نیازمند به مشاوره حرفه ای - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: نیازمند به مشاوره حرفه ای (/showthread.php?tid=16917) |
نیازمند به مشاوره حرفه ای - trader4shiraz - 04-06-2018 06:45 PM سلام به تمام اعضا انجمن دوستان من چند سال در مارکت زیورآلات استیل کار می کنم ![]() ![]() ![]() ![]() الان نیازمند یه مشاور قوی برای طراحی و احداث کارخونه هستم کسی که دستگاه ها رو به خوبی بشناسه و پروسه تولید با کیفیت رو بلد باشه. متاسفانه چندتا کارگاه و آموزشگاه رفتم ولی چیز خاصی گیرم نیومد. ![]() ![]() ![]() تولید توکشور مابسیار سنتی و غیرقابل رقابت هست جالبه که توی کشور پرجمعیت به راحتی من رو توی کارخونه شون راه می دن ولی اینجا یه کارگاه 2 نفره به من میگن ورود به کارگاه ممنوعه و اگه خواستی ما بهت تخفیف می دیم از ما خرید کن. یا فلان استاد آموزشگاه جواهرسازی خودش از امارات قطعه میاره و اینجا سرهم می کنه. الان نیاز مند یک شرکت مشاوره قوی هستم توی موضوع تولید این محصولات (فروش و بازاریابی و تبلیغات خیر فقط تولید) ممنون می شم اگرکسی اطلاعاتی در اختیارم بزاره به امید روزی که این محصولات رو صادر کنیم |