سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
عادت هاي اشتباهي که ما را از مسير موفقيت دور مي کند! - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106)
+--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37)
+---- انجمن: اهداف (/forumdisplay.php?fid=68)
+---- موضوع: عادت هاي اشتباهي که ما را از مسير موفقيت دور مي کند! (/showthread.php?tid=3285)



عادت هاي اشتباهي که ما را از مسير موفقيت دور مي کند! - mehdi098 - 05-28-2012 11:42 AM

7 مورد از مخرب ترين عادت هاي روزانه اي که ما را از مسير موفقيت دور مي کند: ‌

1- کمال گرايي کاذب:
آيا براي اين که شاد باشيد زندگي‌تان بايد کامل و ايده آل باشد؟ اگر اينطور باشد، رسيدن به خوشبختي بسيار دشوار خواهد بود. اگر مقياس سنجش عملکردهايتان را در سطحي وسواسي قرار دهيد، اعتمادبه نفس‌تان پايين مي آيد و حتي اگر نتايجي عالي به دست آوريد، تصور خواهيد کرد که به اندازه کافي خوب نيستيد. چند روش براي غلبه بر عادت کمال گرايي کاذب وجود دارد:
الف- تا اندازه اي پيش برويد که کافي است. به دنبال ايده آل بودن خيلي وقت ها باعث مي شود خيلي کارهايتان ناتمام بماند. اما از اين راه به عنوان بهانه اي براي تنبلي استفاده نکنيد.
ب- ضرب الاجل داشته باشيد. هر زمان که کار يا پروژه اي را شروع مي کنيد، براي تمام کردن آن زمان تعيين کنيد.

2) زندگي در دريايي از نداهاي منفي:
هيچ کس تنها نيست. کساني که با آن ها ارتباط برقرار مي کنيم، چيزهايي که مي خوانيم، تماشا مي کنيم و گوش مي دهيم، تاثيري شگرف بر احساس و فکر ما دارند. اگر اجازه بدهيد اسير نداهاي منفي شويد، خوشبخت و شاد بودن برايتان سخت تر خواهد شد. سعي کنيد وقت بيشتري را براي مصاحبت با افراد مثبت، قانع و حتي ديدن و خواندن فيلم ها و کتاب هايي که باعث مي شود به دنيا از ديدي تازه نگاه کنيد، اختصاص بدهيد.

3) گير کردن در گذشته يا آينده:
گذراندن بيشتر وقت‌تان در زمان گذشته و زنده کردن خاطرات قديمي مي تواند خيلي مخرب باشد. سپري کردن بيشتر زمانتان در آينده و تصور و تجسم اتفاقاتي که ممکن است براي کارتان، روابط‌تان و سلامت‌تان بيفتد مي تواند به سناريوهايي ترسناک تبديل شود که مرتب در ذهنتان تکرار مي شود. زندگي نکردن در زمان حال باعث مي شود تجربيات عالي زيادي را از دست بدهيد.

4) مقايسه هاي بي جا:
يک عادت خيلي رايج و مخرب اين است که مداوم خودتان و زندگي‌تان را با ديگران و زندگي شان مقايسه کنيد. در اين صورت آخر کار خواهيد ديد که هيچ اعتمادبه نفسي برايتان باقي نمانده است. پس خودتان را با خودتان مقايسه کنيد و ببينيد چقدر رشد داشته ايد، به چه چيزهايي رسيده ايد و چقدر به سمت اهدافتان پيشرفت کرده ايد.

5) محدود کردن زندگي:
اگر تصور مي کنيد که دنيا حول شما مي چرخد و وقتي کار جديد و متفاوتي انجام مي دهيد، نگران هستيد که ديگران چه فکري در موردتان مي کنند يا چه مي گويند و خودتان را عقب مي کشيد، فقط زندگي‌تان را محدود کرده ايد. با اين طرز فکر احتمال امتحان کردن چيزهاي جديد و درنتيجه رشد را از خود مي گيريد. بدانيد که مردم چندان به کاري که شما مي کنيد توجه نمي کنند.

6) پيچيده کردن زندگي:
زندگي مي تواند واقعاً پيچيده باشد. اما بخش مهمي از اين پيچيدگي توسط خودمان ايجاد مي شود. مي توان با تمرکز کردن روي يک کار خاص در يک زمان، داشتن فهرست کارهاي روزانه که 3-2 مورد مهم تر در آن وجود دارد و نوشتن اهداف مهم تر، زندگي را ساده کرد. راستي خواندن فکر ديگران کار سختي است، پس با آن ها ارتباط برقرار کنيد. اين کار کمکتان مي کند تعارض ها، سوء تفاهم ها، منفي بافي ها و اتلاف وقت و انرژي را کمتر کنيد.‬