راهنمایی فوری - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راهنمایی فوری (/showthread.php?tid=16980) |
راهنمایی فوری - jagvar300 - 06-02-2018 11:23 AM نیاز به همفکری در مورد فروش لوازم آرایشی در شهرستان سلام خدمت همه دوستان قصد دارم لوازم ارایشی باز کنم به عنوان شغل دوم چنتا سوال داشتم اگه دوستان انلاین شدن جواب بدن یکی این که چقدر سرمایه اولیه میخواد برای یه مغازه سی چهل متری دوم بازار الان چطوره سوم عزیزانی که کار رو شروع کردن یکم توضیح بدن بکجا رسیدن چهارم ازکجا محصولات رو بخریم که بتونیم ارزون تر از بقیه جاها بفروشیم تا جا بیفتیم و چقدر حاشیه سود داشته باشیم خوبه ضمنا چون من خودم نمیرسم بالا سر کار باشم کرفتن یک یا دو فروشنده خانم کمک میکنه یا اینکه باید حتما خودت بالاسر مغازه باشی ممنون میشم راهنمایی کنید RE: راهنمایی فوری - jagvar300 - 06-09-2018 11:03 AM دوستان اساتید کسی نیست راهنمایی کنه ممنون میشم RE: راهنمایی فوری - ehsandehaghi - 06-09-2018 03:36 PM دست تو این کار زیاد شده..باید تمام فکر و ذکرتو بزاری روی انتخاب جا...بعد بقیه شرایط رو بررسی کنی. من خودم کسب و کار کارواش خانگی راه انداختم از این سایت تجهیزات نظافت خرید کردم ولی مهم ترینش اینه که جای مناسب انتخاب کردم که ببرم. RE: راهنمایی فوری - jagvar300 - 06-11-2018 01:51 PM (06-09-2018 03:36 PM)ehsandehaghi نوشته شده توسط: دست تو این کار زیاد شده..باید تمام فکر و ذکرتو بزاری روی انتخاب جا...بعد بقیه شرایط رو بررسی کنی. با سلام ممنونم نظرت راجع به پوشاک یا کیف و کفش چجوریه |