راه انداز پخش پوشک بهداشتی کودک - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: راه انداز پخش پوشک بهداشتی کودک (/showthread.php?tid=17058) |
راه انداز پخش پوشک بهداشتی کودک - Mehrvjb - 08-30-2018 02:22 AM با سلام یکی از دوستان پیشنهاد شراکت تو زمینه پخش پوشک بچه رو داد بنده که تو کار بازاریابی تا به حال نبودم و جایی رو برای تحقیق نمیشناسم از دوستانی که تو این زمینه کار کردن میخوام راه رو نشونم بدن برای شروع چه چیزهایی رو باید در نظر داشته باشم در آمد توی اینکار چطوره(منظورم پخش عمده است) در صورتی که برای شما مقدور با این تلفن از طریق واتس اپ بهم مساوره بدید یا همینجا نظرتون رو اعلام کنید سرمایه اولیه تقریبا ۵۰ میلیون انبار یه مکان هست که دستمه مبشه بعنوان انبار ازش استفاده کنم ماشین جهت پخش ندارم RE: راه انداز پخش پوشک بهداشتی کودک - Mehrvjb - 08-30-2018 02:24 AM شماره واتس اپ ۰۹۰۳۶۴۳۴۲۴۳ RE: راه انداز پخش پوشک بهداشتی کودک - trader4shiraz - 09-04-2018 08:59 PM من چندسال تو این کار بودم مردم برای بچشون جنس بنجل نمیخرن و باید حتما جنس مارک بیاری پوشک مارک خیلی سود نداره باید سعی کنی کنارش جنسهای دیگه بفروشی بدی کار سولولزی اینه که خیلی حجم میگیره وباید انبار و مغازه بزرگ داشته باشی حتما وانت و کارگر هم می خوای به نظر من اگر هنوز استارت نزدی بیشتر فکر کن |