سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
تمرینی برای افزایش اعتماد بنفس - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106)
+--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37)
+---- انجمن: اعتماد به نفس (/forumdisplay.php?fid=67)
+---- موضوع: تمرینی برای افزایش اعتماد بنفس (/showthread.php?tid=3819)

تمرینی برای افزایش اعتماد بنفس - کامیار کاظمی - 07-29-2012 11:09 AM

برخی از دوستان در مورد افزایش اعتمادبنفس و مشکل رها کردن اهداف در میان راه را از بنده می پرسند و به همه تمرینی را پیشنهاد می دهم، مناسب دیدم که تمرین را در اینجا مطرح کنم :

یک دفترچه همراه داشته باشید و علاوه بر آنکه اهداف خود را در سه دسته کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در آن یادداشت می کنید زمانی را برای رسیدن به آنها تعیین نمائید و هر روز هرگونه موفقیت و حتی کوچک را که برای رسیدن به این موفقیت ها طی کرده اید را یاداشت کنید و به انجام هر روزه این کار خود را متعهد نمائید.

لطفا دوستانی که این تمرین را انجام می دهند برای ایجاد حس رقابت و تعهدشان به انجام روزانه این تمرین، گزارش آن را هر چند روز یکبار در این تاپیک قرار دهند.

RE: تمرینی برای افزایش اعتماد بنفس - Delta.H - 07-29-2012 11:22 AM

من سالها پیش همچین کاری را شروع کردم اما متاسفانه بعد از چند ماه کم کم گذاشتم کنار و در این مدت ضررهای زیادی از بی برنامگی و نوسان در انگیزه و پشتکار دیدم!
ولی حالا مدتی است به خودم اومدم و شدیدا خود را پایبند برنامه ریزی و حرکت هدفمند کردم به همه ی عزیزان توصیه میکنم حتما پیشنهاد آقای کاظمی را اجرا کنند و ثمرات آن را قطعا به زودی خواهند دید.

RE: تمرینی برای افزایش اعتماد بنفس - M3HDI - 07-29-2012 01:40 PM

(07-29-2012 11:09 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  برخی از دوستان در مورد افزایش اعتمادبنفس و مشکل رها کردن اهداف در میان راه را از بنده می پرسند و به همه تمرینی را پیشنهاد می دهم، مناسب دیدم که تمرین را در اینجا مطرح کنم :

یک دفترچه همراه داشته باشید و علاوه بر آنکه اهداف خود را در سه دسته کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در آن یادداشت می کنید زمانی را برای رسیدن به آنها تعیین نمائید و هر روز هرگونه موفقیت و حتی کوچک را که برای رسیدن به این موفقیت ها طی کرده اید را یاداشت کنید و به انجام هر روزه این کار خود را متعهد نمائید.

لطفا دوستانی که این تمرین را انجام می دهند برای ایجاد حس رقابت و تعهدشان به انجام روزانه این تمرین، گزارش آن را هر چند روز یکبار در این تاپیک قرار دهند.

بسیار متشکرم

من هم متاسفانه این طوریم

ان شاالله از همین امروز این کار رو انجام میدم

مجددا از راهنماییتون متشکرم

RE: تمرینی برای افزایش اعتماد بنفس - sherafati - 07-29-2012 10:15 PM

اعتماد به نفسم وحشتناک بالاست
ولی این روش رو امتحان میکنم چون توی مدیریت خودم ضعیفم

ممنون