میخوام همسریابی بزنم ولی خیلی متفاوت ؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: میخوام همسریابی بزنم ولی خیلی متفاوت ؟ (/showthread.php?tid=3069) صفحه ها: 1 2 |
میخوام همسریابی بزنم ولی خیلی متفاوت ؟ - mailforpts - 05-14-2012 05:19 PM سلام من میخوام سایت همسریابی بزنم . ولی خیلی با بقیه سایت ها فرق میکنه . در حقیقت ارتباط اینترنتی و فرستادن پیام برای جلوگیری از کلاهبرداری حذف میشه و 2 نفر فقط بصورت حضوری و بعد از مشاوره همدیگر رو میبینن ! (رعایت فاکتورهای زیادی لازمه که دسته بندی کردم ) چیزیهای که لازمه : 1) طراحی سایت و وبمستری : با خودم 2) داشتن مکانی حداقل در حد یک اتاق برای دفتر کار و مراجعه : ندارم 3) گرفتن مجوز فعالیت و عدم ف/ی/ل/ت/رینگ : اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کرد. 4) مشاوره با افراد : با خودم کسی هست بتونه کمک کنه ؟ یا باهم شریک بشیم ؟ RE: میخوام همسریابی بزنم ولی خیلی متفاوت ؟ - اميرعلي - 05-14-2012 08:03 PM به نظر من اول مرحله مرحله مجوز برو ببين اول بهت ميدن RE: میخوام همسریابی بزنم ولی خیلی متفاوت ؟ - صدفی - 05-14-2012 09:07 PM از نظر من نمیتونه زیاد موفق باشه 2تاآدم همدیگرو میبینن و چند سال نامزد میکنن بعد میگن به درد هم نخوردیم و همو نشناختیم کی میاد تو سایت همسر پیدا کنه؟ البته نظر منه نظر دوستان محترمه RE: میخوام همسریابی بزنم ولی خیلی متفاوت ؟ - mailforpts - 05-14-2012 09:18 PM (05-14-2012 09:07 PM)صدفی نوشته شده توسط: از نظر من نمیتونه زیاد موفق باشه من توضیح دادم ارتباط از طریق نت نیست وبعد از مشاوره حضوری شخص مناسب معرفی میشه . یه سری دسته بندی ها داره که نمیشه اینجا گفت. RE: میخوام همسریابی بزنم ولی خیلی متفاوت ؟ - صدفی - 05-14-2012 09:24 PM امیدوارم موفق بشه ایدتون RE: میخوام همسریابی بزنم ولی خیلی متفاوت ؟ - mteam - 05-14-2012 10:33 PM ایده عالیست ولی در ایران جواب نمیده در مجوز گرفتن دچار مشکل خواهی شد این همه نیرو راصرف ایده دیگری بزار اینجا ایده بسیار است RE: میخوام همسریابی بزنم ولی خیلی متفاوت ؟ - MohamadMJ - 05-14-2012 11:05 PM سلام دوست من ایده ی توپیه البته با چیزایی که الان گفتی خاص نیست و ایده جدید نیست. توی ایران جدیده. پیشنهاد من در حال حاظر کلا بیخیال شو کلا توی ایران به هر روشی ارتباط ایجاد کنی خلاف قوانینه و ف/ی/ل/ت/ر که هیچی جریمتم میکنن. RE: میخوام همسریابی بزنم ولی خیلی متفاوت ؟ - mehrdad062 - 05-14-2012 11:58 PM قبلا این ایده رو حاج آقای اردبیلی نامی اجرا کرده اینم لینکش می تونید ببینید http://www.ardabili.com/sabtenam.htm RE: میخوام همسریابی بزنم ولی خیلی متفاوت ؟ - فرهاد قربانی - 05-15-2012 08:12 AM سلام.بذار این مجردها زندگیشون بکنن،جون مادرت بی خیال شو. ![]() RE: میخوام همسریابی بزنم ولی خیلی متفاوت ؟ - nazli - 05-15-2012 01:33 PM ایده خوبیه... منتها اگه اگه بتونین از قوانین دست و پا گیر ف/ی/ل/ت/رینگ رد بشین! سایت ایران زندگی مدتی تو این زمینه فعالیت خوبی داشت اما ظاهرا به خاطر بی جنبه بودن! برخی از کاربران فعلا فعال نیست |