تست شخصیت(شما تا چه اندازه، مذاکرهکنندهی خوبی هستید؟) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: راز موفقیت (/forumdisplay.php?fid=64) +---- موضوع: تست شخصیت(شما تا چه اندازه، مذاکرهکنندهی خوبی هستید؟) (/showthread.php?tid=2950) صفحه ها: 1 2 |
تست شخصیت(شما تا چه اندازه، مذاکرهکنندهی خوبی هستید؟) - sam.in - 05-06-2012 08:02 PM دوستان عزیز این نمونه تستو از سایت بیمه مارکتینگ واستون گذاشتم.درسته در اصل واسه بحث بیمه مطرح شده اما بنظرم مذاکره توانایی هست که همه افراد با هر زمینه شغلی و شخصیتی باید تقویتش کنن و ضعفهاشون رو برطرف کنن و مختص بحث بیمه نیست.امیدوارم مفید باشه ![]() ***************************************************** شما تا چه اندازه، مذاکرهکنندهی خوبی هستید؟ ما بیش از حدی که تصور میکنیم، مذاکره میکنیم. ما در همه ابعاد و جوانب زندگی خود مذاکره میکنیم. بالابردن مهارتهای مذاکرهای بهمعنای صعود از نردبان ترقی شغلی است. هدف مذاکره این است که در زمینهای میان دو یا چند نفر، توافقی بهعمل آید. بعضی از مذاکره میترسند زیرا آن را مترادف تعارض، اختلاف، احساسات بد و ازخودگذشتگی بیمورد میدانند! اما واقعیت این است که در یک مذاکره اصولی، تعادلی میان هدفهای هر یک از طرفین ایجاد میشود تا نتیجهای بر اساس دیدگاه برنده - برنده بهدست آید. برای شروع یادگیری فرآیند مذاکره اصولی، ابتدا لازم است بدانید که درحال حاضر تا چه اندازه، بر این مقوله تسلط دارید. در اینجا، یک آزمون استاندارد، ارائه نمودهایم که بهواسطهی آن، میتوانید به میزان تسلط خود بر هنر مذاکره اصولی پی برده و درصورتیکه در این زمینه ضعیف هستید، شروع به تقویت این مهارت و هنر تأثیرگذار نمایید: سؤال اول: تا چه اندازه، شنوندهی خوبی هستید؟ الف) بد ب) متوسط ج) خیلی خوب سؤال دوم: کدامیک از کلمات زیر را با مذاکره در ارتباط میدانید؟ الف) امتیازدادن ب) همکاری ج) موفقیت سؤال سوم: آیا بهنظر شما مذاکرات، جالب هستند؟ الف) تنها درصورتیکه خلاصه و مختصر باشند. ب) اگر خودم را برای آن آماده کرده باشم. ج) بله! مشروط براینکه به خواستهام برسم. سؤال چهارم: رویکرد خود را در برخورد با مذاکره چگونه توصیف میکنید؟ الف) مأیوس ب) آماده ج) رقابتآمیز سؤال پنجم: آیا همیشه برنده و بازندهای در کار است؟ الف) بله! من معمولاً بازنده هستم. ب) نه! لزوماً هر دو طرف اگر اهل سازش و مصالحه باشند برنده میشوند. ج) بله! من معمولاً برنده هستم. من بهندرت تسلیم میشوم. سؤال ششم: چهمدت زمانی را صرف تدارک و آمادهکردن خود میکنید؟ الف) معمولاً در لحظههای آخر این کار را میکنم. کارم خیلی زیاد است. ب) تا حدی که امکانش وجود داشته باشد. سعی میکنم هدفهایم را اولویتبندی و واکنشها و نتایج را پیشبینی کنم. ج) میدانم برای بردن چه نیازی دارم، در همین حد، کافی است. سؤال هفتم: تا چه اندازه از مهارتهای گوشدادن، استفاده میکنید؟ الف) نه خیلی زیاد ب) تا جایی که امکانش وجود داشته باشد ج) خیلی زیاد سؤال هشتم: بههنگام مذاکره زبان تن خود را چگونه توصیف میکنید؟ الف) سلطهپذیر ب) ارتباط برقرارکننده ج) تهاجمی سؤال نهم: نقش خود را در مذاکره چگونه توصیف میکنید؟ الف) حمایتگرانه ب) فراهمآورنده اطلاعات ج) خط مقدم سؤال دهم: وقتی مذاکرات، داغ میشوند چه واکنشی از خود نشان میدهید؟ الف) وحشتزده میشوم و کوتاه میآیم ب) پیشنهاد تنفس میدهم تا آرامش بر اشخاص حاکم گردد ج) بهشدت مبارزه میکنم و میکوشم مخالف را از پیش بردارم سؤال یازدهم: وقتی زمان گرفتن ترفیع میرسد با رئیستان چگونه صحبت میکنید؟ الف) منتظر میمانم تا او پیشنهاد بدهد ب) پیشرفت خودم را توضیح میدهم و میگویم چرا شایسته ترفیع و ارتقاء هستم ج) میگویم باید حقوق مرا افزایش دهید، درغیر اینصورت... حال امتیازات خود را براساس اطلاعات زیر جمعبندی کنید: هر پاسخ (الف) = 1 امتیاز هر پاسخ (ب) = 2 امتیاز هر پاسخ (ج) = 3 امتیاز مجموع امتیازات از 11 تا 17: با آنکه باید از پرخاشگری و روشهای تهاجمی امتناع نمود، برای شما کمی پرخاشگری و داشتن روحیهی تهاجمی، توصیه میشود. بهجای اینکه دنبال سریعترین راه برای نتیجهگیری بگردید، کمی به مبادله و معامله پایاپای توجه داشته باشید و ببینید با آن تا کجا میروید. به علائم غیرکلامی توجه کنید. مجموع امتیازات از 18 تا 26: با آنکه به تدارکات و آمادگی علاقه و توجه فراوان دارید از خطرات مغرورشدن آگاه باشید. اینگونه ممکن است برنامههایتان با شکست مواجه شوند. همچنین شما نیاز دارید تا یاد بگیرید چگونه مذاکرات دشوار را به پیش ببرید. مجموع امتیازات از 27 تا 33: شما بهعنوان انسانی رقابتپذیر باید نگرش متعادلتری را سر میز مذاکره بیاورید، اینگونه طرف مقابل از اینکه تن به مصالحه و توافق میدهد احساس بهتری پیدا میکند. به روحیه و علایم فیزیکی طرف مقابل توجه کنید. همچنین باید بیاموزید که چگونه با افراد متعلق به فرهنگهای مختلف، مذاکرات خوبی داشته باشید امتیاز خودم 24 RE: تست شخصیت(شما تا چه اندازه، مذاکرهکنندهی خوبی هستید؟) - hamed65 - 05-07-2012 07:39 PM سلام جالب بود امتیاز من 22 RE: تست شخصیت(شما تا چه اندازه، مذاکرهکنندهی خوبی هستید؟) - یک همراه سبز - 05-07-2012 09:14 PM امتیاز منم 22 شد RE: تست شخصیت(شما تا چه اندازه، مذاکرهکنندهی خوبی هستید؟) - m_grate29 - 05-07-2012 10:34 PM منم 29 شدم RE: تست شخصیت(شما تا چه اندازه، مذاکرهکنندهی خوبی هستید؟) - دولتمند آنی - 05-08-2012 12:44 AM 23 نا قابل RE: تست شخصیت(شما تا چه اندازه، مذاکرهکنندهی خوبی هستید؟) - dara - 05-08-2012 08:20 AM 21 شدم RE: تست شخصیت(شما تا چه اندازه، مذاکرهکنندهی خوبی هستید؟) - صدفی - 05-08-2012 10:23 AM تست جالبی بود امتیاز من 23 شد (با آنکه به تدارکات و آمادگی علاقه و توجه فراوان دارید از خطرات مغرورشدن آگاه باشید. اینگونه ممکن است برنامههایتان با شکست مواجه شوند. همچنین شما نیاز دارید تا یاد بگیرید چگونه مذاکرات دشوار را به پیش ببرید.) RE: تست شخصیت(شما تا چه اندازه، مذاکرهکنندهی خوبی هستید؟) - اقاي ايـــده - 05-08-2012 10:33 AM 24 شد امتيازم ولي مطلبي كه بيان كرده است در مورد من صحيح نيست چون تا حالا مغرور نشدم و رويه رو در پيش دارم كه هيچ وقت اين اتفاق برايم نيوفتد. با تشكر از خانوم ثمين RE: تست شخصیت(شما تا چه اندازه، مذاکرهکنندهی خوبی هستید؟) - sherafati - 05-08-2012 05:06 PM سؤال اول: تا چه اندازه، شنوندهی خوبی هستید؟ ب) متوسط سؤال دوم: کدامیک از کلمات زیر را با مذاکره در ارتباط میدانید؟ ب) همکاری سؤال سوم: آیا بهنظر شما مذاکرات، جالب هستند؟ الف) تنها درصورتیکه خلاصه و مختصر باشند. ج) بله! مشروط براینکه به خواستهام برسم. سؤال چهارم: رویکرد خود را در برخورد با مذاکره چگونه توصیف میکنید؟ ج) رقابتآمیز سؤال پنجم: آیا همیشه برنده و بازندهای در کار است؟ ب) نه! لزوماً هر دو طرف اگر اهل سازش و مصالحه باشند برنده میشوند. سؤال ششم: چهمدت زمانی را صرف تدارک و آمادهکردن خود میکنید؟ الف) معمولاً در لحظههای آخر این کار را میکنم. کارم خیلی زیاد است. سؤال هفتم: تا چه اندازه از مهارتهای گوشدادن، استفاده میکنید؟ ب) تا جایی که امکانش وجود داشته باشد سؤال هشتم: بههنگام مذاکره زبان تن خود را چگونه توصیف میکنید؟ ب) ارتباط برقرارکننده سؤال نهم: نقش خود را در مذاکره چگونه توصیف میکنید؟ الف) حمایتگرانه سؤال دهم: وقتی مذاکرات، داغ میشوند چه واکنشی از خود نشان میدهید؟ الف) وحشتزده میشوم و کوتاه میآیم سؤال یازدهم: وقتی زمان گرفتن ترفیع میرسد با رئیستان چگونه صحبت میکنید؟ الف) منتظر میمانم تا او پیشنهاد بدهد 26 مجموع امتیازات از 18 تا 26: با آنکه به تدارکات و آمادگی علاقه و توجه فراوان دارید از خطرات مغرورشدن آگاه باشید. اینگونه ممکن است برنامههایتان با شکست مواجه شوند. همچنین شما نیاز دارید تا یاد بگیرید چگونه مذاکرات دشوار را به پیش ببرید. RE: تست شخصیت(شما تا چه اندازه، مذاکرهکنندهی خوبی هستید؟) - دولتمند آنی - 05-08-2012 07:33 PM (05-07-2012 10:34 PM)m_grate29 نوشته شده توسط: منم 29 شدم بهت نمیاد 29 تو جلسه اول آدم شیفتت میشه |