درخواست راهنمایی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: درخواست راهنمایی (/showthread.php?tid=3027) صفحه ها: 1 2 |
درخواست راهنمایی - mohammadshamosi - 05-12-2012 06:22 PM سلام خدمت دوستان عزیز بعضی از دوستان اطلاع دارند که چند سالی هست با اسم بنرساز توی خدمات طراحی دارم کار میکنم چند روز پیش با استادم صحبت میکردم در مورد آینده کاریم ، با صحبت هاش متوجه شدم که این اسم اصلا قابلیت رشد نداره ، و نمیشه برای آینده روش مانور داد حالا در نظر دارم که یک برند دیگه انتخاب کنم در زمینه طراحی و گرافیک قبلا نام ( نیک نگار ) به ذهنم اومد که با اون نام کار کنم ولی امکان ثبتش رو نداشتم ، و با یکسری افراد مشورت کردم ولی ، بعد از مدتی دیدم که این نام رو ثبت کردند! حالا راهنمایی که از شما دوستان دارم اینه که نام های رو پیشنهاد بدید در این مورد تا یک نام خوب و مناسب انتخاب کنم ممنون RE: درخواست راهنمایی - mohammadshamosi - 05-13-2012 12:24 AM نامی به ذهن دوستان نمیاد؟ RE: درخواست راهنمایی - mteam - 05-13-2012 12:27 AM محمد جان یه خورده سرم شلوغ بود امشب سعی میکنم روش کار کنم و چند اسم پیداکنم از دستم هر کاری بر بیاد انجام خواهم داد -بروی چشمم- RE: درخواست راهنمایی - goldmen - 05-13-2012 12:35 AM نگارستان نگارخانه هنركده زيبا بين نقش خاطره ها هنرسرا باغچه باغ پروانه طاووس RE: درخواست راهنمایی - P@RSA - 05-13-2012 12:40 AM طرح نگار-پرديس نگار-بنر كار-بهين طرح RE: درخواست راهنمایی - بهنام ذوالفقارزاده - 05-13-2012 02:35 AM زیبا طرح RE: درخواست راهنمایی - اقاي ايـــده - 05-13-2012 08:29 AM زيبا نگار زرين طرح طراح باشي(بهت ميادا) RE: درخواست راهنمایی - madar - 05-13-2012 09:56 AM با اسامی آقای پارسا موافقم RE: درخواست راهنمایی - babaei - 05-13-2012 10:26 AM نوین گرافیک کیهان گرافیک طراحان اندیشه بکر گونیا بازم میخوای،میدونی که هر چی بخواهید تو این انجمن پیدا میشه با این کار آقا کامیار و دست اندر کاران گل کاشتن RE: درخواست راهنمایی - mohammadshamosi - 05-13-2012 12:23 PM از لطف همه دوستان سپاسگذارم دست همگی درد نکنه این اسمی که میخوام انتخاب کنم انشالله در آینده میخوام روش سرمایه گذاری کنم و شرکت یا دفتر کار هم بزنم اسمی میخوام که هم فعلا مناسب فعالیتم باشه هم بعدا دیگه نخوام عوض کنم ، چون میخوام تبلیغات موثری هم روش داشته باشم ممنون |