کشاورزی سود داره؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: کشاورزی سود داره؟ (/showthread.php?tid=17191) |
کشاورزی سود داره؟ - shinnon73 - 03-25-2019 04:37 AM سلام. من از طرف پدر زمین کشاورزی زیادی داریم. کرمانشاهیم هستم خودم پرستارم اما خب کار آزاد دوس دارم الان تو فکر کشاورزی رفتم و به کشاورزی فک میکنم. انباری و اینجور چیزا خیلی داریم توی زمینا و کنار شهر هستن. یعنی سرکشی بهش راحته حالا تو فکر کشاورزی هستم که سبزی کاری کنم و بعدا هم بسته بندی کنم یه چیزی تو مایه های کارگاه کوچیک باشه اول از همه میخوام تابستون از پرورش قارچ شروع کنم ک ببینم توانایی کارای کشاورزیو دارم یا ن. نمیدونم با توجه به این شرایط اقتصادی و همه این صحبتا این کار ارزششو داره؟؟؟ من ک خودم خیلییی دوس دارم اینکارو انجام بدم RE: کشاورزی سود داره؟ - shinnon73 - 03-25-2019 04:40 AM البته اینم بگم با توجه به اینکه زمین چسبیده ب شهر و ممکنه تا ۱۰ سال دیگه شهری حساب شه، اول ب باغ گردو و اینا فک کردم ولی میگن چون نزدیک شهره دزد میزنه میبرن همه چیو و اینکه بعدا نمیذارن دیگه مسکونی شه |