سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
صفر تا صد سایت از من ، محصول یا ایده کسب از شما - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: صفر تا صد سایت از من ، محصول یا ایده کسب از شما (/showthread.php?tid=17038)

صفر تا صد سایت از من ، محصول یا ایده کسب از شما - alireza1122 - 08-06-2018 09:44 PM

سلام بنده به طراحی سایت تسلط دارم اگر از بین اعضا عزیزانی هستند که محصولی برای فروش از طریق سایت دارند یا ایده خاصی غیر از فروشگاه اینترنتی که از اون میشه کارافرینی و کسب درامد کرد میتونیم باهم کار کنیم.

تمام صفر تا صد سایت و امور گرافیکی و گذاشتن محصول و تبلیغات و سئو و ... به عهده بنده.

مزیت این کار اینه سایت یک طراح فیکس و یک تامین کننده داره که راز موفقیت خیلی از سایتهای مشهور همینه.به عبارت ساده تر مشکل صفحه اول بودن در موتورهای جستجو یا اینکه مشتری چطور از بین رقبا سایت رو پیدا کنه یا دیگر مشلات مثل نداشتن زمان کافی برای رسیدگی یا عدم توانایی کار کردن با تنظیمات و پنل سایت و اینکه چطوری یک محصول داخل سایت بزاریم و حرفا ..... همه رو طراح به عهده میگیره.

این موضوع فقط شامل یک شریک نمیشه و اگر بقیه هم پای کار باشن میتونیم همگی روی یک سایت پیش بریم چون بازدهی بیشتری داره

RE: صفر تا صد سایت از من ، محصول یا ایده کسب از شما - iman_bahar - 08-10-2018 02:12 AM

(08-06-2018 09:44 PM)alireza1122 نوشته شده توسط:  سلام بنده به طراحی سایت تسلط دارم اگر از بین اعضا عزیزانی هستند که محصولی برای فروش از طریق سایت دارند یا ایده خاصی غیر از فروشگاه اینترنتی که از اون میشه کارافرینی و کسب درامد کرد میتونیم باهم کار کنیم.

شما اندروید کار کردین؟!
اگر نه حتمن انرا هم فرا بگیرین

RE: صفر تا صد سایت از من ، محصول یا ایده کسب از شما - rad86 - 08-16-2018 01:41 PM

(08-06-2018 09:44 PM)alireza1122 نوشته شده توسط:  سلام بنده به طراحی سایت تسلط دارم اگر از بین اعضا عزیزانی هستند که محصولی برای فروش از طریق سایت دارند یا ایده خاصی غیر از فروشگاه اینترنتی که از اون میشه کارافرینی و کسب درامد کرد میتونیم باهم کار کنیم.

تمام صفر تا صد سایت و امور گرافیکی و گذاشتن محصول و تبلیغات و سئو و ... به عهده بنده.

مزیت این کار اینه سایت یک طراح فیکس و یک تامین کننده داره که راز موفقیت خیلی از سایتهای مشهور همینه.به عبارت ساده تر مشکل صفحه اول بودن در موتورهای جستجو یا اینکه مشتری چطور از بین رقبا سایت رو پیدا کنه یا دیگر مشلات مثل نداشتن زمان کافی برای رسیدگی یا عدم توانایی کار کردن با تنظیمات و پنل سایت و اینکه چطوری یک محصول داخل سایت بزاریم و حرفا ..... همه رو طراح به عهده میگیره.

این موضوع فقط شامل یک شریک نمیشه و اگر بقیه هم پای کار باشن میتونیم همگی روی یک سایت پیش بریم چون بازدهی بیشتری داره

با سلام

شما ساکن تهران هستين ؟
توانايي طراحي اپليکيشن موبايل هم دارين ؟
نمونه کار و فعاليت دارين ؟

من چندتا سايت دارم و وارد کننده محصول از چين هستم و دنبال راه انداختن يک تيم قوي هستم که فروش در اينترنت رو بالاتر ببرم .