سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کل سرمایه ام رفت .. دوباره از کجا شروع کنم ؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57)
+---- موضوع: کل سرمایه ام رفت .. دوباره از کجا شروع کنم ؟ (/showthread.php?tid=3517)

صفحه ها: 1 2

کل سرمایه ام رفت .. دوباره از کجا شروع کنم ؟ - davaran - 06-17-2012 04:27 PM

دوستان عزیز کارهای زیادی تابحال انجام داده ام ولی هفته گذشته بیش از 25 میلون پولم که 15 میلونش هم قرض بود را ازم خوردن .. فقط جهت حفظ اعتبار مقداری از بدهی را دادم و هنوز دارم وام میگرم که بقیه بدهی ها رو بدم .. ولی غصه خوردن چیزی را عوض نمی کند .. الان با سرمایه صفر به همراه ده میلیون بدهی باقی مانده میخوام دوباره کاری شروع کنم .. ممنون میشم هر کسی ایده ای داره بدهد ....

" از اسب افتادیم . .. از اصل که نیفتادیم .. "

RE: کل سرمایه ام رفت .. دوباره از کجا شروع کنم ؟ - pesar368 - 06-17-2012 04:42 PM

زمینه ی کاری شما چی بود ؟
در چه زمینه ای می خواهید فعالیت کنید ؟

کاش یه رزومه کوتاه از خودتون می گفتید
ممنون

RE: کل سرمایه ام رفت .. دوباره از کجا شروع کنم ؟ - davaran - 06-17-2012 04:54 PM

مهندسی صنایع شیمایی خوندم
کارمندم ولی در کنارش همیشه کار کردم ... در کار پاره وقتم در زمینه پخش خشکبار کار می کردم . که سرمایه ام رفت .. ضمنا طراحی وب با جوملا و طراحی قالب بلدم .. یه کارخانه هم در زمینه تولید رنگ زدیم به تولید رسیده ولی حداقل یک سال و نیم دیگه بدهی هاشو میده و به سود میرسد ..
و الان باید در همون وقت های ساعت 4و نیم عصر تا شب و روزهای اخر هفته کار کنم .. فعلا بخاطر بدهی های کارخانه و همچین سرمایه ام که خیلیش مال مردم بودم مقروض شدم و باید به هر طریقی شده کاری دست و پا کنم .. که درامدزایی داشته باشه ..

RE: کل سرمایه ام رفت .. دوباره از کجا شروع کنم ؟ - reza283 - 06-17-2012 05:24 PM

(06-17-2012 04:54 PM)davaran نوشته شده توسط:  مهندسی صنایع شیمایی خوندم
کارمندم ولی در کنارش همیشه کار کردم ... در کار پاره وقتم در زمینه پخش خشکبار کار می کردم . که سرمایه ام رفت .. ضمنا طراحی وب با جوملا و طراحی قالب بلدم .. یه کارخانه هم در زمینه تولید رنگ زدیم به تولید رسیده ولی حداقل یک سال و نیم دیگه بدهی هاشو میده و به سود میرسد ..
و الان باید در همون وقت های ساعت 4و نیم عصر تا شب و روزهای اخر هفته کار کنم .. فعلا بخاطر بدهی های کارخانه و همچین سرمایه ام که خیلیش مال مردم بودم مقروض شدم و باید به هر طریقی شده کاری دست و پا کنم .. که درامدزایی داشته باشه ..

مرد حسابی مارو گرفتی؟بچسب به کارخونه دیگه.راستی ما مهندسی صنایع شنیدیم(خودم)مهندس شیمی هم شنیدیم ولی مهندس صنایع شیمی چیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟

RE: کل سرمایه ام رفت .. دوباره از کجا شروع کنم ؟ - davaran - 06-17-2012 05:40 PM

اولا کارخونه شهرستانه و کارهاشو رو هم داریم انجام میدیم ... و خوب چون چند نفر سرمایه گذار هستیم تا بدهی های کار خونه داده نشه نمیشه از اون برداشتی کرد ... الان من در کار شخصیم بدهکار شدم و. منفی شدم ..باید یه جوری دوباره شروع کنم تا این یک سال و نیم بگذره و به سود برسیم ...
صنایع شیمایی از رشته های علمی کاربردیه ... کاردانی به کارشناسی ...

RE: کل سرمایه ام رفت .. دوباره از کجا شروع کنم ؟ - فرهاد قربانی - 06-17-2012 07:07 PM

سلام بر تاجر موفق.چرا ناراحتی می کنی ،پول برای خوردنه دیگه ،تو نخوری یکی دیگه می خوره.هیچ نگران نباش همانطوری که پولت از دست رفت دوباره برمی گرده.یا نمی خواستی کاسبی رو شروع نکنی وقتی شروع کردی باید پای همه چیزش وایسی.مرد مومن من که دارم الان برات رجز میخونم از تو بدترم.من هشتاد میلیون پولم پیش مردم گیره.چه کار کنم؟نه میشه خودکشی کرد نه میشه برای بدهی کسی رو کشت.اول به خودت مسلط باش.انرژیتو صرف پول از دست داده نکن.اول به فکر کسب درامد باش.بعد برو پیش طلبکارات از اونها زمان بگیر.اخرش درحین کار برو دنباله طلبت.نگران نباش 25میلیون که رقمی نیست.یارو تو بازار یک میلیارد کم میاره دو سال دیگه میبینی دوباره واسه خودش غولی شده.به فکر تغییر رویه واصلاح کاری واقرار به اشتباه در نحوه کار قبلی باش.همه چیز درست میشه.خدا رو فراموش نکن.بقیه رو بی خیال.پیروز باشی

RE: کل سرمایه ام رفت .. دوباره از کجا شروع کنم ؟ - davaran - 06-17-2012 08:29 PM

ممنون ازراهنمایی .. منم غصه خوردن را کنار گذاشتم ... برای همین انجام که راهی پیدا کنم که بتوانم با دست خالی مجددا استارت کنم ... برای همین دنبال ایده و پیشنهاد کاری جدید از شما دوستان کمک خواستم ..

RE: کل سرمایه ام رفت .. دوباره از کجا شروع کنم ؟ - فرهاد قربانی - 06-17-2012 09:07 PM

در خشکبار چه چیزهایی می فروختی؟از کسانی که جنس میگرفتی دوباره می تونی جنس بصورت اعتباری بگیری؟که بتونی کار کنی با سودحاصله بدهی خودتو پرداخت کنی.از اشناهای که تو کارت پیدا کردی استفاه کن.

RE: کل سرمایه ام رفت .. دوباره از کجا شروع کنم ؟ - yu3f - 10-29-2012 03:07 PM

ببخشید وسط دعوا نرخ تایین می کنم

امکانش هست بگید چطوری پولتونو خوردن؟ چ اتفاقی افتاد؟ تو خشکبار چکار می کردید؟ چی شد پولتون رفت؟ ممنون میشم اگه لطف کنید و بگید

پ.ن: من که نمی خوام تو این انجمن فقط راه های پول درآوردن یاد بگیرم. می خوام راه هایی رو ک پولم و از دستم میگیرن هم بشناسم تا بتونم از حاصل دسترنج هام محافظت کنم.

RE: کل سرمایه ام رفت .. دوباره از کجا شروع کنم ؟ - 3ObHaN - 10-29-2012 03:40 PM

چند روز وقت دارید بدهیتون رو بدید ؟ مسلما راهنمایی که دوستان برای یک هفته میکنند متفاوته با یک ماه !