سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
آفرین به پرسپولیس - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50)
+--- موضوع: آفرین به پرسپولیس (/showthread.php?tid=1833)

صفحه ها: 1 2 3

آفرین به پرسپولیس - کامیار کاظمی - 02-02-2012 09:05 PM

من از فوتبال سر در نمی آورم اما آفرین به پرسپولیس که واقعا گل کاشت.
پرسپولیس 3 - استقلال 2

این تلاش با ده نفره بازی کردن پیروزی و برد در دقیقه اضافی عالی بود.

RE: آفرین به پرسپولیس - مهدی گل محمدی - 02-02-2012 09:22 PM

همه بچه های پــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرســـــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــپولـــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـیسی

هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا

RE: آفرین به پرسپولیس - arash67 - 02-02-2012 09:43 PM

پرسپولیس زلزله همینه همینه

RE: آفرین به پرسپولیس - MARYAR - 02-02-2012 10:50 PM

پرسپولسش هوراااااااااااااااااااااااااا
برادر سبحان اميدوارم بازي زيباي پرسپوليس را ديده باشي
من كه بعد از بازي مدام دارم به دوستاي استقلاليم زنگ مي زنم و باهاشون كل كل مي كنم
خيلي برد جذابي بوددددددددددددددد

RE: آفرین به پرسپولیس - kafshduzak - 02-02-2012 10:54 PM

من به پرسپولیسی ها تبریک میگم
واقعا حالم گرفته شد بعد از بازی اصلا واسم باور نکردنی نبود که تو 9 دقیقه اینطوری بشه نتیجه بازی.
البته تنها دلیلشم غرور بود و شب خوب زائد( فکر نکنم دیگه تو هیچ بازی بتونه هتریک کنه)
خیلی حالم گرفته شد اما باز با توجه به 4 برد قبلی دارم سعی میکنم حالم رو خوب کنم و لذت ببرم از این باخت !

RE: آفرین به پرسپولیس - Alireza_Kh - 02-02-2012 11:03 PM

ما که هیچ طرفی نیستیم, امیدوارم روزی فوتبال ایران به کیفیتی برسد که ما هم جذب بشیم, به هر روی فکر کنم برد شیرینی برای پرسپولیسیها بود, بهشون تبریک میگم.

RE: آفرین به پرسپولیس - MARYAR - 02-02-2012 11:06 PM

عيب نداره
ولي خداييش تمام بازي دست پرسپوليس بود و كلي موقعيت عالي و تك به تك داشت.
به اين مي گم مربي طلايي با يك تعويض طلايي زايد را كه هيچ كس به گل زنيش فكر نمي كرد در زمان طلايي آوردش تو بازي

RE: آفرین به پرسپولیس - mjdehghani - 02-02-2012 11:24 PM

دنیزلی نشون داده که مربیه . نیمه دومای پرسپولیس از وقتی اون اومده اغلب نیمه برد پرسپولیس بوده . فکر کنم دنیزلی تجسم خلاقش خیلی خوب باشه . باید جذب انجمن بشه .

RE: آفرین به پرسپولیس - P@RSA - 02-02-2012 11:35 PM

پرسپوليسيا رو عشقه
تبريك به همه. اين برد همه برداي استقلال رو مي ارزيد!

RE: آفرین به پرسپولیس - pulaki - 02-03-2012 12:08 AM

مردي نبود فتاده را پاي زدن
من هم به همه پرسپوليسيهامخصوصا به همسرو فرزندم كه پرسپوليسي دو آتيشه اند تبريك ميگم اما اين برد چيزي از ارزشهاي تيم محبوب و محجوب استقلال كم نميكند مگر نه اينست كه شكست مقدمه پيروزيه و تاپايان فصل خيلي مونده و جوجه راآخرپاييز ميشمارند ازآن گذشته برد به ضرب و زورمربي و بازيكن خارجي كه هنرنيست گلهاي ميداودي و زندي ازصدتا گل زايدهاارزشمندتره اين زخم زبانهارا فراموش نخواهيم كرد و بموقعش تلافي خواهيم كرد !زنده باد استقلال پاينده باد تيم ملي