کسی تجربه ای در زمینه پرورش قناری و ماهی آکواریومی داره ؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: روش های رایگان شروع کسب و کار شخصی (/forumdisplay.php?fid=32) +--- موضوع: کسی تجربه ای در زمینه پرورش قناری و ماهی آکواریومی داره ؟ (/showthread.php?tid=3031) صفحه ها: 1 2 |
کسی تجربه ای در زمینه پرورش قناری و ماهی آکواریومی داره ؟ - MohamadMJ - 05-13-2012 12:40 AM سلام دوستان طبق نظراتی که توی چند تاپیک اخیر مشاهده کردم گفتم بد نیست ما که عشقشو داریم حداقل یه کاری کنیم بتونیم این عشقو پولش کنیم. پرنده زیاد داشتم ولی الان قناری دارم ماهی هم 11 سالی میشه آکواریوم دارم و میشناسمشون دیگه. خودم فکر میکنم پرنده بهتر از ماهی فروش میره. مخصوصا قناری قصد دارم قناری و شاید کنارش مرغ عشق پرورش بدم. کسی تجربه ای یا نظری داره یا مرجع قوی سراغ داره ممنون میشم کمک کنه با تشکر RE: کسی تجربه ای در زمینه پرورش قناری و ماهی آکواریومی داره ؟ - bmwz7 - 05-13-2012 12:15 PM باسلام منم راستش خیلی علاقه زیاد به پرورش ماهیان زینتی دارم.ولی اطلاعاتی درمورد پرورشش ندادم RE: کسی تجربه ای در زمینه پرورش قناری و ماهی آکواریومی داره ؟ - MohamadMJ - 05-13-2012 03:46 PM (05-13-2012 12:15 PM)bmwz7 نوشته شده توسط: باسلام من توی تاپیکهای دیگه هم این بحث رو گذاشتم اگر کسی راهنمایی کرد حتما اینجا نقل میکنم. بازم از دوستانی که تجربه دارن یا اطلاع دارن تقاضا دارم راهنمایی کنن با تشکر RE: کسی تجربه ای در زمینه پرورش قناری و ماهی آکواریومی داره ؟ - bmwz7 - 05-13-2012 06:35 PM ممنون میشم راستش ما1مغازه داریم خالیه.گفتم هم پرورش ماهی بدم هم لوازم جانبیشو بفروشم.حالا نمیدونم ایده خوبیه یا نه؟ RE: کسی تجربه ای در زمینه پرورش قناری و ماهی آکواریومی داره ؟ - ناصر صادقی - 05-13-2012 07:52 PM من نظرم بیشتر روی ماهیهای زینتیه چون طبق مطلبی که امروز در روزنامه اقتصادی آسیا میخوندم نوشته بود صادرات ماهیان زینتی که توسط بانوان در منزل انجام میگیرد 34 میلیون دلار بوده شاید رقم یه خورده متغییر باشه ولی در همین حدود بود و به عنوان یکی از شغل های پر درآمد برای بانوان و کسانی که به این کار علاقمند هستند پیشنهاد شده بود. RE: کسی تجربه ای در زمینه پرورش قناری و ماهی آکواریومی داره ؟ - MohamadMJ - 05-14-2012 10:41 AM دوستان علاقه مند اینطوری که من متوجه شدم ماهی یکم سخته. چون ماهیهایی که تکثیرش ارزش داره خب گرون هستن و جای مناسبی میخوان و همچنین فعالیت زیادی نیاز داره. خودتون حساب کنین یه آکواریوم معمولی یکماه یکبارم بخواین بشورین خودش کلی کار داره چه برسه به اینکه ماهی مولد باشه و آکواریوم بزرگ یه جورایی باید شدید چسبید بهش و از عشق و علاقه و اینا گذشته. خود ماهی فروشا میگن سود توی ماهی گوپی هستش. که خب از ارزونترین ماهیهای آکواریومی هستش. ولی مشکل اینه هرچیم تکثیر کنی کسی نمیخره. چون 90 درصد کسایی که ماهی فروشی دارن خودشون دارن ماهی تکثیر میکنن و گوپی هم که ماشالله راحت ترین هستش توی ماهیها از نظر تکثیر و غذا و همه چیز. پرنده خب کسی جای مناسب داشته باشه کبوتر عالیه. خودم فکرم قناری بود که خب بازار رفتم و قیمت مرغ عشق دستم اومد نظرم تا حدودی عوض شد. مرغ عشق شده جفتی 20-25 هزار تومن. در صورتی که تکثیرش واقعا آسونه و خودش همینطوری تخم میزاره و جوجه قبلیارو بیرون میکنه و به همین ترتیب اصلا حالیشم نیست چه فصلیه. ولی قناری خیلی ناز داره و فصل داره و روش خاص داره و تجربه میخواد و و و تا اینجا اینارو متوجه شدم کسی چیز جدیدی پیدا کرد اطلاع بده. با تشکر RE: کسی تجربه ای در زمینه پرورش قناری و ماهی آکواریومی داره ؟ - M3HDI - 10-07-2012 11:10 AM آره منم یه جفت مرغ عشق دارم از پارسال همینطور تخم میذارن و بچه عروس و دوماد میکنن یه بنده خدایی هم میگفت اگه اینا رو از برق نکشی تا نفس دارن تخم میذارن ![]() البته این رو هم بگم ، مرغ عشق خیلی کم جفت میشه ( بعضا تا چند سال هم یه جفت با هم هستن منتهی از جوجه کشی خبری نست) الان هم سه تا جوجه قد و نیم قد دارن که هنوز تازه دارن پر در میارن تونستم یه عکس میزارم شما هم عروس و دوماداتون رو انتخاب کنید آخه من بین فامیل و دوستان عروسشون کردم بعد نوشت: دوستان هر کی این جناب جاذبه دو مجهولی رو دید ، حتما بهشون خبر بده زودی بیاد تا سرش بی کلاه نمونده شاد باشید ![]() RE: کسی تجربه ای در زمینه پرورش قناری و ماهی آکواریومی داره ؟ - mohammadshamosi - 10-07-2012 09:21 PM (10-07-2012 11:10 AM)M3HDI نوشته شده توسط: بعد نوشت: دوستان هر کی این جناب جاذبه دو مجهولی رو دید ، حتما بهشون خبر بده سلام ![]() آقا ، موقع امر خیر ، انقدر منو یاد معادله دو مجهولی و ریاضی نندازید ![]() RE: کسی تجربه ای در زمینه پرورش قناری و ماهی آکواریومی داره ؟ - مهدی 1 - 10-08-2012 02:55 AM در مورد قناری فروشگاه بر خیابان با پرورشگاه نمی تونه توی یک مکان باشه چون پرورشگاه نباید افراد متفرقه مشکوک به آلودگی واردش بشن قناری پرنده بسیار حساسی هست مخصوصا اگه رسمی نباشه ، قناریهای گران (غیر رسمی )قیمت چون معمولا روی ژنتیکشون کار شده و به نوعی اصلاح نژاد شده اند و یا بومی مناطق دیگه هستند ، با کوچترین تنشی دچار مریضی های صعب العلاج می شن و یکم مواظب نباشید کل گله در عرض یک هفته نیست و نابود در همسایگی محل تولیدی ما چند سال پیش یک پرورش دهنده قناری یک محلی را اجاره کرد ، به واسطه ایشون من هم با مبحث قناری اشنا شدم !! ، ایشون تجربه بیش از 50 ساله تو نگهداری قناری و 20 ساله تو پرورش تجاری قناری دارن و جوجه هاشون نامی هستند و تولیداتشون را توی هوا می خرند (به دلیل سلامت و شناسنامه ای بودن نژاد) ولی روزی نیست که 4 5 تا مریض رو به موت نداشته باشند که همگی را با داروهای گیاهی و قدیمی و رژیم غذایی درمان می کنند . که فکر نمی کنم این کارا از دست هر تازه کاری بربیاد . از دوستان اگه کسی سوالی داره بپرسه تا اونجایی که دیدم راهنمایی می کنم (البته تجربه عملی ندارم ) RE: کسی تجربه ای در زمینه پرورش قناری و ماهی آکواریومی داره ؟ - بيلا بالا - 10-24-2012 01:00 AM سلام دوستان مطالبتون خوبن درمورد پرورش ماهی بعضا کار سختیه ولی میتونین سایزکنین(ماهی کوچیک بگیرین بزرگ کنین) پرورش پرندگان زینتی عالیه مخصوصا خریدوفروششون یه جوجه مرغ زینتی را میخری 5تا10هزار بعدیه هفته میفروشی 40تا50هزار بالغشم که نگو100تا 200هزار میتونین تخماشونا بخرین بادستگاه جوجه کش،جوجه بکشین و بفروشین واقعاسود داره من دیدم نتیجه این کارا |