سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
من نیز شروع کردم - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: من نیز شروع کردم (/showthread.php?tid=2057)

صفحه ها: 1 2 3

من نیز شروع کردم - kafshduzak - 02-23-2012 10:39 PM

همه ما این جا جمع شدیم برای اهدافمون و خاسته هامون و لذت هامون از زندگی.
حالا که این تایپیک رو ایجاد میکنم میفهمم ناصر و مهدی عزیز وقی تایپیک راه اندازی کارگاهشون رو ایجاد کردن چقدر در صحبت هاشون عشق و علاقه بود از اینکه کاری کرده اند کارستان.

عشق و علاقه واقعا میتونه ما رو میلیاردر کنه.و من نیز در کنار سایر پروژه های جانبی که در حال انجامشون هستم پروژه اصلی خودم رو به امید خدا راه انداختم و اون هم چیزی نیست کار روی برنامه نویسی و کارآفرینی آنلاین.

اسمش هم از اون اول میگ میگ بود الان هم اسمش میگ میگ هستش.
میگ میگ یک مجله الکترونیکی درباره گیم برای گیمرهای اینترنتی بود که 9 شماره منتشر شد و شما میتونید از این لینک این 9 شماره رو دریافت کنید.
بعد از مدتی هم پادکست های میگ میگ رو ساختیم و بعدشم پروژه کنسل شد.

اما حالا میگ میگ رو قراره دوباره بسازم و اینبار حرفه ای تر و ......... (البته اینبار دیگه صرفا یک مجله الکترونیکی نیست و یک وب اپلیکیشن قراره راه بندازم و دیگه چیزی نمیگم تا روز موعود)
اگر جاوا اسکریپت مرورگرتون فعاله میتونید به صفحه اصلی میگ میگ هم مراجعه کنید و زمان باقی مانده تا رونمایی از پروژه رو ببینید!( مرورگرهای کروم و فایرفوکس ارجحیت دارن نسبت به اینترنت اکسپلور)
سایت رسمی میگ میگ

اما چند تا نکته رو هم بگم شاید واسه دوستان مفید واقع بشه
کارآفرینی روی وب در عین حال که خیلی لذت بخشه سختی های خاص خودش رو داره. و اگر میخواین توی این راه وارد بشین حتما حتما باید انگیزتون دو برابر باشه نسبت به کسب و کارهای آفلاینی که ایجاد میشه چرا ؟؟؟ چون کارآفرینی رو وب و کسب و کار راه انداختن روی وب زود بازده نیست و توی این مسیر هست پستی و بلندی هایی که شاید یه هو کل انگیزت رو نابود کنه.فکر کن 6 ماه وقت میازی برنامه مینویسی و داری کم کم برند خودت رو میسازی که بهت اس ام اس میدن دوستات که چرا سایت ف/ی/ل/ت/ر شده؟؟؟ !!!!!

نکته دوم اما اینکه حتما نباید برای وارد شدن به حوزه کارآفرینی انلاین از دانش طراحی و برنامه نویسی وب برخوردار باشین بلکه شما میتونید ایده خودتون رو به افراد و شرکت های معتبر در این زمینه سفارش بدین و کسب و کارتون رو هر چه زودتر راه اندازی کنید مثل دوستان خوبم در کسب و کار همینا ( لینک)
دلیل اینکه من خودم برنامه نویسی رو دارم انجام بدم عشق و علاقه ای هستش که به این کار دارم.پس تو این زمینه واقعا عشق و علاقه حرف اول رو میزنه.

اما نکته آخر: اینکه مدتی هستش که توی انجمن کم کار شدم تنها دلیلش همین پروژه هستش که باید روزانه بیش از چند ساعت باهاش ور برم.حتی عید نوروز کامل رو هم باید بشینم تو خونه و سر کله بزنم با این ادیتورها و لذت ببرم!
میگ میگ !
[تصویر: ojp8ova26wmjxqkhym1g.jpg]

RE: من نیز شروع کردم - کامیار کاظمی - 02-23-2012 10:47 PM

محمد جان به شما تبریک میگویم.
منتظر خبرهای خوبی از پروژه جالبت هستیم.
همیشه موفق باشید

RE: من نیز شروع کردم - ناصر صادقی - 02-23-2012 10:50 PM

دوست عزیز از شنیدن این خبر خیلی خوشحال شدم آرزوی موفقیت رو برات دارم و امیدوارم هر چه زودتر کارت به ثمر بشینه و نتیجه ای رو که انتظارشو داری ازش ببری هر وقت سایتت آماده شد خبرشو بهم بده تا توی سایت های اجتماعی و هر سایت دیگه ای که میتونه جهت افزایش ترافیک سایتت کمکت بکنه انتشار بدم و سایتتو به کل دنیا معرفی کنم برای موفقیتت هر کاری که از دستمون بر بیاد دریغ نمیکنیم.

RE: من نیز شروع کردم - mjdehghani - 02-23-2012 10:51 PM

موفق باشید

RE: من نیز شروع کردم - REZA HAJISALIMI - 02-23-2012 10:57 PM

سلام و خدا قوت
من هم آرزوي موفقيتهاي روز افزون رو براي تك تك اعضاي انجمن دارم
با تشكر
شاد ،پيروز و سر بلند باشيد

RE: من نیز شروع کردم - kafshduzak - 02-23-2012 10:59 PM

ممنونم از دوستان عزیز.به امید خدا طبق برنامه طبق زمان بندی که تو سایت هست پروژه رونمایی میشه.
راستی نظرتون درباره اسم میگ میگ چیه ؟؟؟
نمیدونم وقتی که یکی دو سال پیش کار میگ میگ رو شروع کردم چرا این اسم رو واسش انتخاب کردم اما چند تا نکته خوب داشت این اسم
اونم اینکه تو انجمن هایی که فعالیت میکردیم و سایتمونم که فعال بود کاربرانمون به جای واژه خداحافظی از میگ میگ استفاده میکردن
به خودمون میگفتیم میگ میگی ها !
و اینکه خوبیش این بود مثلا اگر به طرف میگفتی میگ میگ دات ارگ به راحتی میتونست به سایتمون سر بزنه و فکر کنم خصیصه کوتاه بودن برای
حک شدن تو ذهن رو داره.
اما در عوض خیلی ها هم بودن که ایراد میگرفتن که چه اسم مسخره ای !
میگ میگ

RE: من نیز شروع کردم - jahanagahi - 02-23-2012 11:02 PM

امیدوارم موفقتر باشی.

RE: من نیز شروع کردم - کامیار کاظمی - 02-23-2012 11:05 PM

نام خوبیست.البته بستگی به نوع کار شما دارد.
اما ممکن است کار را از حالت جدی بودن کمی خارج کند که باید دقت بفرمائید.
برای طراحی قالب ، بخصوص لوگو و حتی کاراکتر موضوع هم کارکنید، زیرا پتانسیل برند شدن را دارید.

RE: من نیز شروع کردم - kafshduzak - 02-23-2012 11:14 PM

(02-23-2012 11:05 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  نام خوبیست.البته بستگی به نوع کار شما دارد.
اما ممکن است کار را از حالت جدی بودن کمی خارج کند که باید دقت بفرمائید.
برای طراحی قالب ، بخصوص لوگو و حتی کاراکتر موضوع هم کارکنید، زیرا پتانسیل برند شدن را دارید.
اتفاقا اقا کامیار اگر مجله ها و دانلود کنید میبیید تا دلتون بخواد کاراکتر مجازی خلق کرده بودیم از آشپز باشی میگ میگ تا باستان شناس میگ میگ و دستیارش
که اسمش میگ گیجی بود.
اتفاقا یک سرهنگ میگ میگی داشتیم که خواننده هامون عاشق این کاراکتر بودن با اینکه ندیده بودنش!
اتفاقا همین که میتونیم کاراکتر خلق کنیم یکی از دلیل هایی بود که این اسم رو انتخاب کردم.

RE: من نیز شروع کردم - مسعود کوچولو - 02-23-2012 11:15 PM

تبریک
تبریک
تبریک
احسنت احسنت احسنت
آفرین آفرین آفرین
تا جاییکه میدونم قسمت خوبی رو انتخاب کردی برای کارآفرینی.قدرت مانورش بالاست.
موفقیتت حتمی و دعای ما پشت سرت.
امیدوارم خدا هم با تو باشه.