تولید سبزی خشک و میوه خشک - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: تولید سبزی خشک و میوه خشک (/showthread.php?tid=2269) صفحه ها: 1 2 |
تولید سبزی خشک و میوه خشک - arshiaaziz2000 - 03-13-2012 09:31 PM من یه چند ماهی می شه در زمینه کارهایی که می شه با سرمایه زیر 10 میلیون انجام داد تحقیق کردم . ان شاالله یک به یک در کارگروههای مختلف اینها رو توضیح می دم . خوب بریم سر اصل مطلب قیمت دستگاه : 4 میلیون و دویست هزار تومان این اولین هزینه است هزینه های دیگه در پست های بعدی توضیح می دم دوستان ادامه بدند تا از تجربیات همدیگه استفاده کنیم RE: تولید سبزی خشک و میوه خشک - arshiaaziz2000 - 03-15-2012 02:36 AM کسی نظری نداره؟ RE: تولید سبزی خشک و میوه خشک - P@RSA - 03-15-2012 02:44 AM سلام در مورد نگهداري و جلوگيري از فاسد شدن همينطور نحوه بسته بندي به چه مواردي رسيديد؟ RE: تولید سبزی خشک و میوه خشک - arshiaaziz2000 - 03-15-2012 08:48 AM فعلا قصد دارم بصورت فله به عمده فروشها بفروشم RE: تولید سبزی خشک و میوه خشک - mohsenspring - 05-05-2012 11:07 AM درود بر همه دوستان گرامی. ما در یکی از روستاهای های نزدیک تهران چند هزار متر باغ گردو و سیب داریم. تصمیم گرفتیم که یک دستگاه میوه خشک کن خریده و با ثبت یک شرکت و بسته بندی یا عرضه به صورت فله محصولاتمان را به بازار عرضه کنیم. می خواستم با دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند در زمینه های زیر مشورت کنم: 1- به صرفه بودن این طرح 2- مراحل دریافت مجوز 3- انتخاب نام مناسب 4- بازار های هدف 5- حداقل هزینه در ضمن ارزانترین دستگاه خشک کن تقریبا 3 میلیون می باشد. ![]() RE: تولید سبزی خشک و میوه خشک - goldmen - 05-05-2012 12:22 PM دوتا دوست عزيز خوش امدين به انجمن درخصوص دوتاطرح اولا عمده فروشي كلي مشكل دراينده دارد براتون اول اينكه مجوز بهداشت ندارين پس به كساني بايد بفروشين كه كلي خريد كنند...اون ها ازتون اروزن خريدميكند وبه دليل نداشتن مجوز بهداشت باز كمتر از نرخ دوما وقتي فله عرضه ميكنيد ديگر نام وبرندي براي شما نمي ماند شايد كساني محصول عمده شما رو به صورت بسته بندي با نام خودشون توزيع ميكند پس حتما در بسته بندي وبصورت قانوني فعاليت كنيد تا هم فروش بهتري داشته باشين وهم برند ونام محصول شما داراي اعتبار در بازار باشد RE: تولید سبزی خشک و میوه خشک - mohsenspring - 05-05-2012 02:02 PM (05-05-2012 12:22 PM)goldmen نوشته شده توسط: دوتا دوست عزيز ممنون از راهنماییتان. اما در مرحله اول می خوام بدونم آیا انجام این کار به صرفه هست و توجیه اقتصادی دارد یا نه. با توجه به اینکه فرهنگ استفاده از میوه خشک هنوز در بین همه مردم جا نیفتاده است. RE: تولید سبزی خشک و میوه خشک - sadaf93 - 03-21-2013 06:51 PM قیمت دستگاهها و مراحل کار رو کسی میدونه؟ من سنتی کار کردم تا الان میخوام صنعتیش کنم..... RE: تولید سبزی خشک و میوه خشک - arshiaaziz2000 - 03-22-2013 11:58 AM حدودا 10 میلیون تومن البته بستگی به نوع دستگاه داره RE: تولید سبزی خشک و میوه خشک - sadaf93 - 03-22-2013 02:34 PM سلام من تا گرفتن مجوز و رو براه کردن محیط پیش رفتم کسی اطلاعاتی درباره دستگاه ها و نحوه کار و بازار فروش داره ؟ چ.ن من تا الان میوه رو به صورت سنتی خشک میکردم و فله ای میفروختم حالا دنبال صنعتی بودنش هستم کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟ متشکر |