علاقه واقعی یا هوس ؟؟!! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: علاقه واقعی یا هوس ؟؟!! (/showthread.php?tid=2350) |
علاقه واقعی یا هوس ؟؟!! - hasan-f - 03-21-2012 04:49 PM سلام دوستان متاسفانه من سر دوراهی موندم و واقعا نمیدونم علاقه ای که به کاری دارم علاقه واقعی هست یا هوس . چون میترسم وقتی وارد اون کار شدم بعد از یه مدت کوتاه سختیهای اون کار دلمو بزنه و کار رو ادامه ندم . واقعا از چه راهی میتونم این رو متوجه بشم ؟؟؟ RE: علاقه واقعی یا هوس ؟؟!! - سعید.کرمی - 03-21-2012 05:03 PM کسی نمیتونه این رو بفهمه به جز خود شما. شما باید ببینی از چیه اون کار خوشت میاد از پول زیادش یا علاقه ی شخصی.اگر فقط به مادیات فکر کنی و فقط به خاطر پول پول وارد اون کار بشی مسلما بعد از یه مدت از این کار زده میشی و به کاری که پولش بیشتره علاقه مند میشی. بازم بشین کامل فکراتو بکن که هدفت از اون کار چیه؟ ان شاالله که موفق میشی. RE: علاقه واقعی یا هوس ؟؟!! - hasan-f - 03-21-2012 07:43 PM راستش من خیلی به صنعت کشاورزی علاقه دارم (در تمام زمینه هاش ) اما متاسفانه تحصیلاتم متفاوت هستش که البته اینو میشه جبران کرد اما مشکل بزرگتر اینه که من مثل بیشتر شما توی یه خانواده شهری بزرگ شدم و شاید خنده دار باشه ولی مثلا من حتی یه گاو رو از نزدیک ندیدم چه برسه بخام مثلا پرورشش بدم (البته من فعلا چنین قصدی ندارم ) و اینو هم خوب میدونم که بخش کشاورزی یکی از مشاغل پر زحمت هستش به خاطر همین میترسم که سختیهای این کار (چون به هیچ عنوان تجربه ندارم ) مانع بزرگی برای من باشه . حالا به نظرتون من بیخیال علاقه ام بشم و کار دیگه ای انجام بدم یا به هر نحوی که هست برم دنبال علاقم ؟؟؟ RE: علاقه واقعی یا هوس ؟؟!! - kafshduzak - 03-21-2012 08:04 PM زندگی یعنی لذت بردن حالا این لذت بردن میتونه با میلیارد ها تومن پول باشه که بتونی بری با این پول لذت ببری یا اینکه بری یه خونه تو فلان روستای دور افتاده بخری و صبح تا شب در یک زیر زمین نقاشی بکشی و لذت ببری از خلق کردن ایده های زندگیت ( داستان زندگی رضا کیانیان در فیلم <خاک آشنا> ) ما کار میکنیم که بیشتر و بیشتر بتونیم لذت ببریم از زندگی ما درآمد در میاریم که بریم لذت ببریم هر کاری میکنیم برای لذت بردن هست حالا وقتی من با کشاورزی لذت میبرم قطعا قطعا میرم کشاورزی میکنم حالا سختی داشته باشه نداشته باشه واسم مهم نیست چون من میدونم از اون کار لذت میبرم زمانی نسبت به خودمون و علاقمون تردید پیدا میکنیم که واقعا نمیدونیم به اون کار علاقه داریم یا نه ؟؟ ایا از انجام اون لذت میبریم یا نه ؟؟ امیدوارم نظرات شخصیم بهتون کمک کنه. در نهایت تصمیم گیرنده اینکه چطور از زندگیتون لذت ببرین تنها خودتون هستین. RE: علاقه واقعی یا هوس ؟؟!! - sherafati - 03-22-2012 12:18 AM از علاقه های بچگی و گرایش ها RE: علاقه واقعی یا هوس ؟؟!! - azim - 03-22-2012 01:00 AM من خودم با تجربه کارهای متفاوت ، دارم سعی می کنم که علاقه واقعیم رو پیدا کنم . واقعا تا حالا هم شده که برم سراغ کاری که فکر می کردم خیلی بهش علاقه دارم ولی بعد فهمیدم که اشتباه می کردم . شما هم به نظرم اگر میتونی در مقیاس سبک تر و کوچک تر کار کشاورزی رو انجام بده ، مثلا برو 2 ماه توی یک مجموعه پرورش محصولات کشاورزی کار آموزی کن ، یا مثلا برو در یک گاوداری کار کن . اگر برای مدت کوتاهی از کار کردنت انتظار در آمد نداشته باشی و برای جنبه آشنایی و یادگیری مهارت بری یک جا کار کنی ، اونوقت میتونی در مدت زمان کوتاهی ، چند کار رو تجربه کنی تا حدود علاقه مندیت رو پیدا کنی . RE: علاقه واقعی یا هوس ؟؟!! - hasan-f - 03-22-2012 01:27 AM (03-22-2012 01:00 AM)azim نوشته شده توسط: من خودم با تجربه کارهای متفاوت ، دارم سعی می کنم که علاقه واقعیم رو پیدا کنم . درسته من هم به این موضوع فکر کردم و به نظر این راه حل خوبی باشه |