سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
درخواست ايده براي محل كار - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57)
+---- موضوع: درخواست ايده براي محل كار (/showthread.php?tid=3661)

صفحه ها: 1 2

درخواست ايده براي محل كار - hotdvd - 07-08-2012 12:34 PM

اداره ما قسمت دستشوئي اون براي خشك كردن دست و صورت دستمال توالت ميزاره ولي مصرفش بسيار بسيار بالاست به علت تعداد زياد كاركنان كسي از دوستان ايده اي داره كه بجاي اون چيز ديگه اي مصرف بشه؟
ممنون

RE: درخواست ايده براي محل كار - اقاي ايـــده - 07-08-2012 12:55 PM

دوست عزيزم خوب يك دوتا دستگاه خشك كن دست بخريد بذاريد.

RE: درخواست ايده براي محل كار - hotdvd - 07-08-2012 02:09 PM

خشك كن دست هم گذاشتند يه مدت ولي به خاطر مصرف برقش گذاشتنش كنار

RE: درخواست ايده براي محل كار - اقاي ايـــده - 07-08-2012 02:51 PM

راهكار اول
به جاي خريد رول هاي تك از بسته هاي مخصوص شركتي يا هتل ها استفاده كنيد.چون براي هر كدام پلاستيك جداگانه اي بكار نرفته است.قيمت ان كمتر خواهد بود.
راهكار دوم
معمولا بايد توجه كنيد هرچه كيفيت و ضخامت دستمال كمتر باشد افراد مجبور هستند براي خشك كردن از تعداد بيشتري استفاده كنند.پس بازده خريد دستمال ضخيم با توجه به چند درصد بيشتر از نظر قيمت بيشتر خواهد بود.
راهكار سوم
شما اگر دست شويي مخصوص كاركنان هست.ميتونيد حوله هاي كوچيك كه با اندازه حدودا 20 در 20 مي باشند تهيه كنيد و به هر كارمند بديد.هر چند ماه يك دونه.

RE: درخواست ايده براي محل كار - hotdvd - 07-09-2012 06:30 AM

راهكار اول و دوم به كار برده شده و جواب نداده ولي راهكار سوم هنوز امتحان نشده البته فكر ميكنم مشكلاتي وجود داشته باشه
ممنون از شما

RE: درخواست ايده براي محل كار - karim.jafari84 - 07-26-2012 01:19 PM

ايا واقعا وجود دستمال توالت تو ادارتون لازمه اگه لازم نيست اصلا استفاده نكنيد. اگه لازمه دليلت چيه؟
فرهنگ درست استفاده را بهشون بگيد شايد فكر ميكنند حوله حمومه

RE: درخواست ايده براي محل كار - M3HDI - 07-26-2012 01:44 PM

برای پایین آورن میزان مصرف پیشنهاد میکنم از دستمالهایی استفداه کنید که کمی زحمت هستند

تو شرکت ما از اینا آورده بودن ، مصرفش خیلی کم شده بود ، من که خودم فقط یک برگ ازش می کندم

RE: درخواست ايده براي محل كار - goldmen - 07-26-2012 06:46 PM

چند وقت از شبکه 4 دیدم یک مستند که مشکل شما رو حسابی حل میکنه ولی فناوریش فکر کنم درایران نیست هنوز
دستمال حوله ای
بایک مدل خاص که وقتی ازحوله استفاده میکنی دور انداخته نمیشه ودر رول پایینش جمع میشه
وقتی حوله های تمیز تمام شد ودر رول پایین جمع شدهمه قسمت پایین رو عوض میکنند
شرکت توزیع کننده این مدل حوله میاد وحوله های پایین رو میبره وازدوباره بازیافت میکنه
هزینه استفاده اش بسیار پایین میاد

تابحال چینین محصولی درایران ندیدم اگر دیدی حتما استفاده کن
ولی جز مواردی که اقای دانشفر گفتن فعلا چیز خاصی دیگری نیست

RE: درخواست ايده براي محل كار - Mahboob - 08-04-2013 07:34 PM

اگر هنوز مشکلتون حل نشده
من از طریق دوستم تونستم مشکلمون حل کنم چون خانواده ما هم استفاده زیادی از دستمال کاغذی داشتند به این علت که دو تا بچه کوچک در منزل هست و استفاده دستمال بسیار زیاد بود و رسما معضل شده بود برامون تا اینکه دوستمون محصولش برای تست بهمون معرفی کرد اولش فکر کردم تبلیغ میکنه و میخواد محصول فقط بفروشه اما واقعا بعد از استفاده و دیدن اینکه جذب محصول بالاست و پرز نمیده خدا رو شکر مشکلم حل شد . البته اینم بگم قیمتش کمی بیشتر از قیمت محصولات بازار هست اما عملا میزان مصرف نصف میکنه.
اگه دوست داشتید میتونم معرفی تون کنم تا مشکل شما هم حل بشه .

RE: درخواست ايده براي محل كار - hotdvd - 08-05-2013 08:59 AM

بله لطفا معرفي كنيد و بگيد دقيقا چه محصولي هست؟