هدیه برای سال جدید - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: محصولات سایت (/forumdisplay.php?fid=86) +--- موضوع: هدیه برای سال جدید (/showthread.php?tid=2106) |
هدیه برای سال جدید - کامیار کاظمی - 02-28-2012 03:43 AM پیشاپیش سال جدید را تبریک عرض میکنم و امیدوارم سالی پر از موفقیت را در پیش داشته باشید و به همین مناسبت تقویم سال 1391 مخصوص انجمن را که آماده کرده ام، برای قرار دادن در پس زمینه کامپیوتر، همراه با جملات انرژی بخش ضمیمه میکنم. همیشه موفق باشید دانلود تقویم میلیاردرها ( تقدیم به تمام اعضای دوست داشتنی خانواده میلیاردرها) در پایان اگر دوستان ذوق هنری دارند می توانند تصاویر پس زمینه مخصوص انجمن را با جملات زیبا جهت استفاده همه عزیزان ، طراحی و در این تاپیک قرار دهند. RE: هدیه برای سال جدید - REZA HAJISALIMI - 02-28-2012 05:29 AM شیشه می شکند و زندگی می گذرد. نوروز می اید تا به ما بگوید تنها محبت ماندنی است پس دوستت دارم چه شیشه باشم چه اسیر سرنوشت نوروز ۹۱ مبارک RE: هدیه برای سال جدید - kafshduzak - 02-28-2012 11:31 AM اقا حرف نداشت مرسی تو ماه آذر نوشته : زندگی یعنی لذت بردن از تک تک ثانیه ها ! ![]() RE: هدیه برای سال جدید - کامیار کاظمی - 02-28-2012 11:33 AM محمد جان سعی کردم جمله ها از جملات خود بچه های انجمن باشد و این جمله ام ، جمله شما بود! RE: هدیه برای سال جدید - mosafer bedar - 02-28-2012 01:05 PM باتشکر از شما دوست عزیز و گرامی مثل همیشه موفق و پیروز باشید RE: هدیه برای سال جدید - fateh1082 - 02-29-2012 03:41 AM سلام خیلی ممنون آقا کامیار بابت هدیه خوبتون امیدوارم همه در سال جدید برنامه ها و ایدهای جدید پول ساز داشته باشن . ![]() ای خدای مهربون تو رو شکر میکنم ، همین امروز که خورشید می درخشد تمرین شکر گزاری می کنم تا فردا میان انبوه ابرهای سیاه راه شکر گزاری رو بلد باشم RE: هدیه برای سال جدید - jahanagahi - 02-29-2012 01:54 PM عالی است . ممنون. RE: هدیه برای سال جدید - azim - 02-29-2012 03:16 PM بابا چه میکنه این انجمن ملیاردر ها ![]() هر روز بهتر از دیروز ![]() |