سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
مراحل چاپ و نشر كتاب - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: میلیاردر شدن در کتابخانه (/forumdisplay.php?fid=24)
+--- موضوع: مراحل چاپ و نشر كتاب (/showthread.php?tid=2012)

مراحل چاپ و نشر كتاب - pulaki - 02-17-2012 01:00 PM

فرض ميكنيم كه من يك نويسنده ام و كتاب يا كتابهايي را آماده چاپ دارم اما هنوز كتابي چاپ نكرده ام از دوستان بزرگواري كه در اين زمينه تجارب ارزشمندي دارند مخصوصا آقاي كاظمي و حانم قناد وساير عزيزان خواهش ميكنم در خصوص (موارد ذيل) راهنمايي بفرمايند
1- اولين كاري كه بعد از تمام كردن كتاب براي چاپ آن بايد انجام بدهيم چيست؟
2- شرايط اخذ مجوز نشر از وزارت ارشاد چگونه است و چقدر زمان مي برد؟
3-نحوه قرار داد با ناشر به چه صورتيست و ايا بعد از گرفتن مجوز بايد با ناشر قرارداد بست يا قبل ازآن؟
4-چند درصد از قيمت پشت جلد به نويسنده تعلق ميگيرد واين پرداخت بعد از فروش كتاب انجام ميگيرد يا بعد از بستن قرار داد با ناشر؟
5-تيراژ كتاب توسط ناشر تعيين ميشود يا نويسنده ؟
6-ويراستاري و طرح روي جلد كتاب بعهده نويسنده است يا ناشر؟
7- چاپ كتاب توسط مولف چه شرايطي دارد و...

RE: مراحل چاپ و نشر كتاب - کامیار کاظمی - 02-17-2012 02:15 PM

1. به دنبال ناشر با پخش قوی باشید.
2. به سایت وزارت ارشاد مراجعه بفرمائید، بستگی به موضوع کتاب و برخی شرایط غیر رسمی، از 3 روز تا 3 سال!
3. بستگی به تجربه رزومه شما دارد. میتوانید مجوز مولف هم قبل از قرارداد بگیرید و یا مجوز با ناشر باشد.
4. بازهم بستگی به شرایط ناشر با شما دارد. اگر درصدی باشد از 5 تا 15 درصد ممکن است متغیر باشد.
5. بستگی به کسی دارد که سرمایه گذاری میکند اگر شما سرمایه بگذارید مختارید و گرنه ناشر.
6. بازهم بستگی به قرار داد دارد. ناشر اگر انجام دهد هزینه را دریافت میکند.
7. شرطی ندارد از وزارت ارشاد مجوز شخصی بگیرید و با کارت سبز به سراغ ناشر رفته و هزینه را داده کتاب را چاپ و بعد تحویل بگیرید.

RE: مراحل چاپ و نشر كتاب - MARYAR - 02-17-2012 09:05 PM

1- بايد ابتدا كتابتان را ويراستاري و صفحه بندي بر اثر قطع هاي مرسوم چاپ انجام دهيد
سپس به دنبال يك نشر همراستا با موضوع كتاب بگرديد.
در صورت امكان با ناشر مورد نظر ارتباط برقرار كرده و چند صفحه ابتدايي از كتاب را در اختيار ناشري كه به توافق رسيديد قرار دهيد
2- بستگي دارد موضوع كتابتان چي باشه؟معمولا كتاب هاي تخصصي و درسي 2هفته و كتابهاي تاريخي و سياسي تا چند سال. البته به اسم ناشري كه مجوز مي گيرد هم بستگي دارد.

RE: مراحل چاپ و نشر كتاب - yu3f - 10-29-2012 03:10 PM

والا من برای ی کتاب تخصصی در زمینه کامپیوتر ک دارم می نویسم با یک ناشر کتاب های کامپیوتری تماس گرفتم. یعنی میل زدم. اونا هم جواب دادن و ی شماره تلفن دادن و گفتن تماس بگیرید تا یک قرار حضوری بگذاریم و بعد از بررسی موضوع کتاب و محتوی نحوه همکاری و چاپ رو مشخص کنیم. #تجربه_شخصی