بالاخره فهمیدم چکار کنم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +--- موضوع: بالاخره فهمیدم چکار کنم (/showthread.php?tid=17133) |
بالاخره فهمیدم چکار کنم - Elahee - 11-24-2018 12:40 PM سلام و عرض ادب خدمت دوستان و اساتید گرامی من لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و شوهرم دانشجوی دکتری فیزیک هستند من به شدت تمایل به راه اندازی یه کسب و کار دارم و تاپیک های اینجا رو تقریبا خوندم و خیلی فکر و مطالعه کردم اما چون هیچ سرمایه و اسپانسری ندارم نتونستم کاری رو تا الان عملی کنم الان یه فکر به ذهنم رسید که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که کلا فکر خوبی هست یا نه و این که چه راهنمایی برای انجام بهترش دارید با توجه به این که ما توی منازل دانشجویی زندگی میکنیم من به تعداد زیادی از افراد که دانشحوی ارشد و دکتری هستند دسترسی دارم پس تصمیم گرفتم تبلیغات کنم و کلاس خصوصی بگیرم براشون و خودم هم درصدی از پول رو بردارم بی صبرانه منتظر شنیدن تجارب مشابه و نظرات خوبتون هستم RE: بالاخره فهمیدم چکار کنم - Elahee - 11-24-2018 04:10 PM عزیزانی که بازدید میکنند لطفا نظر هم بدن RE: بالاخره فهمیدم چکار کنم - judıo - 11-28-2018 07:47 PM به نظر من اگه شروع کار، خیلی هزینه بردار نیست یه تست آزمایشی انجام بده ببین نتیجه چی میشه... تو این مدت آزمایشی هم میتونی بفهمی که چقدر ایدت برات مهمه (چون بعضا یه ایده هایی سراغ آدم میاد و آدم دوست داره اون کارو بکنه ولی بعد یه مدت می فهمه که چه خوب که وقتشو صرف اون کار نکرده...) |