سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
لباسهای LED - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: بخش آموزش سایت (/forumdisplay.php?fid=132)
+--- موضوع: لباسهای LED (/showthread.php?tid=3642)

لباسهای LED - seraj - 07-04-2012 09:57 AM

سلام به همه دوستان عزیز
شما هم حتما لباسهای LED رو دیدید یا ازش استفاده کردید میخواستم بدونم کسی اطلاعی از نحوه ساختش داره؟ از چه نوع ال ای دی استفاده میکنن؟ روی چی اونارو مونتاژ میکنن؟و....
منتظر پاسخهای شما هستم.
[تصویر: 51_tshirt.gif]
[تصویر: 2389010422878.JPG]

RE: لباسهای LED - بهداد - 07-04-2012 10:14 AM

با درود
من 2 سال قبل همین لباس را که برای دوستم بود را از نزدیک دیدم
با بلندی صدای محیط اکولایزرهاش به حرکت در می آمد و فقط یک صفحه روی تی شرت هست که از جای خودش در میاد
قیمتش اون زمان اگر اشتباه کنم 22000 تومان بوده اما به نظرم ارزش خرید را نداره
چون دنبال تی شرت مانیتور دار می گشتم که حتی تلویزیون و م اه و ا ر ه هم روی آن اجرا میشد - یکی در فروشگاه خارج از ایران پیدا کردم که قیمت زیاد بود 950000 تومان به پول ما میشد - دارای پنل برای جدا شدن مانیتور در زمان شستشو و امکان اتصال USB

RE: لباسهای LED - seraj - 07-04-2012 10:24 AM

ممنون از پاسختون
منم برای خرید نمیخوام
فقط میخوام ببینم لامپهاش چه جوریه ؟چجوری روی لباس دوختنش؟ چطوری مثل پارچه تا میخوره؟

RE: لباسهای LED - بهداد - 07-04-2012 10:38 AM

خواهش میکنم - یک صفحه ی تقریبا پلاستیکی هستش که راحت خم میشه که داخلش LED جای گرفته
در ضمن دوخته نشده این صفحه پلاستیکی با چسب های نر و ماده به تی شرت می چسبه که زیر این صفحه ی پلاستیکی یک کیت الکترونیکی وجود داره که باعث شده شستن لباس خیلی سخت بشه ولی انصافا جنس تی شرت از پنبه خالص بود
این لامپها به خودی خود روشن نمی شوند بلکه باید از محرک های موسیقی محیطی یا اتصال MP3 پلیر بهره ببرند

RE: لباسهای LED - seraj - 07-04-2012 10:51 AM

از ال ای دی های معمولی استفاده میکنند؟

RE: لباسهای LED - بهداد - 07-04-2012 01:49 PM

راستش داخل پلاستیک رو نمیشد باز کرد ولی از روی اون که نگاه میکردم همون LED های معمولی به نظر می رسید

RE: لباسهای LED - seraj - 07-04-2012 05:52 PM

ممنون بهداد جان از جوابهات
شما میدونید اگه بخوایم یه چیزی شبیه اون درست کنیم کجا باید بریم

RE: لباسهای LED - mhe - 07-04-2012 07:29 PM

سلام.دوست عزیز از لحاظ تامین قطعات اولیه-نحوه ساخت و افکت گزاری وکاربردارهای کلی این قطعه بنده اطلاعات کاملی دارم.در صورتی که ایده خاصی دارید حاضر به همکاری با شما هستم