جملاتــ تاثیر گذار از کتابهایــ خوانده شدهــ سارا شرافتیــ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: سخنان و عبارات (/forumdisplay.php?fid=175) +---- موضوع: جملاتــ تاثیر گذار از کتابهایــ خوانده شدهــ سارا شرافتیــ (/showthread.php?tid=3846) |
جملاتــ تاثیر گذار از کتابهایــ خوانده شدهــ سارا شرافتیــ - sherafati - 08-01-2012 02:47 AM دوساعت پیش دونبال جمله ای گشتم که توی کتاب خونده بودم ولی یادم نمیمد برای همین تصمیم گرفتم جملات تاثیر گذار را جایی هک کنم گفتم شاید روی بقیه هم تاثیر بذاره برای همین تاپیکشو زدم ![]() راز شکست موفق(جینا مولیکان-لانگ) اگر چیزی را که میخواهی نگیری، واکنشی را دریافت میکنی که به تو میگوید عمل جذبت درست نبوده. در این صورت یا به خواسته ات میرسی یا واکنشی را دریافت میکنی که میتوانی دفعه ی بعد،از آن استفاده کنی. RE: جملاتــ تاثیر گذار از کتابهایــ خوانده شدهــ سارا شرافتیــ - sherafati - 08-01-2012 11:35 PM واحد ثروت، زمان است. RE: جملاتــ تاثیر گذار از کتابهایــ خوانده شدهــ سارا شرافتیــ - درناز - 08-02-2012 01:05 AM من طالب یک وجب زمینم که روی آن بایستم و با اراده خودم زندگی کنم. زرتشت RE: جملاتــ تاثیر گذار از کتابهایــ خوانده شدهــ سارا شرافتیــ - ناصر صادقی - 08-02-2012 02:42 AM ایول خیلی خوب بود. RE: جملاتــ تاثیر گذار از کتابهایــ خوانده شدهــ سارا شرافتیــ - درناز - 08-03-2012 03:14 AM زندگی در دنیایی طاعونی و مردمانی طاعونزده، مارا یارای آن نیست که طاعون را ریشه کن کنیم لیکن با خود عهد کرده ایم که خود هرگز طاعونی نباشیم . "آلبر کامو" |