سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
تولیدات گیاهی و گیاهان دارویی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117)
+--- موضوع: تولیدات گیاهی و گیاهان دارویی (/showthread.php?tid=2042)



تولیدات گیاهی و گیاهان دارویی - اقاي ايـــده - 02-22-2012 07:23 PM

با سلام خدمت دوستان.
اين كارگاه در مورد خواص گياهان دارويي مي باشد كه يكي از دوستان فعال مون به نام اقا مسعود در اين زمينه فعاليت هايي دارند.براي كمك هرچه بيشتر ايشون و شما عزيزان اين تاپيك رو ايجاد ميكنم.
در هر روز چند گياه دارويي معرفي ميشود.پس هربار كه اين تاپيك به روز ميشود حتما سر بزنيد و مطالب را بخوانيد. خيلي از ايده هايي كاري در همين گياهان دارويي مي باشد.



جوشانده‌ی زیرفون، مفید برای بی‌خوابی
آیا بی‌خوابی دارید یا از اختلالات خواب رنج می‌برید؟


اگر بی‌خوابی دارید یا از اختلالات خواب رنج می‌برید و می‌خواهید شب آرامی بگذرانید یک فنجان جوشانده‌ی زیرفون یا تیول می‌تواند کارساز باشد. گل‌های درخت زیرفون مرکب از الکل‌های ترپنیک و ترکیبات آلی هستند و این ترکیبات مسکن و آرام بخش سیستم عصبی مرکزی‌اند.
طریقه‌ی مصرف: مقداری گل زیرفون را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش دم کنید و تا زمانی که بی‌خوابی‌تان رفع نشده باشد قبل از شام و قبل از رفتن به رختخواب یک فنجان از این جوشانده میل کنید.

زیرفون از لحاظ دارویی ۲ گونه آن به نام‌های علمی Tilia sylvestris Desf و Tilia grandifolia Ehrh مورد توجه می‌باشد.
نام‌های دیگر آن: زیزفون، زیرفون برگ‌ریز و زیرفون برگ درشت می‌باشد.

1. دمکرده این گیاه آرام‌بخش و ضدتشنج می‌باشد ۲ گرم از گل این گیاه را در ۲۰۰ سی‌سی آب‌جوش دم‌کرده روزی ۳ فنجان بنوشند.

2.جهت التهاب مخاط دهان ۳ گرم در ۲۰۰ سی‌سی آب‌جوش دم‌کرده غرغره شود.

3. جهت آرام‌بخش و فرح‌بخشی روان ۵۰ گرم گل زیرفون را در ۱۰ لیتر آب‌جوش به مدت یک ساعت دم‌کرده سپس در وان ریخته در آن استراحت کنند.

4.جهت تب‌های شدید از دمکرده گل زیرفون می‌دهند باعث تعرق زیاد می‌باشد و تب از بین می‌برد ۲ گرم در ۲۰۰ سی‌سی آب‌جوش ۱۰ دقیقه دم‌کرده روزی ۳ فنجان بنوشند.

5.جهت سرفه‌های مزمن، خلط سینه، زکام نزله‌ای ۲ گرم زیرفون را در ۳۰۰ سی‌سی آب جوشانده روزی ۳ فنجان بنوشند.
خواص دارویی زیتون...


براي درمان فشارخون 15 گرم برگ زيتون در يك ليتر آب جوش دم كرده يك ساعت بعد از غذا يك فنجان بنوشيد.
براي درمان نقرس 50 گرم برگ يا پوست درخت زيتون در يك ليتر آب بجوشانيد روزي 3 فنجان ميل شود توجه داشته باشيد كساني كه فشار خون آنها پائين است با احتياط مصرف كنند.
براي درمان يبوست صبح ناشتا يك قاشق روغن زيتون ميل كنيد.
براي سنگ صفرا و تحريك كبد صبح ناشتا يك قاشق روغن زيتون و بعد از 15 دقيقه يك ليوان آب جوش ميل كنيد.
براي برنزه شدن پوست ماليدن روغن زيتون و گرفتن حمام آفتاب مفيد مي‎باشد.
برگ درخت زيتون ضدعفوني كننده است.
دم كردة برگ درخت زيتون آرام بخش و براي ناراحتي‌هاي عصبي مفيد مي‌باشد.
براي درمان نقرس از تركيب روغن زيتون و صمغ كاج استفاده نماييد.
روش تهيه بدين صورت است: روغن زيتون و صمغ كاج به طور مساوي در يك شيشه درجه دار ريخته و آن را در آب جوش قرار داده شيشه را خوب تكان مي دهيم تا مخلوط شوند سپس به محل درد مي‌ماليم.
براي تقويت دندانها و لثه‌ها با انگشت آغشته به روغن زيتون آنها را ماساژ دهيد.
. ماليدن آب دم كردة برگ، چوب و ريشه زيتون براي رفع سردرد، سرگيجه مفيد است.
. ضماد برگ زيتون براي ورم‌هاي گرم چشم مفيد است.
. مزمزه با آب برگ زيتون براي دندان درد مفيد باشد.
. صمغ درخت زيتون مقوي ذهن و حافظه است.
. مزمزه با آب نمكي كه زيتون در آن پرورده شده است به لثه‌ها استحكام مي دهد و مفيد براي دندان است.
. خاكستر چوب زيتون با عسل و آب ميوة زيتون براي جلوگيري از ريختن مو و كچلي و جوش سر مفيد است.
. كساني كه درد سياتيك دارند صبح حدود 50 گرم روغن زيتون با آب ولرم يا ماءالشعير ميل كنند. علاوه بر اينكه مسهل قوي مي‌باشد درد سياتيك را هم خوب مي‌كند.
براي دفع سنگ‌هاي مثانه و يا صفراوي مي‌توان روغن زيتون 50 گرم همراه آب گرم ميل نمود.
ماليدن روغن زيتوني كه چند سالي از عمر آن گذشته باشد براي تقويت چشم مفيد است.
دم كردة برگ زيتون براي كساني كه بيماري قند دارند يك نوشيدني خوبي است و نافع مي‌باشد. 20 گرم برگ خشك در يك ليتر آب سرد يك شب بگذاريد بماند سپس 20 دقيقه بجوشانيد صاف نموده روزي 4 نصف استكان ميل شود.
منبع سايت جي تالك


RE: تولیدات گیاهی و گیاهان دارویی - اقاي ايـــده - 02-23-2012 12:15 PM

فواید و خواص باورنکردنی چای سیاه




آیا می دانید همین چای سیاهی که هر روز دم می کنید و نوش جان می کنید دارای فوایدی بسیار زیادی است؟

دو فنجان چای به اندازه پنج وعده سبزی، آنتی اكسیدان دارد.

چای از تشكیل لخته‌های خونی در سرخرگ‌های اصلی جلوگیری می‌كند. پلاك‌ها در واقع تركیبی از چربی خطرناك و كلسترول هستند.

مصرف روزانه سه فنجان چای راهكاری موثر برای جلوگیری از حمله قلبی و سكته مغزی است.
به گزارش ایسنا، پزشكان دانشگاه غرب استرالیا در یك بازبینی جدید یادآور شدند كه نوشیدن منظم چای سیاه یا چای سبز می‌تواند 11 درصد خطر حمله قلبی و بیماری‌های قلبی را كاهش دهد.

چای از تشكیل لخته‌های خونی در سرخرگ‌های اصلی جلوگیری می‌كند. پلاك‌ها در واقع تركیبی از چربی خطرناك و كلسترول هستند.

به گزارش روزنامه‌ تلگراف، متخصصان تغذیه معتقدند كه به لحاظ تحویل آنتی اكسیدان‌ها، دو فنجان چای معادل پنج نوبت مصرف سبزیجات یا دو عدد سیب حاوی آنتی اكسیدان‌ها است. مزایای چای به طور چشمگیری به خاطر محتوای فلاوونوئید آن است.

فلاوونوئیدها در واقع محتویات آنتی اكسیدانی هستند كه با بیماری‌های قلبی ـ عروقی تعامل دارند. هر یك فنجان چای بین 150 تا 200 میلی‌گرم فلاوونوئید دارد. علاوه بر این‌ها میزان فلاوونوئید موجود در چای سیاه درست به همان اندازه چای سبز است
انجير چه خواصى دارد و چه استفاده هايى به شما مى رساند؟

انجير از ميوه هايى است كه از قديم آن را مى شناخته اند و در كتب مذهبى مسيحيان و مسلمانان از آن نام برده شده است و حتى در قرآن مجيد به آن سوگند داده شده است .
مصريان باستان انجير را از نظر دارويى مصرف مى كرده اند و نسخه هاى طبى زيادى از انجير در كتابهاى پزشكى مصر قديم وجود دارد.

انجير انواع و اقسام دارد كه به دو رنگ زرد و قرمز بيشتر ديده مى شود.
طبق آخرين تجزيه علمى كه از انجير كرده اند معلوم شده است انجير داراى اين مواد است :

انجير داراى آهن ، منگنز، كلسيم ، بروم ، ويتامينهاى آ و ب 1 و ب 2 و پ پ و ث مى باشد.
انجير كال و نرسيده داراى اسيدى محرك است .
صد گرم انجير تازه داراى صد كالرى ولى صد گرم انجير خشك داراى دويست و پنجاه كالرى حرارت است .

انجيرى كه خوب رسيده و تازه باشد مغذى و زود هضم مى شود و چون زود تخمير مى شود بايد پس از چيدن از درخت مصرف كرد، يا در يخچال در درجه كمى از برودت نگهدارى كرد.
- انجير براى ورزشكاران غذايى مطلوب است .
- براى كسانى كه يبوست دارند ملين است .
- انجير ادرارآور است و كسانى كه به خروج ادرار احتياج دارند بايد مصرف كنند.
انجير سينه را نرم مى كند، جوشانده انجير با كشمش دواى بزرگسالان و كسانى كه از بستر بيمارى برخاسته و دوران نقاهت را مى گذرانند و همچنين پيران و ورزشكاران است .
زنان حامله بايد انجير مصرف نمايند.
جوشانده چهل تا دويست گرم انجير در يك ليتر آب براى برونشيت مزمن ، زكام ، گرفتگى صدا مفيد است . مربا و كمپوت انجير هم براى اشخاصى كه مبتلا به يبوست هستند موثر است .
كسانى كه مى خواهند از انجير براى دفع يبوست استفاده كنند بايد سه يا چهار انجير تازه را كه چهار قطعه كرده اند در نيم ليتر شير بجوشانند تا پخته شود و آن را با دوازده عدد كشمش صبح ناشتا بخورند. يا به طريقه ديگرى عمل كنند به اين ترتيب كه شب 6 عدد انجير خشك را در يك ليوان آب بخيسانند و صبح ناشتا آن را بخورند. جوشاندن برگ انجير به مقدار بيست و پنج تا سى گرم در يك ليتر آب براى معالجه سرفه و اختلالات جريان خون مفيد و موثر است .
خانمهايى كه مبتلا به بى نظمى عادت ماهانه شده اند اگر جوشانده برگ انجير را چند روز قبل از عادت ماهانه مصرف نمايند جريان آن را منظم و مرتب خواهد كرد. شير سفيدى كه از دم برگها و يا خود ميوه ها خارج مى شود بهترين درمان ميخچه و زگيل است كه بايد آن را صبح و شب روى ميخچه پا گذاشت تا آن را زايل كند.
برگهاى درخت انجير كاملا ظروف آشپزخانه را پاك مى كند. خانمهايى كه مى خواهند ظروف آشپزخانه خود را كاملا پاك و صيقلى كنند مى توانند از برگ انجير استفاده نمايند.


RE: تولیدات گیاهی و گیاهان دارویی - اقاي ايـــده - 02-28-2012 09:08 PM

خواص دارویی گلابی

بر اساس نتايج پژوهشهاي جديد، گلابي اسيدهايي دارد كه هم دستگاه دفاعي بدن را بسيار تقويت مي كند و هم خاصيت ضد ويروس ايدز دارد. البته توصيه شده است كه هر روز بايد گلابي خورد.

پيشتر نيز كشف شده بود كه گلابي به سبب داشتن منيزيم، فشار خون بالا را كاهش مي دهد. گلابي روده ها را پاك مي كند و قند آن براي بيماران ديابتي ضرر ندارد.
پوست گلابي دير هضم و سرشار از املاح معدني است و افرادي كه ناراحتي معده دارند بايد گلابي را پوست كنده بخورند.

خواص طالبی و گرمک و چه كسانى مى توانند طالبى بخورند

لطافت و شفافيت پوست چهره خود را به وسيله طالبى و گرمك حفظ كنيد
طالبى و گرمك از ميوه هاى لطيف و پر آب فصل تابستان است كه داراى آب و ويتامين هاى مختلف است .
آيا مى دانيد چه كسانى بايد طالبى بخورند و چه كسانى نخورند؟
يك طالبى را جلو خود بگذاريد و خوب به آن نگاه كنيد در سطح خارجى آن كه پوست آن را تشكيل مى دهد هشت تا دوازده خط شيارى جدا از هم مى بينيد كه به رنگ سبز و يا قرمز كمرنگ است .

طالبى از ميوه هايى است كه زودتر از خربزه به عمل مى آيد، لطيف و پر آب و معطر و گاهى خيلى شيرين است ولى چون ميوه ظريفى است زياد نمى شود آن را نگهدارى كرد و بعلاوه طاقت و تحمل راههاى دور و دراز حمل و نقل را هم ندارد.
اگر صدگرم طالبى را در آزمايشگاه تجزيه علمى بكنيد.
6/0 گرم آن مواد نشاسته اى است .
11/0 گرم آن مواد چربى است .
27/3 گرم آن مواد استخراجى است .
33/0 گرم آن سللوز است .
24/0 گرم آن قند است .
05/1 تا 6 درصد آن ويتامينهاى آ و ب 2 و ث مى باشد.
ارزش غذايى طالبى و گرمك و حتى خربزه كم است به همين علت كه در فارسى ضرب المثلى است كه مى گويند (فكر نان كن كه خربزه آب است ) طالبى : خنك ، اشتهاآور، ملين ، ادرار آور و موجب طراوت پوست است .

چه كسانى مى توانند طالبى بخورند:
1- كسانى كه كم خونى دارند. 2- كسانى كه سل ريوى دارند.3- كسانى كه مبتلا به يبوست و بواسير هستند. 4- كسانى كه حبس البول شده اند. 5- كسانى كه نقرس و روماتيسم دارند. 6- كسانى كه مزاج صفرايى دارند. 7- خانمهايى كه مى خواهند معالجه زيبايى كنند.
چه كسانى طالبى نبايد بخورند و يا در خوردن آن حداعتدال و احتياط را رعايت كنند.
1- كسانى كه مرض قند دارند. 2- كسانى كه ورم روده دارند. 3- كسانى كه هضم مشكل و دردناك دارند.
طالبى را چه وقت و چگونه بايد خورد؟
طالبى را بدون شكر و يا چيزهايى ديگر به طور ساده بايد پيش از غذا خورد كسانى كه طالبى را با نمك و فلفل مى خورند هضم آن را آسانتر مى كنند ولى در مقابل ، خاصيت ملين آن را كم مى كند.

استعمال خارجى
گوشت طالبى را اگر روى سوختگيهاى سبك و سطحى و يا ورم پوست بگذارند آن را تسكين داده و شفا مى بخشد.
خانمهايى كه پوست خشكى دارند بايد از آب طالبى براى شستشوى صورتشان استفاده كنند و هر شب با آب طالبى با مخلوط زير كه به اندازه مساوى بايد تهيه شود صورت خود را بشويند تا پوست چهره آنها صاف و شفاف شود.
آب مقطر - شير تازه نجوشيده گاو - آب طالبى .
آب طالبى و شير تازه نجوشيده و آب مقطر را به هر اندازه تهيه مى كنند بايد به مقدار مساوى با يكديگر مخلوط گردد و مصرف نمايند.
طالبى وقتى به اندازه يك گردو مى شود مى چينند و با سركه از آن ترشى درست مى كنند.
تخم طالبى و يا گرمك با تخم كدو و تخم خيار تشكيل تخمهاى خنك را مى دهند و براى تسكين و نرم كردن سينه مصرف مى شود. طرز مصرف آن اين است كه اين سه تخم را كمى مى كوبند و در آب مى ريزند تا شيره آن در آب مخلوط گردد سپس آن را صاف كرده و مصرف مى كنند.

خواص و ارزش غذايي هلو و موارد مختلف استعمال هلو ...

براى تسكين تحريكات عصبى ، دمكرده شكوفه درخت هلو بكار ببريد
اصل هلو از چين بوده است و بعد به ايران آمده و از ايران به اروپا رفته است . هنوز هم در چين ، يكنوع هلوى وحشى مى رويد كه هسته آن درشت ولى خود آن كوچك است . در قرون وسطى نام هلودر كتابهاى فرانسه آمده است و دستور داده اند آب هلو را با عسل بجوشانند و شيرينبيان به آن اضافه كنند و بنوشند تا نفس مطبوعى پيدا كنند.


ارزش غذايى هلو

هلو مثل تمام ميوه ها خواص ادرارآورو ملين دارد. گوشت هلو، داراى سلولوزهاى نرمى است و كاملا هضم مى شود. هلو ميوه اىنسبتا كم ترشى است . مواد قندى و نشاسته اى آن به آسانى هضم مى شود و معده به راحتىهضم آن را تحمل مى كند.


به نظر مى رسد كه مواد قندى هلو، ترشحات غده هاى هاضمهرا تقويت مى كند و هضم غذا را آسان مى سازد
.
هلو ميوه اى است كه خيلى ويتاميندارد. ويتامين هاى ((ب 1)) و ((ب 2)) و ((پ ، پ )) و ((ث )) و مخصوصا ويتامين ((آ)) در هلو فراوان است

.
اين ويتامينها به مقدار زيادى در پوست هلو تمركز يافته استو به همين علت مثل لويى چهاردهم ، بايد هلو را با پوست خورد و دندان در پوست و گوشتآن گذاشت

.
توصيه شده است كه پوست هلو را، ولو سفت هم باشد، بايد جويد وخورد

.
هر چند كه پوست هلو با كركهاى نرمى كه دارد، به ذائقه بعضى ها خوش ‍ نمىآيد

.
مصرف هلو به چه اشخاصى توصيه مى شود

:
تمام كسانى كه از سلامتى طبيعىبرخوردارند، به شرط آن كه هلو كاملا رسيده باشد مى توانند آن را مصرف كنند. زيراهلوى رسيده براى همه ، حتى كسانى كه دستگاه هاضمه ظريفى دارند قابل هضم است

.
كسانى كه از روده ها عليل هستند، بايد از خوردن پوست هلو خوددارى كنند. كسانىكه از بستر بيمارى برخاسته اند و دوره نقاهت را مى گذرانند، بچه هاى كوچك پير مردان، مى توانند هلو را بجوشانند و بخورند و يا پخته آن را به صورت كمپوت كه دسر مخصوصرژيم غذايى است به مصرف برسانند

.
اشخاصى كه مرض قند دارند، بايد از مصرف هلو چشمپوشى كنند. زيرا هلو سرشار از مواد قندى است . هلو، دسرى عالى براى اشخاص چاق است . زيرا كم كالرى است و هر صد گرم هلو بيش از شصت كالرى حرارت ندارد

.
كسانى كهامراض كليوى و يا رماتيسم دارند، بايد هلو بخورند زيرا هلو ادرار آور است و قليايىكننده خون است

.

چه هلويى را انتخاب كنيم؟

هلو، شفتالو، شليل ، خواص يكسانى دارند ولى هلوهايى كه سفت است ،براى كمپوت مناسب تر است .
هلو و انواع آن بايد كاملا رسيده باشد. هلوهاى سبزرنگ و سفت ، داراى عناصر تحريك كننده است و براى جدار روده هاى عليل خوب نيست وتوليد اسهال مى كند


.
هلو وقتى زياد رسيده باشد و داراى لكه هاى قهوه اى باشد،علامت اين است كه مقدارى از مواد حياتى خود را از دست داده و در حال پوسيدن است

.

موارد مختلف استعمال هلو

گوشت هلووقتى له شد آب آن شير زيبايى طبيعى براى خانمهايى است كه به سلامت و ظرافت پوست خودعلاقه دارند. زيرا آب هلو قبض كننده است و وقتى آن را به پوست صورت و يا بدن خودبماليم ، سوراخهاى پوست را جمع مى كند ويتامينها و مواد معدنى هلو، پوست را غذا مىدهد و رنگ روشن و درخشانى به آن مى بخشد.
پس وقتى گوشت و يا آب هلو را به صورتخود مى ماليد، آن را تا مدتى پاك نكنيد و بگذاريد به صورت شما خشك شود و بعد همصورت خود را با آب باران يا گلاب و يا آب مقطر بشوييد


.
هسته هلو در زمانهاى قديم، نوشداروى عوارض بدمستى بود كه آن را مى كوبيدند و براى دفع ميگرن و درمان نورالژىروى پيشانى و شقيقه ها مى ماليدند ولى در زمانهاى حاضر مصرف آن را تجويز نمى كنند وعقيده دارند كه هسته هلو، داراى مواد سمى است

.
روغنى كه از هسته هلو استخراج مىشود، در قديم مصارف زيادى داشت از جمله مادربزرگهاى ما آن را براى معالجه ورمبواسير مصرف مى كردند

.
شكوفه درخت هلو به عنوان دم كرده ، خاصيت تسكين اعصابدارد. زيرا داراى تركيبات سياتيك است و به علت همين تركيبات سمى است ، كه بايد آنرا با احتياط و به مقدار كم مصرف كرد

.
شربت گل هلو، داراى خواص ضد سرفه است ومجارى تنفس را وقتى تحريك شد، آرام مى كند و ترشح خلط را از سينه آسان مى سازداخيرا هلوى رسيده را تقطير كرده اند و از آن اسانسى به دست آورده اند كه داراىمواد: اتر، لينالول ، اسيدفورميك ، آستيك ، والريك ، كاپريليك ، آستالدهيك ،پورپورول ، و كاردى نن است

.
هلو را در تابستان خشك مى كنند و در زمستان برگههلو را در آب مى خيسانند و به عنوان غذاى ملين براى رفع يبوست مى خورند

.
در قمصركاشان : نوعى هلوى مخصوص به عمل مى آيد كه به آن الك مى گويند و بيشتر آن را براىساختن جوز قند سفيد قمصر مصرف مى كنند.


RE: تولیدات گیاهی و گیاهان دارویی - کامیار کاظمی - 03-07-2012 11:12 AM

خبرنامه الکترونیکی شماره 31و 32 انجمن گياهان دارويي ايران (نیمه اول و دوم اسفند ماه 1390)


دانلود


RE: تولیدات گیاهی و گیاهان دارویی - bmwz7 - 05-11-2012 09:15 PM

[quote='سجاد دانشفر' pid='20311' dateline='1329983132']
فواید و خواص باورنکردنی چای سیاه




آیا می دانید همین چای سیاهی که هر روز دم می کنید و نوش جان می کنید دارای فوایدی بسیار زیادی است؟

من نمیدونم این حرف درسته یانه.مایه استاد داریم که بشدت چای و منع میکنه.یعنی میگه به هیج عنوان چایی نخورید


RE: تولیدات گیاهی و گیاهان دارویی - اقاي ايـــده - 05-12-2012 12:19 AM

والا دوست عزيز
من تا به حالا به جواب مشخصي نرسيدم.يكي ميگويد مفيد هست يكي ميگويد مضر هست.
اين دو مطلب بارها از خود تي وي پخش شده.
منكه متاسفانه متوجه نشدم.اگر كسي تا حالا كامل و با دليل و مدرك ميداند بيان كنند.


RE: تولیدات گیاهی و گیاهان دارویی - bmwz7 - 05-12-2012 10:46 AM

(05-12-2012 12:19 AM)سجاد دانشفر نوشته شده توسط:  والا دوست عزيز
من تا به حالا به جواب مشخصي نرسيدم.يكي ميگويد مفيد هست يكي ميگويد مضر هست.
اين دو مطلب بارها از خود تي وي پخش شده.
منكه متاسفانه متوجه نشدم.اگر كسي تا حالا كامل و با دليل و مدرك ميداند بيان كنند.

این حرفو استاد جلیل بابایی بماگفتندشاید از دوستان این استادوبشناسن.تا حالا500نفر از مریضای سرطانی روباطب قرانی معالجه کرده وخیلی مریضای دیگه...


RE: تولیدات گیاهی و گیاهان دارویی - aminrafael3 - 05-12-2012 11:06 AM

سلام دوست عزیز این استاد بابائی کجا میشه پیداشون کرد؟

تا حالا اسمشونو نشنیده بودم


RE: تولیدات گیاهی و گیاهان دارویی - bmwz7 - 05-12-2012 11:14 AM

دوست عزیز اگه اسم جلیل بابایی روتوگوگل سرچ کنی.میتونی بری سایتش.شمارشم اونجا هستش هرسوالی داشتی میتونی ازش بپرسید.همه ی این مریضارم مجانی درمان میکنه


RE: تولیدات گیاهی و گیاهان دارویی - soltan_sal - 12-18-2012 03:49 PM

اگر کسی درباره تولید گیاهان دارویی در منزل اطلاعی دارد و یا تجربه کسب کرده است روشهای تولید را در این تاپیک قرار دهد .