سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
راه رفتن سگ روی آب - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106)
+--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37)
+---- انجمن: دیوار ذهنی (/forumdisplay.php?fid=66)
+---- موضوع: راه رفتن سگ روی آب (/showthread.php?tid=3826)

راه رفتن سگ روی آب - کامیار کاظمی - 07-30-2012 08:16 AM

شکارچی پرنده، سگ جدیدی خریده بود. سگی که ویژگی منحصر به فردی داشت. این سگ می توانست روی آب راه برود. شکارچی وقتی این را دید نمی توانست باور کند و خیلی مشتاق بود که این را به دوستانش بگوید. برای همین یکی از دوستانش را به شکار مرغابی در برکه ای آن اطراف دعوت کرد.
او و دوستش شکار را شروع کردند و چند مرغابی شکار کردند. بعد به سگش دستور داد که مرغابی های شکار شده را جمع کند. در تمام مدت چند ساعت شکار، سگ روی آب می دوید و مرغابی ها را جمع می کرد. صاحب سگ انتظار داشت دوستش درباره این سگ شگفت انگیز نظری بدهد یا اظهار تعجب کند، اما دوستش چیزی نگفت.
[تصویر: dgr.jpg]
در راه برگشت، او از دوستش پرسید آیا متوجه چیز عجیبی در مورد سگش شده است؟
دوستش پاسخ داد: «آره، در واقع، متوجه چیز غیرمعمولی شدم. سگ تو نمی تواند شنا کند.»
-------------------------------------------------
بعضی از افراد همیشه به ابعاد و نکات منفی توجه دارند. روی وجوه منفی تیم های کاری متمرکز نشوید. با توجه به جنبه های مثبت و نقاط قوت، در کارکنان و تیم های کاری ایجاد انگیزه کنید. آیا شما با چنین افرادی همکار بوده اید؟

RE: راه رفتن سگ روی آب - خانم میلیاردر - 05-01-2013 11:42 AM

(07-30-2012 08:16 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  بعضی از افراد همیشه به ابعاد و نکات منفی توجه دارند. روی وجوه منفی تیم های کاری متمرکز نشوید. با توجه به جنبه های مثبت و نقاط قوت، در کارکنان و تیم های کاری ایجاد انگیزه کنید. آیا شما با چنین افرادی همکار بوده اید؟

در صورتی که اون فرد یکی از نزدیکان انسان (برادر یا خواهر و یا مادرو یا همسر)باشه و دوری از اون امکان پذیر نباشه ، چاره کار چیه ؟

RE: راه رفتن سگ روی آب - GreatNavid - 05-01-2013 01:15 PM

(05-01-2013 11:42 AM)خانم میلیاردر نوشته شده توسط:  
(07-30-2012 08:16 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  بعضی از افراد همیشه به ابعاد و نکات منفی توجه دارند. روی وجوه منفی تیم های کاری متمرکز نشوید. با توجه به جنبه های مثبت و نقاط قوت، در کارکنان و تیم های کاری ایجاد انگیزه کنید. آیا شما با چنین افرادی همکار بوده اید؟

در صورتی که اون فرد یکی از نزدیکان انسان (برادر یا خواهر و یا مادرو یا همسر)باشه و دوری از اون امکان پذیر نباشه ، چاره کار چیه ؟

شما مجبور نیستید که به خاطر دیگران زجر بکشید .
من هم دور و اطراف خودم افراد منفی باف بسیار زیادی دارم .
اما کاملاً بی توجه هستم . یکی از خصوصیت های ذهن اینه که میتونه اطلاعات دریافتی رو ف/ی/ل/ت/ر کنه.

RE: راه رفتن سگ روی آب - خانم میلیاردر - 05-01-2013 02:14 PM

(05-01-2013 01:15 PM)GreatNavid نوشته شده توسط:  
(05-01-2013 11:42 AM)خانم میلیاردر نوشته شده توسط:  

شما مجبور نیستید که به خاطر دیگران زجر بکشید .
من هم دور و اطراف خودم افراد منفی باف بسیار زیادی دارم .
اما کاملاً بی توجه هستم . یکی از خصوصیت های ذهن اینه که میتونه اطلاعات دریافتی رو ف/ی/ل/ت/ر کنه.

میشه بیشتر توضیح بدید ، چه جوری ذهن میتونه اطلاعات دریافتی رو فی لتر کنه ؟
من سالهاست که با این مشکل روبرو هستم و هر نوع پیشرفتی که در زندگیم ایجاد میشه با برخورد منفی گونه اطرافیان نزدیک مواجه میشه و منو به عقب برمیگردونه .

RE: راه رفتن سگ روی آب - ebrahim.ev - 05-01-2013 03:42 PM

داستان تاثیر گذاری بود

RE: راه رفتن سگ روی آب - mjdehghani - 05-01-2013 06:01 PM

(05-01-2013 02:46 PM)GreatNavid نوشته شده توسط:  یه تمرین داره که براتون پ.خ میکنم .
سلام اینجا بچه ها همه اطلاعاتشون رو با جون و دل در اختیار هم قرار می دن .
این تمرین شما شاید به کار عزیزی دیگر نیز بیاید .

RE: راه رفتن سگ روی آب - GreatNavid - 05-01-2013 11:18 PM

سلام تمرین هر شخصی میتونه متفاوت باشه . باید ابتدا من با محیط و خود شخص آشنا بشم از این رو نمیشه نسخه کلی پیچید . ممنون از نظرتون.
راستی پست بالاییم هم پاک گردید Big Grin