سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
اصول پست زدن در وبلاگ یا سایت - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129)
+---- موضوع: اصول پست زدن در وبلاگ یا سایت (/showthread.php?tid=2225)

صفحه ها: 1 2

اصول پست زدن در وبلاگ یا سایت - alicpu - 03-08-2012 06:43 PM

با سلام خدمت دوستان عزیز بعد از مدت طولانی که در انجمن نبودم به دلیل مشکلات زیاد نت و درس گفتم امروز بیام با یک موضوع جدید . همان طور که می دانید متاسفانه خیلی از سایت ها یا وبلاگ ها در ایران محتوا تولید نمی کنند و کپی و پیست می کنند . حالا گوگل یک چیز جدید ساخته به نام گوگل پاندا که در عنوان و متن ها نفوذ کرده و سایت ها را از اون لحاظ ایندکس می کنه و رتبه می ده و می فهمه کپی است یا نه . حالا ما وقتی یک سایت یا وبلاگ می زنیم . می خواهم پست کپی کنیم چی کار کنیم که به عنوان کپی حساب نشود دو راه داریم یا بریم از سایت های خارجی مطالب را ترجمه کنیم و بگذاریم در سایت که باید زبانم خوب باشد و یا وقتی مطلبی را می گذاریم عنوان ان را تغییر بدهیم . و بعد در متن هم یک کمی تغییر ایجاد کنیم مخصوصا سطر های اول و اخر متن .
حالا چگونه پست بدهیم در سایت یا وبلاگ وقتی یک مطلبی داریم کپی می کنیم . اول عنوان را تغییر می دهیم و بعد متن را کپی می کنیم و عکس را اپلود می کنیم روی سایت و اگر می خواهیم بهتر شود واتر مارک می کنیم . واتر مارک چیه یک نرم افزار است که بر روی عکس ها نام سایت یا وبلاگمان می نویسیم و ازش خروجی می گیریم و می گذاریم بر روی سایت مان .
و بعد از این کار اگر سایت بود باید کادر سئو را پر کنیم . کادر سئو چیست . اگر سایت سیستمش ورد پرس باشد و اگر صاحب سایت افزونه یا پلاگین سئو را نصب کرده باشه این بعد از متن که کپی کردیم است باید این را هم پر کنیم حالا چگونه
اول قسمت تایتل است که باید همان عنوانی که تغییر داده ایم و در عنوان است کپی کنیم و ان را بگذاریم . و بعد می ماند دیسکریپشن که باید دو الی سه خط از متن را کپی کنیم و داخل ان بگذاریم . و قسمت اخر کیورد است که باید بنویسیم و با کاما از هم جدا کنیم . سعی کنید تگ ها یا کلمات کلیدی را خودتان بنویسید . و این کار باعث می شود تعداد ایندکس های شما در گوگل زیاد شود که باعث افزایش بازدید شما می شود و همچنین رتبه سایتتان از لحاظ الکسا هم بالا می رود . و وقتی کیورد ها را نوشتید در قسمت برچسب سمت چپ هم کپی کنید و دسته بندی را هم انتخاب کنید و مطلب را ارسال کنید .
پس سعی کنید وقتی که می خواهید پستی کپی و پیست کنید . عنوانش را عوض کنید و بعد در متن سطر های اول و اخر تغییراتی ایجاد کنید و بعد تگ ها را همان کلمات کلیدی را هم خودتان بنویسید .
امیدوارم این مطلب برای دوستان خوب باشد و استفاده کنند از این مطلب .

RE: اصول پست زدن در وبلاگ یا سایت - کوروش - 03-08-2012 11:45 PM

اطلاعات خیلی خوبی بود دوست من
گرچه من شخصا اعتقاد دارم بهترین کار اصل بودن مطلب و کپی نکردنه. چون هر جی هم بگیم باز کیفیتش بالاتره.
بطور نمونه من همین الان در حال مطلب نوشتن هستم. این مطلب رو بعد اینکه نوشتم تازه کار اصلی شروع میشه و اون جیه؟
اصطلاحات دوتایی و جفت رو از ورد ترکر باید استخراج کنم وکلا متن رو ویرایش صددرصد کنم. یعنی دقیقا تعداد بالا رو در بیارم که البته خیلی کار طاقت فرساییه ولی ارزش داره .
چون یک متن طلایی ازش در میاد
اینه که این تکنیک شما خیلی عالیه ولی اگه دوستان میتونند سعی کنند خودشون مطلب رو بنویسند.
بطور نمونه یکی زا این کلمات رو میگم تا مطلب برای سایر دوستان روشن شه البته همگی استادند
من وقتی ورد ترکر خودم رو چک کردم در مورد دو کلمه face -facial
که خب میشه تقریبا هر دورو در ترکیبات دوتایی استفاده کرد.
به این نتیجه جالب رسیدم: face -21800بار
facial-4800بار
می بینیم که اختلاف هفده هزارتایی سرچ دارند . البته من سعی میکنم ترکیبات دوتایی استفاده کنم ولی تک کلمه ایها هم پرتاثیرند
با این تکنیک دوباره متن رفرش میشه.
ضمنا در مورد عوض کردن اول و اخر مطلب بنظر من در مورد متون انگلیسی ریسک داره. چون اگر نویسنده ای بتونه و ببینه مطلب رو و بفهمه و گزارش کنه خیلی عواقب ناجوری داره.
البته در مورد سایتهای فارسی بدلیل نبودن قانون درست کپی رایت مساله ای ایجاد نمیکنه.
خلاصه هیچ محتوایی نمیونه محتوای یونیک خودتون رو بگیره. محتوایی پر از کلمات کلیدی طلایی.
موفق باشید

RE: اصول پست زدن در وبلاگ یا سایت - arash67 - 03-09-2012 12:45 AM

یه سوال
گوگل در صورت مشاهده چند مطلب شبیه هم آیا مطلب نویسنده اصلی رو تشخیص میده؟

RE: اصول پست زدن در وبلاگ یا سایت - کوروش - 03-09-2012 02:25 AM

سوال جالبیه
با اینکه دقیقا نمیدونم
ولی میتونم با یه رابطه ساده بگم که آره میتونه تشخیص بده
از کجا؟ از تاریخ پست شدن مطلب
مطمینا خالق یک مطلب یا اثر اولین کسی هست که اونو پابلیش کرده و دیگران از روی اون کپی کردند. چون اگه این مطلب نباشه خیلی بی انصافیه که خالق مطلب هم مثل کپی کننده تلقی بشه و سایتش رتبه کمی بگیره

RE: اصول پست زدن در وبلاگ یا سایت - alicpu - 03-09-2012 11:54 AM

اره دوست عزیز همین جوری است . ولی اگر عنوان را تغییر بدهید و سطر اول و اخر را هم تغییر بدهید البته متن های فارسی و بعد تگ هار را سعی کنید خودتان بنویسید بهتره عزیزان .
در ضمن دکمه تشکر از یادتان نرود . و بعد خوشحال شدم در این بحث شرکت کردید .

RE: اصول پست زدن در وبلاگ یا سایت - sherafati - 03-09-2012 12:02 PM

روش کپی پیست بود؟

RE: اصول پست زدن در وبلاگ یا سایت - alicpu - 03-09-2012 12:40 PM

اره عزیز اگر خواستی کپی و پیست کنی سعی کن این موارد را رعایت کنی . و بعد اگر می توانی منبع سایت مورد نظر را هم دوست داشتی بزن .

RE: اصول پست زدن در وبلاگ یا سایت - MohamadMJ - 03-09-2012 01:26 PM

ای کاش به جای آموزش پست کپی دادن آموزش تولید محتوی میدادین به بچه ها.
یکم سعی کنیم قانون کپی رایتو توی ایران بهش احترام بزاریم.

RE: اصول پست زدن در وبلاگ یا سایت - اقاي ايـــده - 03-09-2012 01:55 PM

(03-09-2012 01:26 PM)MohamadMJ نوشته شده توسط:  ای کاش به جای آموزش پست کپی دادن آموزش تولید محتوی میدادین به بچه ها.
یکم سعی کنیم قانون کپی رایتو توی ایران بهش احترام بزاریم.
در بعضي موارد اين راهكارها بايد رعايت شود . نميتوان از خود نوشت بطور مثال براي درج خبر-
ولي براي اموزش توليد محتوا بايد راهكارهايي را انديشيد.
انشالا با وجود ماهنامه انجمن كه از شماره قبلي مطالب ان همه تليفي و نوشته خود اعضا بود.اين اموزش ها هم قرار خواهد گرفت.

RE: اصول پست زدن در وبلاگ یا سایت - alicpu - 03-09-2012 04:51 PM

دوستان عزیز به نکته خوبی اشاره کردند من که نگفتم برید همش کپی و پیست کنید گفتم می توانید خودتان بنویسید گفتم یم توانید مقاله ترجمه کنید و بگذارید و اگرم خواستید کپی و پیست کنید حداقل این شرایط را رویش اعمال کنید . بازم تشکر می کنم از اینکه در تایپک بنده شرکت می کنید و نظر می دهید . راستی دوستان این تایپک بنده ایا خوب بود 8 مقاله ای که نوشتم و ایا استفاده بردید و اطلاعات زیاد شد یا نه .
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=1649