فروشگاه اینترنتی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: فروشگاه اینترنتی (/showthread.php?tid=3195) |
فروشگاه اینترنتی - fa_herman - 05-21-2012 09:38 PM سلام دوستان خسته نباشید من چند وقتی هست قصد دارم یه فروشگاه اینترنتی راه بندازم البته با شیوه ای متفاوت من میخوام در سایت های همکاری در فروش و فروشگاه های بزرگ عضو بشم و محصولات اونا رو برای فروش قرار بدم سایت طوری هست که میشه محصولات مشابه رو طوری قرار داد که خریدار بتونه قیمت های فروشندگان مختلف رو مقایسه کنه همچنین نظرات و رای های خریداران قبلی هم مشاهده کنه و بهترین خرید رو داشته باشه از (نظر قیمت و ...) میخواستم با شما دوستان هم مشورتی داشته باشم به نظر شما همچین فروشگاهی خوب جواب میده توی سایت های دیگه و گوگل تبلیغ کنم اگه 100 نوع محصول قرار بدم و از هر کدوم 4 مدل(منظورم همون محصولات مشابه فروشگاه ها هست) یعنی کلا 400 کالا قرار بدم در ماه چند تا فروش میتونم داشته باشم لطفا نظرات خود و پیشنهاداتتون رو بگید دوستان با تجربه هم لطف کنن راهنمایی کنند با تشکر |