تمرینی برای افزایش اعتماد بنفس - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: اعتماد به نفس (/forumdisplay.php?fid=67) +---- موضوع: تمرینی برای افزایش اعتماد بنفس (/showthread.php?tid=3819) |
تمرینی برای افزایش اعتماد بنفس - کامیار کاظمی - 07-29-2012 11:09 AM برخی از دوستان در مورد افزایش اعتمادبنفس و مشکل رها کردن اهداف در میان راه را از بنده می پرسند و به همه تمرینی را پیشنهاد می دهم، مناسب دیدم که تمرین را در اینجا مطرح کنم : یک دفترچه همراه داشته باشید و علاوه بر آنکه اهداف خود را در سه دسته کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در آن یادداشت می کنید زمانی را برای رسیدن به آنها تعیین نمائید و هر روز هرگونه موفقیت و حتی کوچک را که برای رسیدن به این موفقیت ها طی کرده اید را یاداشت کنید و به انجام هر روزه این کار خود را متعهد نمائید. لطفا دوستانی که این تمرین را انجام می دهند برای ایجاد حس رقابت و تعهدشان به انجام روزانه این تمرین، گزارش آن را هر چند روز یکبار در این تاپیک قرار دهند. RE: تمرینی برای افزایش اعتماد بنفس - Delta.H - 07-29-2012 11:22 AM من سالها پیش همچین کاری را شروع کردم اما متاسفانه بعد از چند ماه کم کم گذاشتم کنار و در این مدت ضررهای زیادی از بی برنامگی و نوسان در انگیزه و پشتکار دیدم! ولی حالا مدتی است به خودم اومدم و شدیدا خود را پایبند برنامه ریزی و حرکت هدفمند کردم به همه ی عزیزان توصیه میکنم حتما پیشنهاد آقای کاظمی را اجرا کنند و ثمرات آن را قطعا به زودی خواهند دید. RE: تمرینی برای افزایش اعتماد بنفس - M3HDI - 07-29-2012 01:40 PM (07-29-2012 11:09 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: برخی از دوستان در مورد افزایش اعتمادبنفس و مشکل رها کردن اهداف در میان راه را از بنده می پرسند و به همه تمرینی را پیشنهاد می دهم، مناسب دیدم که تمرین را در اینجا مطرح کنم : بسیار متشکرم من هم متاسفانه این طوریم ان شاالله از همین امروز این کار رو انجام میدم مجددا از راهنماییتون متشکرم RE: تمرینی برای افزایش اعتماد بنفس - sherafati - 07-29-2012 10:15 PM اعتماد به نفسم وحشتناک بالاست ولی این روش رو امتحان میکنم چون توی مدیریت خودم ضعیفم ممنون |