سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117)
+--- موضوع: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام (/showthread.php?tid=2208)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6

انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - mohamad javad - 03-06-2012 11:07 PM

سلام دوستان
مقدمات تولید و بسته بندی شیره انگور به شیوه ای متفاوت در حال اجراست.
الان به موازات کارای اجرایی دنبال یه نام مناسب برای محصول می گردیم
به همین خاطر از کلیه عزیزان می خوام که به ما تو انتخاب نام کمک کنن.
به دوستی که اسم پیشنهادیش انتخاب بشه هدیه ای به رسم یادبود از طرف شرکت تقدیم می شه (البته جایزه نقدی).
دوستان توجه داشته باشن که اسم پیشنهادی قابلیت برندینگ داشته باشه و چون بحث صادرات محصول در آینده متصوره ، اسم خاصیت برون مرزی هم داشته باشه
اگه توضیح بیشتر خواستید بفرمایید تا بگم
ممنون

RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - مهدی گل محمدی - 03-06-2012 11:30 PM

شیراکس

شیمون

شیرانس

شی نی

شانلی

شیمین

شینان

شیکان

شیبان

شیبکس

شلوک

شیلان

شیمون

شیداکس

(آقا محمد جواد فقط یادتون نره برا طراحی لوگو و کارای چاپیتون من هستم و به راحتب همه کاراتونو انجام میدم)

RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - sherafati - 03-06-2012 11:34 PM

graps junta

RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - کامیار کاظمی - 03-07-2012 12:03 AM

محمد جواد جان به شما تبریک میگویم
امیدوارم مانند همیشه موفق باشید و بتوانید با این محصول در داخل و خارج کشور موفق باشید.
سعی کردم که به عنوان یک کمک کوچک کلمه ای مناسب را برایتان از فرهنگ لغت انتخاب کنم :

پیشنهاد 1:

افتاک (aftak) = افشرده + تاک (شیره انگور)
که افتاک (در لغت) : "رسیدن به آنچه دلخواه است!" معنا می دهد.

پیشنهاد 2:
استاک = شاخی را گویند که تازه از درخت تاک روئیده باشد.

که فکر میکنم کلمه اول جالبتر باشد.

موفق باشید

RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - mjdehghani - 03-07-2012 12:21 AM

من پیشنهادی ندارم ، اما یه اسمی پیدا کنید که راحت توی دهن بچرخه و مردم بتونن ب راحتی تلفظ کنن . تبلیغات دهان به دهان موثرترین روش تبلیغات و البته بدون هزینه ( به نظر من البته )

RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - اقاي ايـــده - 03-07-2012 12:31 AM

زرين
اكسير
صهباء( معني =شيره انگور)
فراته(//)
كاچيك(//)
گوشان(//)
عسكري
(((((معجــــــــــــــــزه)))))

RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - اقاي ايـــده - 03-07-2012 12:48 AM

چرا نام هم مون محلي كه ازش انگورهارو تهيه ميكنيد.نميذاريد؟؟
اينطوري هم منبع موثق تري داريد.كه شيره انگور قلابي نيست.هم اون شهر-يا روستا.يا شهرستان معروف ميشود.

RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - arash67 - 03-07-2012 01:39 AM

شهد ....
.... شهد

RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - mohamad javad - 03-07-2012 09:48 AM

ممنون از توجه و لطف دوستان..... از بابت طراحی و چاپ اگه آقا مهدی باهامون راه بیاد که حتما سفارشارو می دیم ایشون.
از دیگر عزیزان هم که کمک کردن به ما تشکر می کنم و از مابقی دوستان نیز درخواست پیشنهاد نام دارم
اسامی در جلسه هیئت مدیره مطرح میشه و نتیجه رو خدمت شما اعلام می کنم.
با تشکر

RE: انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام - azim - 03-07-2012 04:27 PM

به نظر من اسمی که آقا کامیار گفتن ، از لحاظ معنا و ظاهر کلمه ، اسم قشنگی هستش.

فکر میکنم قابلیت برندینگش هم خوب باشه (افتاک )