درخواست دعا براي سلامتي - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: درخواست دعا براي سلامتي (/showthread.php?tid=2528) |
درخواست دعا براي سلامتي - goldmen - 04-09-2012 12:32 AM امروز يكي از سخترين روزهاي عمرم بود....... صبح بهم خبر دادن دختر خاله ام كه 12 سال داشت........رفته تو كما...... وتا فرداصبح زمان داره....احتمال مرگ مغزيش خيلي زياد هست....... حسابي كم اوردم.......كلي مشكلات رو تحمل كردم ولي اين ديگه زمين گيرم كرد پدرش 8 سال پيش فوت كرد از سرشب دارم به همه ميگم تا با خالم صحبت كنند اگر صبح تاييد شد مرگ مغزيش بفكر پيوند عضو باشند تا زندگي دخترش تموم شدولي زندگي چند تا انسان ديگر شروع بشه همه شانه خالي ميكنند بخاطر اينكه شايد خالم چند روز از دستشون ناراحت بشه فقط بخاطر چند روز ناراحتي........... بغض گلوم روفشار ميده اساسي ولي اشك درنمياد ازهمه عزيزان تقاضا دارم تا صبح چند ساعت بيشتر نمانده ولي دعا كن براي اون طفل. اميدوارم فرجي بشه وسالم از تخت بيمارستان بياد پايين ولي اگر عمرش به سر رسيده دعا كنيد براي پيوند اعضاش مشكلي پيش نياد لطفا چند دقيقه وقت بزارين ودعا كنيد فقط چند دقيقه مرسي از همه عزيزان RE: درخواست دعا براي سلامتي - مهتاب - 04-09-2012 12:44 AM دوست عزیز همه ما برای سلامتی این عزیز دعا می کنیم. ایمان داشته باش که زندگی این کوچولو به این راحتی تموم نمیشه فقط ایمان تو می تونه همه چیز رو درست کنه. RE: درخواست دعا براي سلامتي - P@RSA - 04-09-2012 12:57 AM يا من اسمه دواء و ذكره شفا. «الهی رضاً برضاک صبرا علی قضائک لا اله سواک. یا غیاث المستغیثین»؛ پروردگارا! راضی به رضای توام و بردبار و شکیبا در برابر قضایت؛ هیچ معبودی غیر از تو نیست. ای فریاد رس فریاد خواهان RE: درخواست دعا براي سلامتي - IT Engineer - 04-09-2012 12:58 AM من هم دعا ميكنم و از خداوند ميخوام كه ايشون و همه بيماران رو شفا بده. نقل قول :از سرشب دارم به همه ميگم تا با خالم صحبت كنند اگر صبح تاييد شد مرگ مغزيش بفكر پيوند عضو باشند تا زندگي دخترش تموم شدولي زندگي چند تا انسان ديگر شروع بشهانشالله كه سالم از تخت و بيمارستان بيرون مياد و با وجودش در حال و آينده به زندگي همنوعانش كمك خواهد كرد. RE: درخواست دعا براي سلامتي - 369369 - 04-09-2012 02:59 AM جناب goldmen لطفا تا می تونید آیه الکرسی و نادعلی کبیر رو براش بخونین . انشااله که صبح زود حالش خوب میشه . دوستان ما هم براش ختم صلوات بگیریم اگه موافقین نفری 100 تا . اولین نفر خودم شروع می کنم . انشااله که فردا خبر سلامتیش رو بخونیم . آمین RE: درخواست دعا براي سلامتي - کامیار کاظمی - 04-09-2012 08:57 AM احمد جان بسیار ناراحت شدیم. ان شاالله خوب میشوند. دقیقا سه ماه پیش بود که به اعضا گفتیم برای یک بچه 6 ماه که به علتی به کما رفته اند دعا کنید تا خوب شود. امروز همان بچه کوچک با دعای عزیزان و یاری خداوند، 80 درصد بهبود پیدا کرده است. هرچه خدا بخواهد همان می شود. حتما آنچه صلاح است پیش می آید. RE: درخواست دعا براي سلامتي - hoorsa - 04-09-2012 08:59 AM سلام .واقعا ناراحت شدم .من از ته قلبم براش دعا میکنم ایشالا که خوب باشه .ایشالا که هر چی خیره پیش بیاد . واقعا خدا سلامتیو از آدم نگیره . RE: درخواست دعا براي سلامتي - 369369 - 04-09-2012 10:39 AM خبری نشد ؟ خبر سلامتی ها ؟ منتظریم . RE: درخواست دعا براي سلامتي - YashaR1989 - 04-09-2012 11:16 AM خدا تمام بیماران رو هر چه زودتر شفا بده دیروز رفته بودم بیمارستان معیری که تخصصی ارتوپدی هست حدود 1 ساعتی که اونجا بودم از بس بیمار دیدم سرم گیج رفت اومدم بیرون یه نیم ساعتی تو خیابون بودم واقعاً خدا تمام بیماران رو شفا بده قدر سلامتیتون رو بدونید RE: درخواست دعا براي سلامتي - dara - 04-09-2012 11:17 AM واقعا دلم گرفت و ناراحت شدم امیدوارم به زودی با سلامتی کامل به آغوش خانواده برگرده امیدواریم به لطف خدای بزرگ انشاا... خبر سلامتیش رو زودتر اینجا بزاری |