کسب درآمد از ضایعات MDF - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: کسب درآمد از ضایعات MDF (/showthread.php?tid=2897) |
کسب درآمد از ضایعات MDF - mohajer.my - 05-04-2012 01:45 AM سلام خیلی مخلصم من چند تا کار تزئینی تو بازار دیدم که خیلی به چشم جالب اومد با تیکه های کوچیک چوب از جنس MDF اشکال مختلف قشنگی ساخته بودن که میشد به دیوار نصب کنی و مجسمه های کوچیک توش بگذاری متاسفانه ازشون عکس نگرفتم که توسایت بگذارم ولی چیزی که ساخته بودن شبیه یه کلبه بود که داری از روبرو نگاهش میکنی با ابعاد تقریبا 30 در 40 در پهنای 7 سانت که داخلش هم طبقه بندی کرده بودن برای جای اجسام کوچیک تزئینی به نظرم رسید که میشه اینو با تیکه های ضایعاتی MDF ساخت که هزینه ی مواد اولیه ی کار پایین بیاد از فروشنده که پرسیدم بازار فروش چطوره گفت بیشتر میفرستیم تهران اونجا مشتریش خوبه خوب میخرن قیمتش هم 5 تومن بود ولی خوشکل ساخته بودن نظر دوستان چیه؟ RE: کسب درآمد از ضایعات MDF - mteam - 05-04-2012 10:14 AM اگه بتونی عکسی بگیری و اینجا بذاری ممنون میشم RE: کسب درآمد از ضایعات MDF - ناصر صادقی - 05-04-2012 12:15 PM این روش میتونه درآمد زا باشه فقط یه لطفی کن ازش یه عکس تو انجمن قرار بدی تا دوستان با شمای کلی ساختاریش آشنا بشن. RE: کسب درآمد از ضایعات MDF - koroshparsi - 05-04-2012 12:40 PM این اجسام به باکس معروفن و در ابعاد و اشکال مختلف ساخته و با قیمت متفاوت عرضه میشند. من خودم یکیشو در ابعاد 110 در 60 و ضخامت 20 با نئوپان درست کردم. RE: کسب درآمد از ضایعات MDF - jahanagahi - 05-04-2012 10:05 PM با زدن نمونه کار و بازار یابی توسط خوئتان و عزیزان انجمن می توانید بخوبی درآمدزائی داشته باشید. RE: کسب درآمد از ضایعات MDF - mohajer.my - 05-04-2012 10:36 PM سلام به دوستان عزیز امروز رفتم جمعه بازار که شاید فروشنده رو ببینم و از باکس های که داشت عکس بگیرم اما هرچی گشتم نتونستم پیداش کنم اگه کسی از دوستان از این باکس ها دیده و اطلاعاتی ازش داره یا میتونه عکسی از اون تو سایت بگذاره زحمتشو بکشه که استفاده کنیم اگه کسی هم راه ساختشو بلده راهنمایی کنه خیلی مخلصم RE: کسب درآمد از ضایعات MDF - کامیار کاظمی - 05-04-2012 11:11 PM نام : باکس چوبی دیواری ![]() ![]() ![]() ![]() سایر مدل ها : http://www.shoping1.com/index.php?id=142 RE: کسب درآمد از ضایعات MDF - mteam - 05-04-2012 11:17 PM یکی از مشتریهای پیک برتر تبلیغات گسترده ای زد واینها را تولید میکنه و واقعا فروش خوبی هم داره RE: کسب درآمد از ضایعات MDF - اقاي ايـــده - 05-04-2012 11:24 PM ديشب ناصر جان يك ايميلي برايم ارسال كردند درمورد اسامي كه عربها برما تحميل كرده اند.متن جالبي بود. يك مورد ان را بگويم.اينكه انها براي واحد شمارش شتر از نفر استفاده ميكند.ما براي واحد انسان.و چند مورد ديگر حال شده است اين موضوع عزيزان بنده بهتر نبود به جاي باكس كه معني ان همان جعبه ميشود.از كلمه فارسي استفاده ميشد.تا من خواننده نوعي كلي گيج نشوم؟؟؟؟؟؟؟!!! از صبح من دنبال اين مورد هستم.اما چيزي پيدا نكردم.درحالي كه تعداد بيشماري از انها را قبلا مشاهده كردم. RE: کسب درآمد از ضایعات MDF - mohajer.my - 05-04-2012 11:57 PM (05-04-2012 11:24 PM)سجاد دانشفر نوشته شده توسط: ديشب ناصر جان يك ايميلي برايم ارسال كردند درمورد اسامي كه عربها برما تحميل كرده اند.متن جالبي بود. درود آقا سجاد معذرت اگه پارسی رو پاس نگداشتم منم اطلاعات زیادی ازین جعبه ها نداشتم به زبونی انها گفتم باکس(جعبه) خلاصه ببخشید از کامیار خان هم ممنون که عکس های متنوع جعبه هارو پیوست کردن مچکرم |