بنر سایت انجمن میلیاردرهای آینده ایران چگونه است؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: بنر سایت انجمن میلیاردرهای آینده ایران چگونه است؟ (/showthread.php?tid=4) |
بنر سایت انجمن میلیاردرهای آینده ایران چگونه است؟ - کامیار کاظمی - 11-23-2010 04:04 PM لطفا اگر درباره بنر سایت انجمن میلیاردرهای آینده ایران نظری دارید در اینجا بیان کنید و یا اگر طرحی در این زمینه دارید برای ما ارسال کنید تا با نام شما ثبت شود؟ ![]() RE: بنر سایت انجمن میلیاردرهای آینده ایران چگونه است؟ - 123456 - 11-28-2010 11:07 AM یک پیشنهاد (هر چند این سایت و فرم مال خودت هست) بنر باید حس ثروتمند شدن (موضوع فرم )را ایجاد کند این بنر شما بیشتر یک محیط اجتماعی را نشان می دهد البته که با زبان فارسی موضوع را بیان کرده اید ولی .... ضمنا رنگ بنر شاد تر باشد بهتر است RE: بنر سایت انجمن میلیاردرهای آینده ایران چگونه است؟ - کامیار کاظمی - 11-28-2010 11:50 AM (11-28-2010 11:07 AM)123456 نوشته شده توسط: یک پیشنهاد (هر چند این سایت و فرم مال خودت هست) بنر باید حس ثروتمند شدن (موضوع فرم )را ایجاد کند این بنر شما بیشتر یک محیط اجتماعی را نشان می دهد البته که با زبان فارسی موضوع را بیان کرده اید ولی .... پیشنهادت خوب بود بفکر منا انداخت،اگر دستی در گرافیک داری خوشحال میشم ایده هاتا ببینم. در ضمن تمام سعی من این است که این انجمن از "انجمن من" خارج بشه و بشه "انجمن ما"،من دارم سعی میکنم چند تا روانشناس و کارشناس هم برای کمک تو انجمن داشته باشیم. RE: بنر سایت انجمن میلیاردرهای آینده ایران چگونه است؟ - 123456 - 11-29-2010 09:24 AM من نه زیاد ولی همین که تصویر حس ثروتمند شدن را بدهد و هدف سایت را نشان دهد خیلی عالی می شود RE: بنر سایت انجمن میلیاردرهای آینده ایران چگونه است؟ - jahanagahi - 07-29-2011 06:38 PM بنر جدید سایت زیبا است. این چک اگر در تمام بانکهای عضو شتاب قابل پرداخت باشد خوب است. این دسته چک چون اولین بار است صادر شده 10 برگی است. امیدوارم 10نفر اول سریعتر خود را آماده دریافت این 10 برگ نمایند. RE: بنر سایت انجمن میلیاردرهای آینده ایران چگونه است؟ - mhdi855 - 07-29-2011 08:07 PM الان خیلی عالی شده شاد باشید و میلیاردر RE: بنر سایت انجمن میلیاردرهای آینده ایران چگونه است؟ - one to one - 07-29-2011 09:03 PM سلام دوستان اين فوروم بسيارجالب است اميدوارم راههاي عملي ميليادرشدن هم معرفي گرددبيشتر مطالب در حد تئوري است و راههاي عملي پول دار شدن كمتر و يا در حد صفراست RE: بنر سایت انجمن میلیاردرهای آینده ایران چگونه است؟ - 3ObHaN - 07-29-2011 09:44 PM یه جا اقا قربانیان نوشته بود : ما ماهیگیری یاد میدیم ! خودت باید ماهی بگیری ! مطالب خیلی خوبن ولی باید کم کم 5 سال تلاش کنی تا میلیاردر شی ! اقا قربانیان 13 سال تلاش کرد ، میلیاردر شدن یکشبه جاش تو عبرت نامه هست RE: بنر سایت انجمن میلیاردرهای آینده ایران چگونه است؟ - کامیار کاظمی - 07-29-2011 09:50 PM (07-29-2011 09:03 PM)one to one نوشته شده توسط: سلام دوستان عملی اش دوست من در جلسات حضوری که خوشبختانه استارت آن زده شد! RE: بنر سایت انجمن میلیاردرهای آینده ایران چگونه است؟ - jahanagahi - 07-29-2011 10:06 PM (07-29-2011 09:03 PM)one to one نوشته شده توسط: سلام دوستان دوست عزیز نمیدانم منظور شما از راه عملی چیست و آنهم در حد صفر؟ خواهش میکنم بیشتر توضیح دهید. ضمنا خوشحالم که عزیزی چون شما هم در انجمن خودت حضور پیداکردی؟ ضمنا باور بفرمائید سئوال بالا را فقط بخاطر داشتن نقطه نظرات شما مطرح کردم و لاغیر.موفقتر باشی. |