القاب زشت - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: افکار منفی (/forumdisplay.php?fid=71) +---- موضوع: القاب زشت (/showthread.php?tid=4076) |
القاب زشت - کامیار کاظمی - 08-25-2012 07:50 PM متاسفانه گاهی در بین عموم القاب زشتی یافت می شود که تنها با فرهنگ سازی و نامناسب خواندن آنها در میان دوستان و آشنایان است که می توانیم با آنها و استعمالشان مبارزه کنیم. در ادامه متن قابل تاملی را ذکر خواهم کرد (از ایمیل ارسالی) که اگرچه کلمات نامناسب و القاب زشتی در آن وجود دارد امادعوت می کنم که کمی در مورد آن تفکر کنیم و ابتدا از خودمان جهت منع استفاده از آنها شروع کنیم: " من به نظر من آدمها دو دسته هستن : یا از من پولدارترن که بهشون میگم مال مردم خور و ... یا بی پول ترن که بهشون میگم گشنه گدا و ... یا بهتر از من کار میکنن که بهشون میگم خرحمال و ... یا کمتر کار میکنن که بهشون میگم تنبل و ... یا از من سرسخت ترن که بهشون میگم کله خر و ... یا بی خیال ترن که بهشون میگم ببو و ... یا از من هوشیارترن که بهشون میگم پرافاده و ... یا ساده ترن که بهشون میگم هالــو و ... یا از من شجاع ترن که بهشون میگم بی کله و ... یا از من محتاط ترن که بهشون میگم بی عرضه و ... یا از من دست و دل باز ترن که بهشون میگم ولخرج و ... یا اهل حساب و کتابن که بهشون میگم خسیس و ... یا از من بزرگترن که بهشون میگم گنده بگ و ... یا کوچیکترن که بهشون میگم فسقلی و ... یا از من مردم دار ترن که بهشون میگم بوقلمون صفت و ... یا رو راست ترن که بهشون میگم ... ... کلا معیار همه چیز من هستم و نه حقیقت نیمی از عمر را به تمسخر آنچه دیگران به آن اعتقاد دارند می گذرانیم نیمی دیگر را در اعتقاد به آنچه دیگران به تمسخر می گیرند...!" RE: القاب زشت - بيلا بالا - 11-15-2012 01:19 AM استفاده از القاب مناسب؛پسندیده و مثبت شخص گوینده را با کمالات و شخصیت مینماید |