرونه!!!!
کتاب سنگ فرش های خیابان از طلاست رو بخونید واقعا خوندنیه!