یک اشتباه عجیب!! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50) +---- انجمن: متن و مطالب جالب (/forumdisplay.php?fid=62) +---- موضوع: یک اشتباه عجیب!! (/showthread.php?tid=4028) |
یک اشتباه عجیب!! - کامیار کاظمی - 08-19-2012 11:19 PM آیا تا به حال به شهرک شهید محلاتی سری زده اید؟ آیا بنای یادبود این شهرک را از نزدیک دیده اید؟ آیا از خودتان پرسیده اید که چرا گنبد فلزی به این بزرگی ساخته شده اما دو سال است که ادامه فعالیت برای تکمیل این بنا متوقف شده است؟ ![]() اهالی شهرک شهید محلاتی بی شک پاسخ این سؤال ها را می دانند. اما شاید هم محله ای های دیگر از آن بی خبر باشند. پس برای آنهایی که این گنبد را ندیده اند بزرگ ترین طنز تصویری قرن را توضیح می دهم. همان طور که در عکس می بینید مقبره ای فلزی و بسیار بزرگ با اسکلتی کاملاً مدرن که بی تردید هزینه هنگفتی را در برداشته، ساخته شده است، در عكس جرثقيل بزرگي هم ديده مي شود كه البته هيچ كدام از اينها وارونه نيست. ![]() ![]() پيشنهاد مي شود حالا كه اين بناي عظيم با صرف هزينه اي سنگين ساخته شده و هيچ كس راه حلي براي آن ندارد حداقل اين مكان را به كمدي ترين بناي تاريخ تبديل كنيم و از آن براي جذب توريست استفاده كرده و بليت بفروشيم. مطمئن باشيد افراد زيادي حاضرند براي انداختن عكس در كنار اين بنا پول خرج كنند! ![]() منبع: ایمیل ارسالی RE: یک اشتباه عجیب!! - P@RSA - 08-19-2012 11:29 PM آقا كار نشد نداره. ميشه اين جرثقيل را از بالا تفكيك كرد(اگه قابل تفكيك شدن باشه) و يا برش زد و با يك جرثقيل ديگري قسمتهاي تفكيك شده را مهار و انتقال داد. RE: یک اشتباه عجیب!! - mohammadshamosi - 08-19-2012 11:39 PM در اين سكوت يك كارگر ساده با صداي بلند سؤالي مي پرسد: «حالا جرثقيل را چطور بيرون بياوريم؟ ![]() ![]() ![]() یعنی باید به این همه مهندس که سر این پروژه بودند تبریک گفت ![]() یه چیزی میگم ، یه چیزی میشنوفیدا ![]() RE: یک اشتباه عجیب!! - صدفی - 08-20-2012 01:02 AM وای چه جالب یعنی مسخره یا نمیدونم چی والا بگم RE: یک اشتباه عجیب!! - sherafati - 08-20-2012 01:39 AM هه هه آیکیو را حال میکنی؟ RE: یک اشتباه عجیب!! - افسون - 08-20-2012 07:12 PM واقعا که RE: یک اشتباه عجیب!! - sokoot - 08-20-2012 08:17 PM حتما راه حلی داره کافیه جایزه براش تعیین کنند . RE: یک اشتباه عجیب!! - tondar12 - 08-20-2012 08:37 PM البته من همین چند ماه پیش اونجا چند دفه رفتم! قک کنم جرثقیله رو درش آوردن! اینم سندش دی: ![]() |