پیوند پسته باغی رو درخت کنار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: پیوند پسته باغی رو درخت کنار (/showthread.php?tid=3386) |
پیوند پسته باغی رو درخت کنار - بهنام ذوالفقارزاده - 06-06-2012 09:33 PM سلام دوستان، کسی از امکان پیوند زدن پسته باغی بر روی درخت کنار* اطلاعی داره؟ آخه من شنیدم پرتفال رو به کنار پیوند زدند. ممنون میشم دوستان در بحث شرکت کنند و نظراتشونو بفرمایند. * کنار :درختی که دارای میوه شفت بوده و اسم دیگر همان درخت سدر می باشد . درخت کنار ( به انگلیسی: Ziziphus ) بومی جنوب ایران است . برگهای کوبیده آن را «سدر» مینامند. درخت کنار بیشتر در کوهستانها میروید ودر حدود صدسال نیز در بعضی از مناطق عمر میکند. RE: پیوند پسته باغی رو درخت کنار - tondar12 - 07-13-2012 12:40 PM والا من پیوند کنار با کنار دیدم ! میوه اش تقریبا اندازه یه دونه سیب کوچیک میشه!! ولی این رو دیگه نشنیدم! RE: پیوند پسته باغی رو درخت کنار - ناصر صادقی - 07-13-2012 01:22 PM منم ندیدم ولی از کسی که متخصص این کار هستش حتما مشورت میگیرم به شما اطلاع میدم. RE: پیوند پسته باغی رو درخت کنار - shahdix - 07-25-2012 03:05 PM (06-06-2012 09:33 PM)behnam67 نوشته شده توسط: سلام دوستان، کسی از امکان پیوند زدن پسته باغی بر روی درخت کنار* اطلاعی داره؟ ی سوال ؟ برا ی چی میخواید این کارو بکنید ؟ نمیدونم قصد شما از این کار چیه یعنی میخواید دو تا میوه رو هم زمان داشته باشید .؟ ولی من الان که این پست رو خوندم ی طرحی به ذهنم رسید نمدونم چجوریه چون اطلاعاتی ندارم ، دوستان خواهشا راهنمایی کنند. اگه رشد درخت کنار از درخت پسته سریع تر باشه آیا اونوقت میشه بجای کاشت درخت پسته درخت کنار بکاریم و بعد پسته رو بهش پیوند بزنیم طوری که دیگه فقط پسته بده ؟ کلا این تکنیک جواب میده یا نه ؟ که برای اینکه باغمون زودتر به نتیجه برسه از یک درخت دیگه که رشدش سریعتره استفاده کنیم و بعد که درخت رشدش کامل شد محصول مورد نظر رو بهش پیوند بزنیم . اگه بشه چی میشه ![]() RE: پیوند پسته باغی رو درخت کنار - بيلا بالا - 10-24-2012 10:24 PM سلام دوست عزیز این عمل جزء اصلاح ژنتیکه که انجامش کار متخصصین این رشتش گیاهان هم پایه را میشه پیوند زد مثه گونه های انگور روی یه پایه از نژاد انگور |