بهترین راه کسب درآمد از ف ی س ب و ک! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50) +---- انجمن: متن و مطالب جالب (/forumdisplay.php?fid=62) +---- موضوع: بهترین راه کسب درآمد از ف ی س ب و ک! (/showthread.php?tid=3687) |
بهترین راه کسب درآمد از ف ی س ب و ک! - کامیار کاظمی - 07-10-2012 11:43 AM " طریقه کسب درآمد از ف ی س ب و ک " ![]() - برید تو قسمت Account - بعدش برید تویAccount setting - بعد برید پایینِ پایین این گزینه رو انتخاب کنیدdeactivate => اکانت خود را غیر فعال کنید و برید سر کار و زندگیتون وکسب در آمد کنید!! منبع: ایمیل ارسالی RE: بهترین راه کسب درآمد از ف ی س ب و ک! - eng-j - 07-10-2012 12:52 PM می توانید برای کسب و کار خود از طریق ف/ی/س/ب/و/ک تبلیغ کنید. محصولات یا خدمات خود را به طیف وسیتری از مخاطبان معرفی کنید. یا بطور مستقیم با فروش کالا مثلا صنایع دستی که خودتان می سازید، به کسب درآمد بپردازید. البته ما ایرانیها از ف/ی/س/ب/و/ک و گوگل پلاس و سایر سرویسهای مفید، بیشتر جذب تفریحات و وقت گذرانی و دوست یابی آن می شویم! RE: بهترین راه کسب درآمد از ف ی س ب و ک! - ناصر صادقی - 07-11-2012 03:13 AM کامیار جان با توضیحاتی که شما دادید چطور میشه که ما کسب درآمد میکنیم من متوجه قضییه نشدم یعنی با یک غیر فعال کردن اکانت ما صاحب درآمد میشیم میشه بیشتر توضیح بدی. RE: بهترین راه کسب درآمد از ف ی س ب و ک! - کامیار کاظمی - 07-11-2012 08:59 AM (07-11-2012 03:13 AM)ناصر صادقی نوشته شده توسط: کامیار جان با توضیحاتی که شما دادید چطور میشه که ما کسب درآمد میکنیم من متوجه قضییه نشدم یعنی با یک غیر فعال کردن اکانت ما صاحب درآمد میشیم میشه بیشتر توضیح بدی. ناصر جان مطلب طنز بود و منظور این است که ف ی س ب و ک وقت زیادی از شما میگیرد که باعث می شود به کار و زندگی خود نرسید پس بهتر است دیگر در آن فعالیت نکنید! RE: بهترین راه کسب درآمد از ف ی س ب و ک! - مهدی گل محمدی - 07-11-2012 09:06 AM (07-11-2012 03:13 AM)ناصر صادقی نوشته شده توسط: کامیار جان با توضیحاتی که شما دادید چطور میشه که ما کسب درآمد میکنیم من متوجه قضییه نشدم یعنی با یک غیر فعال کردن اکانت ما صاحب درآمد میشیم میشه بیشتر توضیح بدی. ناصر جان داداش یعنی این که این جور سایت ها بدرد کسب درآمد برای ما ایرانی ها نمیخوره.و بیشتر از این نباید وقتمون رو براشون تلف کنیم. RE: بهترین راه کسب درآمد از ف ی س ب و ک! - sherafati - 07-25-2012 10:19 PM خیلـــــــــــــــــــــــــــــــــــ آموزنده بود! هه RE: بهترین راه کسب درآمد از ف ی س ب و ک! - M3HDI - 07-25-2012 10:42 PM (07-11-2012 03:13 AM)ناصر صادقی نوشته شده توسط: کامیار جان با توضیحاتی که شما دادید چطور میشه که ما کسب درآمد میکنیم من متوجه قضییه نشدم یعنی با یک غیر فعال کردن اکانت ما صاحب درآمد میشیم میشه بیشتر توضیح بدی. آقا ناصر کارت درسته RE: بهترین راه کسب درآمد از ف ی س ب و ک! - هومان هرمزدی - 07-26-2012 02:21 PM من واقعا پولدار شدم. 6 ماه پیش تصمیم گرفتم دیگه نرم شبکه های اجتماعی(ف/ی/س/ب/و/ک-دنبالر-پردیس-فیس نما و...). به همین دلیل تونستم صبح ها زود از خواب بیدار بشم.به خاطر این سحر خیزی تویه پارک با یه نفر دوست شدم که فهمیدم مدیر عامل شرکتی در زمینه توزیع برق هستش.با کمک ایشون یه کار توپ پیدا کردم |