سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کمک در مورد هاستینگ؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115)
+---- انجمن: كارگروه فن آوري اطلاعات (/forumdisplay.php?fid=121)
+---- موضوع: کمک در مورد هاستینگ؟ (/showthread.php?tid=2400)

صفحه ها: 1 2 3

کمک در مورد هاستینگ؟ - ehsan_info - 03-31-2012 06:42 PM

امروز با دوستم تصمیم گرفتیم یه کار شریکی بزنیم بعد از کلی پایین بالا کردن مسال و مشکلات به این نتیجه رسیدیم که بیام و نفری 5 میلیون وسط بزاریم و بزنیم تو کار هاستینگ
یه جوارای فضا بخریم بفروشیم یا اجاره بدیم!!
به هر حال چون در این زمینه من اطلاعات خیلی کمی دارم از دوستان میخوام که کمک کنند
و حد اقل اطلاعات لازمه اولی بهم بدن
که از کجا بخریم و چطور میتونیم راه اندازی کنیم
و ایا اصلا ایده خوبی هست؟
اگه نیست شما چی پیشنهاد میکنید؟

RE: کمک در مورد هاستینگ؟ - goldmen - 03-31-2012 07:21 PM

این کار یکسری پارامترهای اولیه میخواد
اول باید کسی که اشنایی نسبتا خوبی به رایانه..اینترنت ومدیریت سرور داره باید پیدا کنید
یک تیم برای پشتیبانی 24 ساعته
برای خرید فضا اگر بتونید یک حساب بین المل فراهم کنید وبصورت مستقیم فضا رو از شرکت های خارجی خریداری کنید بسیار سود زیادی گیرتون میاد

درکل کار خوبی هست
ولی اگر دانش درحد متوسط به بالا داشته باشین دراین زمینه
درغیر انیصورت هیچ موقع بهش فکر نکنید
چون این کار بسیار حساس هست وباید جوابگو مشتریان خود در برابر مشکلات احتمالی ویا حمله هکرهای گرامی باید باشید

RE: کمک در مورد هاستینگ؟ - اقاي ايـــده - 03-31-2012 07:34 PM

روش هاي خريد و مذاكره خريد از شركت هاي خارجي را بايد ياد داشته باشيد.به علت مشكلات سياسي و ..... معمولا در اينجور موارد بعضي شركت ها كه اصلا خدمات نميدهند و اگر هم با يك يوزر شخص ديگه از كشور ديگه اي خريداري كنيد .يا در ابتدا باهاتون هماهنگ بشند مطمئنن در وسط راه امكانش هست همه چيز رو پايمال كنند.
پس بدون اطلاعات كافي وارد اينكار نشويد.
موفق باشيد

RE: کمک در مورد هاستینگ؟ - امیر مرادی فر - 03-31-2012 07:57 PM

با سلام
در مورد هاستینگ اگه کار بلد باشید بد فرم جواب میده با توجه به راهنمایی های دوستان یه تیم قدرتمند در زمینه امنیت از همه واجبتره.
کارتون هم خوب باشه مشتری داره حفن من خودم با میهن وب هاست کار می کنم که کارشون خیلی عالی با قیمت مناسب وامنیت بالا
موفق باشید

RE: کمک در مورد هاستینگ؟ - ehsan_info - 03-31-2012 09:33 PM

با درود به شما سروران گرامی
راستش من خودم در این زمینه اطلاعات کمی دارم ولی دوستم رشته کامپیوتر چند تا سایت اینتر نتی هم راه اندازی کرده و فکر کنم در زمینه نت خوب باشه کارش
و لی در زمینه خرید از شرکتهای خارجی یکم گیج شدم میشه به زبان ساده تری واسم توضیح بدین چون واقعا میخواهم این کار تمام کمال انجام بدم

RE: کمک در مورد هاستینگ؟ - Alireza_Kh - 03-31-2012 10:12 PM

دوست من خیلی از سایتهایی که دارن به زبان فارسی فعالیت می کنن خودشون واسطه اند و به همین خاطره که قیمتهاشون هم به نسبت یک کم بالا هست, تعدادی هم هستند که مستقیم از شرکت های خارجی گرفتن, حالا اگر شما بخواهید بگیرید دو راه دارید یا اینکه یه نمایندگی از سایتهای ایرانی که داخل دارن فعالیت می کنن بگیرید که به نسبت راحت تره اما گرون تر در میاد و شما هم باید با قیمت بیشتری به مشتری بفروشید و دومین راه مستقیم از خارج تهیه کنید که اونهم باید یه حساب داشته باشید که بتونید ازشون مستقیم خریداری کنید, که یکم دنگ و فنگش بیشتره, و برای مشکلات و مواردی که پیش میاد باید بتونید باهاشون ارتباط برقرار کنید, اما ارزونتر پاتون در میاد و میتونید با شرکت های معتبر داخلی رقابت کنید.

RE: کمک در مورد هاستینگ؟ - کامیار کاظمی - 03-31-2012 10:15 PM

احسان جان دوستان نظرات بسیار کاملی فرمودند و با تائید سخنان دوستان شخصا عرض میکنم که :
این کار سود خوبی دارد اما به نکاتی توجه کنید :
- از پر مسئولیت ترین کارها در دنیای وب است (البته میتوان مسئولیت پذیر نبود اما اگر سرورها آپ نباشد و پشتیبانی ضعیف عمل کند به راحتی در بازار پر رقابت آن توسط مشتری کنار گذاشته میشوید.)
- پشتیبانی سخت ترین بخش کار است پس یک تیم مطمئن و 24 ساعته باید داشته باشید.
- با شرکت خارج از ایران یک رابط خوب برقرار کنید و ترجیحا با گسترش کار خود از نمایندگان خود در خارج ایران استفاده ببرید.
- بیش از 90 درصد مشکلات باید توسط شرکت خارجی حل شود پس از پشتیبانی و خدمات خوب آنها مطمئن شوید.
- مهم ترین بخش کار نیز انتخاب همان شرکت مطمئن است که براحتی تحت تاثیر تحریم ها از خدمات شانه خالی نکنند.
- سرورهای موجود در ایران معمولا توسط مشتری ممکن است استقبال نشود اما داشتن آنها در کنار خود بد نیست.
- همه چیز و قیمت ها به قیمت ارز بستگی دارد! ( مزایا و معایبش را بسنجید.)
- حساب خارج از ایران و انتقال ارز را نیز توجه کنید.
- آنچه شما را در میان مشتریان محبوب میکند پشتیبانی عالی و قیمت مناسب است اصلا دست کم نگیرید.
- رقابت در ایران برای کار شدید است پس بازاریابی قوی و خوبی میخواهد.
- میهن هاست را که امیر جان فرمودند در عرض کمتر از 2 سال(از1389) به این جایگاه رسیدند یا آقای برتینا نیز بسیار خوب عمل کرده و جایگاه و درامد عالی دارند.
- این کار پاره وقت نیست باید با انرژی و عالی کار کنید تا نتیجه خوبی بگیرید.

RE: کمک در مورد هاستینگ؟ - ehsan_info - 03-31-2012 10:20 PM

خیلی ممنون اقا علی رضا گل
خوب برای سایت های ایرانی کمی سرچ کردم که تقریبا همه خدماتشون یکی هست ولی تفاوت قیمت داشتن
که فکر کنم حرف شما در این زمینه کاملا مشهود
خوب از لحاظ حساب منظور کسی در خارج از ایران داشته باشم؟(چند تا از اقوامم خارج از ایران هستن ولی در اسیا)
سوال بعدیم این که چطور باید مراحل سفارش انجام بدم؟
و ایا در این زمینه شرکت معتبری وجود داره که 1سال دیگه نبنده بره!!!!!!!!!!!
اقای کاظمی از جواب شما بسیار سپاس گذارم ولی
این برتینا که گفتین من وارد سایتشون شدم قیمتاشون نسبت به بقیه کمی بالاتر و البته از لحاظ سرویس های ارائه دهنده کمی قوی هستن
ولی خوب با این وجود شما فکر میکنید با این مبلغ ما میشه در این مسیر پیروز شد یا باید بیشتر سرمایه بگذاریم توی بخش تیم پشتی بانی من منظور شمارو نمیگیرم درست خیلی معذرت میخواهم ولی میشه در این زمینه بیشتر توضیح بدین؟

RE: کمک در مورد هاستینگ؟ - کامیار کاظمی - 03-31-2012 10:43 PM

احسان جان شما سرمایه را به این صورت و اهمیت تقسیم بفرمائید :

- خرید از یک شرکت خوب در خارج از ایران ( با حساب خارج از ایران و نماینده خود در خارج از ایران وارد شوید.) با کمی جستجو و تجربه و سوال از عزیزانی که شرکت هاستینگ دارند میتوانید شرکت هایی که مطمئن هستند و تحریم نمیکنند را بیابید.
- یک تیم پشتیبان با تجربه و موفق
- تبلیغات قوی

در ضمن جهت نمایندگی دامنه نیز مذاکره بفرمائید، مثلا به سایت نیک(http://www.nic.ir) برای دامنه های ایرانی مراجعه کنید :
شرایط نمایندگی دامنه های ایرانی : http://www.nic.ir/How_to_Become_a_Reseller

RE: کمک در مورد هاستینگ؟ - ehsan_info - 03-31-2012 10:56 PM

یه سوال اقا کامیار شاید کمی مبتدی باشه ولی خوب ذهنم درگیر کرده
ببینم من میتونم از این سایت بطور مثال دامنه واسه ایرانی بگیرم و از جای دیگه و این دو رو بفروشم خوب در حد سوال نخندین لطفا