سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
نرم افزار پورتال فروشگاهی تبلیغاتی ایران مارک سنتر - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2)
+---- انجمن: کسب و کار آنلاین در ایران (/forumdisplay.php?fid=104)
+---- موضوع: نرم افزار پورتال فروشگاهی تبلیغاتی ایران مارک سنتر (/showthread.php?tid=2320)

نرم افزار پورتال فروشگاهی تبلیغاتی ایران مارک سنتر - miliyarderno1 - 03-17-2012 02:17 AM

سلام دوستان من تمام این کتابایی که تو سایت دیدم قبلا خوندم طبق قانون جذب با این سایت انجمن میلیادر آشنا شدمم خیلی خوشحالم
امسال تازه مشغول بکار در کتابفروشی شدم نزدیک به یک ماهه والان اولین حقوقم گرفتم وبه مقدار115000تومنی دارم وتقریبا دوساله که انگیزه خرید این نرم افزار تو ذهنم بود اما از به اطلاعات کاملی نیاز ئارم درباره این روش کسب درآمد فقط خرید کافیه یا باید بازاریابی به ((دهها روش مختلف)) هم باید انجام بدهم بابتش این هم لینک توضیح
نرم افزار پورتال فروشگاهی تبلیغاتی ایران مارک سنتر

RE: نرم افزار پورتال فروشگاهی تبلیغاتی ایران مارک سنتر - اقاي ايـــده - 03-17-2012 02:28 AM

(03-17-2012 02:17 AM)miliyarderno1 نوشته شده توسط:  سلام دوستان من تمام این کتابایی که تو سایت دیدم قبلا خوندم طبق قانون جذب با این سایت انجمن میلیادر آشنا شدمم خیلی خوشحالم
امسال تازه مشغول بکار در کتابفروشی شدم نزدیک به یک ماهه والان اولین حقوقم گرفتم وبه مقدار115000تومنی دارم وتقریبا دوساله که انگیزه خرید این نرم افزار تو ذهنم بود اما از به اطلاعات کاملی نیاز ئارم درباره این روش کسب درآمد فقط خرید کافیه یا باید بازاریابی به ((دهها روش مختلف)) هم باید انجام بدهم بابتش این هم لینک توضیح
نرم افزار پورتال فروشگاهی تبلیغاتی ایران مارک سنتر
ميشود يك توضيح كلي در مورد اينكار بديد.فرموديد كه دوسال هست كه انگيزه خريد اين نرم افزار رو داريد.پس بايد اطلاعاتي نسبتا كاملي هم داشته باشيد.

RE: نرم افزار پورتال فروشگاهی تبلیغاتی ایران مارک سنتر - miliyarderno1 - 03-17-2012 03:27 PM

آره اما یک کمی نگرانم دیدم این سایت افراد با تجربه راهنمایی بهتری می دهند دوستان به نظر شما خرید کافیه یا باید برای این فروشگاه مجازی بدون حتی یک محصول نیز بازار یابی انجام دهم تقریبا بعدش چقدر دیگر هزینه دارند

RE: نرم افزار پورتال فروشگاهی تبلیغاتی ایران مارک سنتر - sherafati - 03-24-2012 02:52 PM

من شخصا اگه این سایت رو ببینم بیخیالش میشم
هی چ عکسی نداره!!

RE: نرم افزار پورتال فروشگاهی تبلیغاتی ایران مارک سنتر - REZA HAJISALIMI - 03-24-2012 04:31 PM

سلام و خدا قوت
اين سايت هم به من پيشنهاد دادن ولي هر چي فكرش رو كردم به اقلم جور در نيامد و بي خيا لش شدم
با تشكر
شاد و پيروز باشيد

RE: نرم افزار پورتال فروشگاهی تبلیغاتی ایران مارک سنتر - ناصر صادقی - 03-24-2012 11:00 PM

دوست عزیز یه لطفی کن شرح کاملی از این نرم افزار بده برای من یکی یه خورده مسئله گنگ بود من که چیزی از تاپیکتون نفهمیدم.