بازگشت دوباره به زندگی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: بازگشت دوباره به زندگی (/showthread.php?tid=2047) صفحه ها: 1 2 |
بازگشت دوباره به زندگی - مهدی گل محمدی - 02-23-2012 12:01 AM سلام خدمت دوستان عزیز. امروز خداوند یک زندگی دوباره به من بخشید. و دوباره به جمعتون برگشتم. امروز من با یک ماشین تصادف کردم که به لطف خدا حتی یک خراشم روی بدنم نیوفتاد فقط یکم پام کوفته شد.ولی واقعا خدارو شاکرم که مارو از رسیدن به هدفمون منع نکرد و با بخشیدن جان دوباره به زندگی من این راه رو برای همیشه باز کرد که دوباره بتونم کارم رو گسترش بدم و کارآفرینی رو ادامه بدم. من امروز دقیقا مرگ رو از نزدیک دیدم و تو اون لحظه به هیچی فکر نمی کردم جز اینکه شاید نتونم دیگه همون مهدی سابق بشم و همون لحظه دوباره به زندگی برگشتم. خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــا شــــــــــــــــــــــــــــکرت RE: بازگشت دوباره به زندگی - کامیار کاظمی - 02-23-2012 12:09 AM مهدی جان مراقب خودتان باشید. بله مطمئنا امید رسیدن به اهداف حتی در حیاتی ترین لحظات زندگی هم به انسان کمک و نیروی تلاش و مبارزه برای بودن را می دهد. امیدوارم همیشه سلامت و شاد در کنار خانواده زندگی کنید. RE: بازگشت دوباره به زندگی - goldmen - 02-23-2012 12:21 AM اقاي گل محمدي حتما يك صدقه بيانداز يا يك كاري بكن..... دارند چشم ميزنند موفقيت هاتو اين كه ميگي خدا دوباره بهت يك زندگي عطا كرده يكم سخت ميشه برات خدا درعوض بيشتر ازت انتظار داره كه بپرستيش وشكر نعمت هايش رو بجا بياري چون يكبار ديگه بهت زندگي رو عطا كرده پس هميشه به ياد خدا باش بخصوص بفكر بندگان نيازمندش...... دعا ميكنم كه هميشه شاد وسرحال باشي....ودر سلامتي به سر ببري زندگيتو برات دعا ميكنم اگر قرار هست روزي اززمين بري بصورتي ترك كني كه لايقت وشايستگيشو داشته باشي RE: بازگشت دوباره به زندگی - MohamadMJ - 02-23-2012 12:35 AM خدا رو شکر که چیزیت نشد داداش حتما صدقه بنداز بعضی وقتها هم پیام خصوصیاتو جواب بده. ![]() RE: بازگشت دوباره به زندگی - اقاي ايـــده - 02-23-2012 12:40 AM اره راست ميگه.هنوز منو ميلياردر نكرده نميميري غصه نخور. اينم بخاطر اين بود كه ما جوانان فعال رو تحويل نميگيري.10 باز پيام خصوصي دادم براي همكاري.ولي اصلا جواب ندادي.ديدي.اينم تلنگر خدا بود. ايشالا 120 سال زنده باشي به ماشين البالويي برسي. RE: بازگشت دوباره به زندگی - arash67 - 02-23-2012 12:57 AM از اینکه اتفاقی برات نیوفتاده خیلی خوشحالم امیدوارم پایت هم زودتر خوب شود بی احتیاطی در رانندگی ضرر جبران ناپذیری دارد پسر همسایه ما به خاطر یک تصادف الان یک ماهه در خانه استراحت میکنه دوستان مراقب خود باشید RE: بازگشت دوباره به زندگی - mjdehghani - 02-23-2012 01:44 PM مهدی جان مواظب خودت باش و هر روز صدقه بده . RE: بازگشت دوباره به زندگی - P@RSA - 02-23-2012 01:53 PM آقا مهدي حواست كجا بوده؟نكنه عاشقي!؟ بازم خدارو شكر چيزي نشده. RE: بازگشت دوباره به زندگی - بهنام ذوالفقارزاده - 02-23-2012 03:50 PM خدارو هزار مرتبه شکر که داداش مهدی ما چیزیش نشده. RE: بازگشت دوباره به زندگی - madar - 02-23-2012 04:25 PM سلام واقعا باید صدقه بدید آقا مهدی هرچند حتما مامان هر روز براتون کنار میزاره که جون سالم بدر بردید |