آیا به انجمن دینی داریم؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: آیا به انجمن دینی داریم؟ (/showthread.php?tid=1900) |
آیا به انجمن دینی داریم؟ - مسعود کوچولو - 02-09-2012 01:57 PM سلام دوستان من مدت زیادی نیست که به جمع دوستان میلیاردر راه پیدا کردم و تا حالا اینهمه میلیاردر یه جا ندیده بودم اما تو همین مدت کم کلی به اینجا وابسته شدم والبته کلی هم کمک گرفتم. حالا یه سوال ازتون دارم: آیا به انجمن احساس دین میکنید؟ انشاالله بعد از میلیاردر شدن یا ترجیحا تیلیاردر شدن چیکار برای گسترش این انجمن میکنید؟ دوستان در ضمن من در دو زمینه ایده دادم و واقعا نیازمند نظرات و کمکتون هستم. کارآفرینی در زمبنه ی مواد غذایی ایده ی تبلیغاتی درآمدزا اگه میبینید اینجا نوشتمشون بخاطر اینه که ازتون همفکری میخوام. لطفا RE: آیا به انجمن دینی داریم؟ - azim - 02-09-2012 03:22 PM قطعا به انجمن مدیونیم.... من خودم شخصا وقتی به درآمد خوبی رسیدم ،قسمتی از درآمدم رو صرف گسترش بهینه انجمن میکنم.... RE: آیا به انجمن دینی داریم؟ - یک همراه سبز - 02-10-2012 04:43 PM چو دانی و پرسی خطاست:-) خب معلومه که به سایت و مدیریت آن و همه اعضا احساس دین میکنم چون خودم الان قرار هست از صفر شروع کنم و مطمئنم با همفکری دوستان به قدم به قدم به سکوی موفقیت نزدیک میشمــ مطمئنا تجربه هامو در اختیار دوستان میزارم و حتی این امر باعث میشه خودم انگیزه بیشتری برای حضور در سایت پیدا کنمــ از هیچ کمکی دریغ نمیکنمــ امیدوارم تک تک دوستان رو روی سکوی موفقیت ببینمــ RE: آیا به انجمن دینی داریم؟ - مسعود کوچولو - 04-21-2012 12:54 AM عزیزان. من قبل از ورود به انجمن با تمام مباحث موفقیت آشنا بودم. حتی در زمینه های کارآفرینی و سرمایه گذاری و ... آموزش های غیر حضوری گذرانده بودم. اما بحثی که هست اینه که مدتی بعد از حضور در انجمن اونم با تاثیر مستقیم فاز آزمایشی کارم رو شروع کردم و خدا رو شکر موفق شدم. حالا میخوام بدونم که با لطف خدا بعد از شروع شدن کار به صورت جدی و البته رونقش چجوری باید دینم رو به انجمن ادا کنم؟ پیشنهاد شما؟ RE: آیا به انجمن دینی داریم؟ - P@RSA - 04-21-2012 01:07 AM سلام فكر ميكنم همين حضور شما و ارائه تجربياتتان همچنين هر كمكي براي بقا و پيشرفت اين انجمن بسيار مفيد خواهد بود. |